Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Χθες αγορασα ενα καινουργιο συστηματακι το συναρμολογησα και σημερα περασα τα windows.Κατεβασα το HWMonitor για να δω την θερμοκρασια του επεξεργαστη και δειχνει 90 C max.Εγω απ την μητρικη εχω βαλει στους 80 warning.Μηπως ξερετε κανενα αλλο προγραμματακι?Ο επεξεργαστης ειναι ο a10 6800k με την stock ψυκτρα.Ποιες ειναι οι φυσιολογικεσ θερμοκρασιες για full load?

Δημοσ.

Ρε παιδια το thermal margin σας λεω (οσο περισσοτερους βαθμους λεει καλυτερα ειναι).Το pc μονος μου το εστησα και εβαλα και Arctic Silver 5 αντι αυτην που ειχε πανω η ψυκτρα.

Δημοσ.

μηπως ξεχασαν να σου βαλουν ψυκτρα? :cry:

αφου ειπε το συναρμολογησε μονος του :Ρ

και δευτερον αν δεν ειχε βαλει καθολου η μητρικη θα σφυραγε οτι δεν βλεπει cpu fan.

και τριτον το πολυ σε 10-15 δευτερολεπτα θα εσβηνε το συστημα.

προς το παιδι που ανοιξε το θεμα.

Ποιο κουτι εχεις; πρεπει να αλλαξεις ψυκτρα.Οι εργοστασιακες της amd δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους.

Δημοσ.

Με OCCT που ετρεξα 6 λεπτα μου εδειξε 24

Αυτο σημαινει οτι παιζεις περιπου 85 βαθμους αν δε κανω λαθος σε full load. ψιλοκαλα εισαι αν εχεις τη εργοστασιακη ψυκτρα.

Δημοσ.

Την stock εχω αλλα τωρα που βλεπω οτι ζεσταινεται τοσο μαλλον θα βαλω αλλη.Το καταλαβα απ την αρχη που ειδα την ψυκτρα οτι μαλλον θα χρειαστω αλλη.Πολυ μικρη ειναι ρε παιδια...καμια σχεση με την stock της Intel...Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Προς το παρον το PC προοριζεται για internet office και μουσικη.Αν δω οτι κανω και πιο δυσκολα πραγματα θα αλλαξω ψυκτρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...