Zergoulini Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Παντα φτανω στην πηγη αλλα δεν πινω νερο. Παντα ηθελα ενα μονιτορ 27αρι με αναλυση 2560 x 1440. Τωρα εχω φτασει στην πηγη και λεω να πιω κιολας. Επιδει εχω πιστωση απο EasyBuyWord, λεω να την χρισημοποιησω και να παρω αυτο το Monitror. Οσοι εχετε 2560 x 1440 αναλυση, τελικα αξιζει τοσο πολυ? Να κανω το μεγαλο βημα και να την παρω? Η οθονη ειναι η εξης: Edit: Ξεχασα να σας πω οτι η καρτα γραφικων ειναι HD 7870 2 giga. Games παιζω αρκετα, αλλα οχι τοσο τα τελευταια. Ποιο πολλυ Starcraft 2 και γενικα στρατιγικης. AA δεν θα εχω ανοιχτα μιας και σε τετοια αναλυση δεν το κοβω να χρειαζεται. Πιστευετε θα με καλυψει η καρτα γραφικων μου? http://www.ebw.gr/el/product/386334/iiyama-ProLite-XB2779QS-W1 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από Zergoulini
sterizos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια. Παντα φτανω στην πηγη αλλα δεν πινω νερο. Παντα ηθελα ενα μονιτορ 27αρι με αναλυση 2560 x 1440. Τωρα εχω φτασει στην πηγη και λεω να πιω κιολας. Επιδει εχω πιστωση απο EasyBuyWord, λεω να την χρισημοποιησω και να παρω αυτο το Monitror. Οσοι εχετε 2560 x 1440 αναλυση, τελικα αξιζει τοσο πολυ? Να κανω το μεγαλο βημα και να την παρω? Η οθονη ειναι η εξης: Edit: Ξεχασα να σας πω οτι η καρτα γραφικων ειναι HD 7870 2 giga. Games παιζω αρκετα, αλλα οχι τοσο τα τελευταια. Ποιο πολλυ Starcraft 2 και γενικα στρατιγικης. AA δεν θα εχω ανοιχτα μιας και σε τετοια αναλυση δεν το κοβω να χρειαζεται. Πιστευετε θα με καλυψει η καρτα γραφικων μου? http://www.ebw.gr/el/product/386334/iiyama-ProLite-XB2779QS-W1 Καλησπερα. Εγω εχω και την Dell U3014 και χτες πηρα την Dell U2713H για να αντικαταστησω την παλια U2711. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα την οθονη καθως ειναι η καλυτερη της αγορας μαζι με την 2772 της viewsonic απο οτι διαβαζω στα reviews. Η 2713H εχει τρομερα χρωματα, πληθωρα συνδεσεων(usb, καρτες μνημης, miniDP, HDMI, DVIs κα), στερεα βαση και αξιοπιστη κατασκευη. Το μονο αρνητικο ειναι οτι η φωτεινοτητα της(default) ειναι too much αλλα αυτο διορθωνεται καθως χαμηλωνεται με τα touch πληκτρα στην ακρη του panel. Επισης το φτηνοτερο μοντελο HM ειναι εξισου καλο αλλα εχει αλλα χαρακτηριστικα (λιγοτερα χρωματα, αλλο panel, αλλο backlight, αλλο colour space). Απο προσωπικη μου εμπειρια παντως συστηνω ανεπιφυλακτα την H αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις 636ε. Αυτη η οθονη ομως ειναι καπως υπερβολικη αν δεν παιζεις παιχνιδια και αν οι επαγγελματικες η΄προσωπικες σου αναγκες δεν απαιτουν τη χρηση IPS 27" oθονης. Διαβασε εδω http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm 1
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Η αναβάθμιση της ανάλυσης αξίζει ασυζητητί. Για παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος να πάρει την 2713Η, η ΗΜ είναι μια χαρά. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια. Παντα φτανω στην πηγη αλλα δεν πινω νερο. Παντα ηθελα ενα μονιτορ 27αρι με αναλυση 2560 x 1440. Τωρα εχω φτασει στην πηγη και λεω να πιω κιολας. Επιδει εχω πιστωση απο EasyBuyWord, λεω να την χρισημοποιησω και να παρω αυτο το Monitror. Οσοι εχετε 2560 x 1440 αναλυση, τελικα αξιζει τοσο πολυ? Να κανω το μεγαλο βημα και να την παρω? Η οθονη ειναι η εξης: Edit: Ξεχασα να σας πω οτι η καρτα γραφικων ειναι HD 7870 2 giga. Games παιζω αρκετα, αλλα οχι τοσο τα τελευταια. Ποιο πολλυ Starcraft 2 και γενικα στρατιγικης. AA δεν θα εχω ανοιχτα μιας και σε τετοια αναλυση δεν το κοβω να χρειαζεται. Πιστευετε θα με καλυψει η καρτα γραφικων μου? http://www.ebw.gr/el/product/386334/iiyama-ProLite-XB2779QS-W1 Γενικα η αναλυση αυτη αξιζει,η οθονη που εχεις βαλει παλι οχι ειδικα αυτος ο 1 χρονος εγγυησης EasyBuyWorld.... Βεβαια να σου πω την αληθεια μονο για παιχνιδια στρατηγικης εγω προσωπικα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν ειναι οτι το καλυτερο να δωσεις τοσα χρηματα για οθονη
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Όσον αφορά το ebw και την εγγύηση καλό είναι να το διευκρινίσει.
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Πριν 5 μερες παρελαβα την οθονη και σημερα την εβαλα γιατι λογο κετακομισης δεν μπορεσα. Λοιπιν η οθονη πυροβολαει. Χωρις ιχνος backlight bleed και ελαχιστο ips glow. Πολυ καλα χρωματα και μεγαλη ποικιλια σς συνδεσμολογια. Εχω μια ερωτηση, λογο αναλυσης εχει μεγαλωσει και η επιφανεια εργασιας. Ποσα dpi πρεπει να ρυθμισω το mouse?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 εκεί που σε βολεύει...
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Οχι πηρα την AOC. Ρε παιδια βλεπω οτι εχει ενα ψιλοεμφανες inptup lag. Σε reviews λενε οτι ειναι 22ms. Οποις εχει την αντηστοιχη σε dell παρατηρει κατι τετοιο?. Δλδ στην επιφανεια εργασιας οταν κουναω τον κερσορα κυκλικα βλεπω οτι η κινηση δεν παει οπως την περιμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα