Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήρα μια απόφαση επιτέλους να πάρω το Ν5 αντί του G2 και έψαξα στο skroutz για μαγαζιά που το πουλάνε. Διάβασα και τις αξιολογήσεις,αλλά επειδή είναι 1η φορά που κάνω αγορά από εκεί και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από το πόσο legit είναι οι αξιολογήσεις είπα να ρωτήσω και για την δική σας προσωπική εμπειρία.

• Ποιο από τα μαγαζιά θεωρείται πιο αξιόπιστο για μια σωστή εξυπηρέτηση; Επίσης κάποια αναφέρουν εγγύηση,κάποια άλλα όχι ..οπότε τι παίζει και με αυτό το θέμα;
  • Όσο αφορά τις παρα-εισαγωγές ..ποια τα μειονεκτήματα τους και πως μπορώ να καταλάβω αν το προιόν είναι τις ευρωπαικής αγοράς; Ώστε να έχω και την κάλυψη της LG Hellas στην εγγύηση;
  • Κάτι άλλο που έχετε να προσθέσετε σύμφωνα με την εμπειρία σας με τις online αγορές που θα πρέπει να προσέξω;

http://www.skroutz.g...-D821-16GB.html(Μιλάμε για το 16gb Black)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ.: Έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα για τα Skroutzoμάγαζα πιο συγκεκριμένα,αλλά επειδή δεν ανανεώνεται τόσο συχνά και εγώ το βιάζομαι (διότι έμεινα χωρίς κινητό) έκανα και αυτό το θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ.: Έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα για τα Skroutzoμάγαζα πιο συγκεκριμένα,αλλά επειδή δεν ανανεώνεται τόσο συχνά και εγώ το βιάζομαι (διότι έμεινα χωρίς κινητό) έκανα και αυτό το θέμα.

Δεν υπαρχει λογος, θα σου απαντησουν εκει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...