Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι τι προβλημα εχουν οι παραεισαγωγες;

Δεν εχω ιδεα για αυτο ρωταω.

millennium εσυ τι πιστευεις για την αποσταση της οθονης απο εμενα; μηπως ειναι μικρη;

Ανάλογα και το κατάστημα και που θα τύχεις μπορεί να καθυστερούν να σε εξυπηρετήσουν αν χρειαστεί http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/benq-gw2760-27-a-132524.html

Ο νόμος πάντως σε καλύπτει.Δε νομίζω να χεις θέμα με την απόσταση.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ σας ευχαριστώ όλους, η αγορά θα γίνει σε περίπου 3 βδομάδες και ελπίζω να μην χρειαστω rma.

https://www.skroutz.gr/s/4533892/Dell-Ultra-HD-P2815Q.html

Για αυτήν εδώ ποια είναι η γνώμη σας; είναι καλύτερο vfm από την άλλη; θα αντέξει η r9 290 σε τέτοια ανάλυση;

Δημοσ.

Οχι φιλε μην την κοιτας καθολου την P2815Q. 
Ειναι πολυ κατωτερη απο την U2713HM. Φοραει ενα κακο TN panel, δεν παει πανω απο 30Hz, εχει υπερβολικο input lag, και ειναι πανακριβη γι αυτο που παιρνεις.

Σε ποιοτητα εικονας η P2815Q ειναι αντιστοιχη με μια μικροτερη οθονη 1080p των 100 ευρω. Ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη μικρη 1080p οθονη κατω απο 350 που να φτανει την U2713HM σε ποιοτητα εικονας.

Μια χαρα σηκωνει η R9 290 τα 4Κ, αλλα στα βαρια παιχνιδια θα χρειαστει να κατεβασεις λιγο τα settings.

Δημοσ.

Οι αντιστοιχες οθονες με την U2713HM σε 4Κ ειναι οι UP2414Q και UP3214Q.
Προς το παρον δεν υπαρχει καποια VFM 4K οθονη. Mε μονη εξαιρεση ισως την Samsung U28D590D (4K, 60Hz, TN panel) στα ~550 ευρω.

Δημοσ.

που την βρισκω αυτην (την samsung) τοσο; ελλαδα δεν την βρισκω και στο amazon.co.uk εχει 585 ευρω

εσυ ποια θα επαιρνες αν αγοραζες τωρα, την u2713hm ή την u28d590d ;

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη για το Cross Posting. Εχω ανοιξει θεμα αλλα επειδη κανενας δεν μου απαντησε λεω να ρωτησω εδω. Τι γνωμη εχεται για αυτη την οθονη? Επισεις σε τετοια αναλυηση, θα με καλυψει η 7870 2giga? Δεν παιζω extreme games. Ευχαριστω προκαταβολικα.

http://www.ebw.gr/el/product/386334/iiyama-ProLite-XB2779QS-W1

Δημοσ.

Στα άλλα amazon κοίταξες; Υπάρχει σε διάφορα καταστήματα.Εγώ θα προτιμούσα την U2713HM.

και τι σε κανει να προτιμας την dell, ενω η αλλη ειναι 4k ;

εχει πιο καλο panel; χρωματα;

Δημοσ.

Βασικα ξεχασα να σας αναφερω οτι πρεπει η οθονη να αγοραστει απο EasyBuyWord μιας και θα μου δωθει πιστωση στα 130 ευρω. Απο οτι εψαξα στο δεν την εχουνε την Dell. Το ξερω οτι μονο και μονο για την εγγυηση αξιζει η Dell. Επισεις υπερτερει καπου η Dell σε σχεση με αυτη?

Δημοσ.

Η Dell ειναι μια απο της πιο αξιοπιστες εταιρειες στο χωρο της. Οι οθονες της ειναι ιδιετερα "γερες" σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και αν ποτε σου βγαλει προβλημα θα σου κανουν αντικατασταση με καινουρια (οχι refurbished) εφοσον βεβαια ειναι εντος της 3ετης εγγυησης.

Είσαι σίγουρος γι αυτό ? Νομίζω αντικατάσταση με καινούργια αφορά μόνο το λεγόμενο doa των 7 ημερών και μετά σου δίνουν refurbished.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...