ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπέρες Πριν λίγες ημέρες μου ήρθε ένα κουτάκι που είχα παραγγείλει από εξωτερικό με το οποίο έχω κάποια θεματάκια Το κουτί είναι noname ,με τα εξής χαρακτηριστικά Έκδοση android 4.2.2 Έκδοση Kernel 3.0.36+ Αριθμός μοντέλου rk31sdk Αριθμός έκδοσης : rk31sdk-eng 4.2.2 JDQ39 Vendor s/w version RK3188_R-BOX_ANDROID4.2.2-SDK_V1.0.0-130514 Κατέβασα το novago το οποίο το εγκαθιστά κανονικά , μπαίνω μια χαρά με τους κωδικούς μου αλλά μόλις πάω να παίξω ταινία η Live μετάδοση μου βγάζει ότι η συσκευή δεν ειναι συμβατή για playback. Μου είπε ένας φίλος ότι το μηχάνημα θα πρέπει να είναι rooted Κατέβασα ένα πρόγραμμα root checker Και μου έβγαλε σφάλμα "this device has not proper root access" Το έψαξα λίγο και είμαι πεπεισμένος πλέον πως θα πρέπει να κάνω flash το μηχάνημα με κάποιο image το οποίο να είναι με σωστό τρόπο ρυθμισμένο για να είναι και rooted Η συσκευή Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος . Τι image Θα χρειαστώ (νεότερο η το ίδιο με το 4,2,2 που φοράει τώρα) . Έχει 2 Θύρες Usb , Μια υποδοχή για Micro-sd Και μια θύρα Usb mini που γράφει OTG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα