Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι Αθήνα στο βλακα τον αδερφού μου. Υγρό πατώματος πάνω στο μπάνιο. Έλεος.

Ασε εχω δει και ατομα που βαζουν χλωρινη, εκει θα ειχες σοβαρο προβλημα

Δημοσ.

Ασε εχω δει και ατομα που βαζουν χλωρινη, εκει θα ειχες σοβαρο προβλημα

Καλά δεν το βλέπει από πριν?

Δημοσ.

Καλά δεν το βλέπει από πριν?

Ε μπορει να μπερδευτει ρε, εδω η αλλη η ηλιθια ειχε δωσει στα παιδακια στο παιδικο σταθμο αντι για γαλα να πιουν ακουα φορτε

Δημοσ.

Έβαλα μισή χούφτα κατά λάθος στο κεφάλι με υγρό πατώματος.

Το ξέπλυνα σχεδόν αμέσως και μετά έβαλα σαμπουάν.

Παίζει να πάθω κάτι;

Χαχαχαχαχαχχα, μου θύμισες την αδερφή μου, πολλά χρόνια πριν.

Έχει χαλάσει η λάμπα του μπάνιου και έχει αργήσει σε ραντεβού με γκόμενο.

Μέσα στην βιασύνη της, χώνεται στην τουαλέτα που δεν είχε φως, και αρπάζει το αποσμητικό για να βάλει, να ντυθεί να φύγει.

Αντί για αποσμητικό είχε αρπάξει το τέζα για τις κατσαρίδες που η μάνα μου το άφηνε συχνά στην γωνία της μπανιέρας.

Ακόμα το θυμάμαι και γελάω, μόλις βγήκε από το μπάνιο άρχισε να της μυρίζει κάτι, με ρώτησε τι κάνω και της απαντώ, "εγώ ή εσύ που βρωμοκοπάς κατσαριδοκτόνο;" Το στήσιμο της ζωής του έφαγε ο γκόμενος, μια ώρα τριβόταν στην μπανιέρα χωρίς φως μετά, χαχαχχαχαχχα!

• Like 13
Δημοσ.

Εδω προ χριστου ελειπα με τους γονεις μου διακοπες,δωσαμε στη γειτονισσα τα κλειδια να μας ποτιζει τα λουλουδια και εριξε ενα λιτρο ουζο αντι για νερο

• Like 1
Δημοσ.

Εδω προ χριστου ελειπα με τους γονεις μου διακοπες,δωσαμε στη γειτονισσα τα κλειδια να μας ποτιζει τα λουλουδια και εριξε ενα λιτρο ουζο αντι για νερο

Το αρωμα τους ηταν μεθυστικο μετα ?  :-D

Δημοσ.

Ο Προκτορ αυτή η ψυχή τι κάνει ;

Μη μασάς, ρωτα κι έναν δερματολογο .

Και μετα ρίξε και ενα καψωνι στον Μαχονι.

• Like 2
Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, το κέντρο δηλητηριάσεων για καταπόσεις είναι, όχι για σωματικές επαφές απορρυπαντικών με δέρμα, εκτός και αν μιλάμε για κεζάπ.

Σαλονικιέ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλιώς θα απαγορευόταν να περπατάμε ξυπόλυτοι σε πάτωμα που έχει καθαριστεί με υγρό πατώματος.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, το κέντρο δηλητηριάσεων για καταπόσεις είναι, όχι για σωματικές επαφές.<br><br>

Σαλονικιέ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλιώς θα απαγορευόταν να περπατάμε ξυπόλυτοι σε πάτωμα που έχει καθαριστεί με υγρό πατώματος.

Σωστός. Απλά πήρα τηλέφωνο για ασφάλεια. Όποτε έρχομαι Αθήνα κάτι γίνεται.

Δημοσ.

Eγω μια φορα ειχα λουστει με αφρολουτρο, αλλα δε το κανω και θεμα :P

Εγώ το κάνω συχνά, κάνει πιο ωραία σαπουνάδα  :confused:

χαχα όχι οκ κι εγώ το έχω κάνει αυτό σιγά το πράμα, σαπούνια είναι όλα. 

Αλλά και πάλι για τον topic starter, πιο πιθανόν είναι να σου πέσουν τα μαλλιά απο το άγχος παρά από το απορρυπαντικό. Σιγά το πράμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...