panagosg13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδιά και καλησπέρα σας..! Σήμερα έλαβα ενα Laptop για επισκευή... Είχε πρόβλημα ο Σκληρός δίσκος..! Τον άλλαξα του πέρασα 8αρια (Windows 8, ήταν προ εγκατεστημένα απο την μέρα που αγοράστηκε το Laptop) Του πέρασα όλα τα Driver's (Chipset,vga, WLAN, Audio, bluetuth, kai touchpad! Κάνοντας Restart το Lp = Laptop μου βγάζει ενα Error στην επιφάνεια εργασίας που λέει το Εξής: Your system have to restart again. Make sure that all drivers is istalled! Τι παίζει να φταίει?
Euclides Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι παίζει να φταίει? Πολλά Πρέπει να μελετήσεις το Event Log, για να δεις που οφείλεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Διαφορετικά είναι μαντεψιά και ότι κάτσει.
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 turbo-x γαρ...κάτι δεν πηγαίνει καλά! αν εξακολουθεί να στο κάνει,πηγαινέ το πίσω!
panagosg13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Hmmm το συγκεκριμένο Laptop μέσα σε 1 χρόνο και 3 μήνες που το έχω το έχω πάει πάνω απο 10 φορές για φτιάξιμο..!! Τι σκατά!!! Τεσπα.. σήμερα το πρωί το πήρα απο το Plaisio μιας και είχε Θέμα ο σκληρός και δεν άνοιγε..! (Ευτυχώς με έσωσε η εγγύηση) Το πέρνα του βάζω τα 8αρια που είχε... Μου παρουσίασε θέμα με την εγκατάσταση κάποιον Driver όπος WLAN Audio και αναγκάστηκα και έψαξα στο clevo (η κάπως έτσι), τα βρήκα τα πέρασα όλα GG και έχω μονο αυτο το θέμα...!!! ΔΕΝ ξέρω τη θα κάνει με τη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα