Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το τροφοδοτικό μου άρχισε να κάνει κάτι περίεργα θέλω να ρωτήσω το εξής : Έχω την απόδειξη αγοράς από visionstudio τον Οκτώβριο του 2012 και τα "χαρτιά" του. Έχει 5ετη εγγύηση. Το κουτί του τροφοδοτικού δεν το έχω. Υπάρχει περίπτωση να μη το δεχτούν για αυτό το λόγο;

Δημοσ.

Και για να αναφερθώ στο πρόβλημα τώρα που έχω χρόνο. Έχω το corsair tx650 και εδώ και κάποιο καιρό άρχισε να κάνει έναν πολύ περίεργο θόρυβο τόσο κατά την έναρξη και την αδράνεια όσο και κατά το άνοιγμα προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας. Ειδικά εκεί ήταν παρά πολύ έντονο. Το πήγα λοιπόν να το δουν αφού έχει 5ετη εγγύηση. Έγραψα το πρόβλημα και περιμενω από βδομάδα απάντηση. Μετα από ψάξιμο βλεπω ότι το φαινόμενο αυτό ονομάζεται coil whine και το έχουν αρκετοί. Στην περιγραφή στο κατάστημα δεν το ανέφερα. Όπως λένε η corsair προχώρησε σε αντικαταστάσεις. Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία ;

Δημοσ.

Και για να αναφερθώ στο πρόβλημα τώρα που έχω χρόνο. Έχω το corsair tx650 και εδώ και κάποιο καιρό άρχισε να κάνει έναν πολύ περίεργο θόρυβο τόσο κατά την έναρξη και την αδράνεια όσο και κατά το άνοιγμα προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας. Ειδικά εκεί ήταν παρά πολύ έντονο. Το πήγα λοιπόν να το δουν αφού έχει 5ετη εγγύηση. Έγραψα το πρόβλημα και περιμενω από βδομάδα απάντηση. Μετα από ψάξιμο βλεπω ότι το φαινόμενο αυτό ονομάζεται coil whine και το έχουν αρκετοί. Στην περιγραφή στο κατάστημα δεν το ανέφερα. Όπως λένε η corsair προχώρησε σε αντικαταστάσεις. Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία ;

Ναι,αν το προϊόν είναι ελεγμένα ελαττωματικό σου δίνουν καινούργιο χωρίς πολλά-πολλά!Είναι άριστη σε αυτό το θέμα η Corsair!

Δημοσ.

Το θέμα ειναι όμως και η άποψη του καταστήματος.

Ότι κι αν σου πει το κατάστημα αν δεν βγάλεις άκρη,στέλνεις ένα email στην ίδια την Corsair και αναλαμβάνει εκείνη!Αλλά τι αγχώνεσαι,αφού όπως είπες το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα,οπότε αυτοί γιατί να μην στο αντικαταστήσουν;;

Δημοσ.

Το θέμα ειναι όμως και η άποψη του καταστήματος.

Δεν παιζει ρολο το καταστημα σε αυτα. Οτι απαντηση παρει απο την εταιρια θα δρασει και αναλογα και σε αυτα η Corsair δεν αστειευεται. Γενικα μην φοβηθεις καθολου. 

Δημοσ.

To πιο πιθανό ειναι  να αλλάξεις μπαταρία, την οποία δεν την καλύπτει η εγγυηση (νομιζω για μπαταρία ειναι στο 6μηνο). Έπαθα και εγώ το ίδιο και το μονο που χρειάστηκε ήτανε να την αλλάξω.

Δημοσ.

To πιο πιθανό ειναι  να αλλάξεις μπαταρία, την οποία δεν την καλύπτει η εγγυηση (νομιζω για μπαταρία ειναι στο 6μηνο). Έπαθα και εγώ το ίδιο και το μονο που χρειάστηκε ήτανε να την αλλάξω.

Για τροφοδοτικο Corsair TX650 μιλαει οχι για UPS!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...