Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 
Ειδα αυτες τις μερες, εναν γνωστο μου σε ιντερνετ καφε , να εχει κατι πορτοκαλι-κιτρινα στον φακο γυαλια και να τα χρησιμοποιει την ωρα που επαιζε cs. τα φορεσα και εγω και πραγματικα ειναι καπως παραξενα στην αρχη για μενα ...αλλα μου ειπε οτι κανουν δουλεια και δεν κουραζουν τα ματια περισσοτερο .
επειδη εχω μυωπια ,οταν μπορω , φοραω τα γυαλια μου στο σπιτι επειδη εχουν τα φιλτρα(τα ειχα πληρωσει κατι παραπανω )  και ετσι ΘΕΛΩ να πιστευω πως εχει μια εχτρα προστασια για τα ματια .Αλλα οταν ειμαι με τους φακους επαφης,  αυτο δεν ισχυει αφου δεν υπαρχουν φιλτρα μεσα στον φακο.
Η ερωτηση μου ειναι ποσο αξιζει να παρει καποιος ενα τετοιο ζευγαρι γυαλια ....
Στο twitch , καποιοα ατομα εχουν λινκς για αγορα γυαλιων gaming , και οι τιμες ξεκινουν απο 20$ , αλλα ερχονται απο Αμερικη .
Εχει καποιος εδω  ενα τετοιο ζευγαρι να μας πει την γνωμη μου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικοι professional gamers φορουν τα gunnars γιατι ειναι η δουλεια τους να παιζουν 8-12 ωρες την ημερα.
Αλλοι τα φορανε γιατι ειναι sponsored και αλλοι γιατι εχουν συνηθισει πλεον.

Εαν εχεις λεφτα για πεταμα οπως κατα πασα πιθανοτητα ο γνωστος σου, αγορασε τα.

Ομως μπορεις να καταφερεις παρομοιο αποτελεσμα με τα γυαλια  
-ωστε να αποφυγεις πονοκεφαλους/δυσκολια στο να κοιμηθεις/ξηροφθαλμια κτλ-
χαμηλωνοντας το brightness του monitor σε συνδιασμο με τo f.lux αλλα και τον φωτισμο στο δωματιο σου.

Προσωπικα εχω κανει τα παραπανω και εχω δει διαφορα.

Εαν δεν εισαι dedicated-professional gamer/προγραμματιστης κτλ, δεν σου χρειαζεται.
Μην πεφτεις στην παγιδα.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

ευχαριστω , τελικα εχεις δικιο σε μεγαλο βαθμο . Ρωτησα ατομο σε οπτικα και μου ειπε οτι  καλυτερα ειναι να εχω τα γυαλια μου συνεχεια μαζι μου και να τα φοραω οταν καθομαι στο pc αντι για φακους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...