Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας πως η τεχνολογία Corsair Link έτυχε ιδιαίτερα θετικής αποδοχής από την κοινότητα των enthusiasts η Corsair ανακοίνωσε στην Computex μια νέα σειρά τροφοδοτικών με την ονομασία HXi όπου μεταξύ άλλων έχει ενσωματωθεί και η εν λόγω καινοτομία.Κατασκευασμένα εξ'ολοκλήρου από την αρχή όλα τα τροφοδοτικά της σειράς αυτής ποροσφέρουν πλήρως αποσπώμενες καλωδιώσεις, και έχουν λάβει πιστοποίηση 80 Plus Platinum για την αποδοτικότητά τους.

Η σειρά αυτή αποτελείται από τα HX750i, HX850i, και HX1000i τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν διατάξεις 2,3 και 4 καρτών γραφικών αντίστοιχα και είναι εφοδιασμένα με ιαπωνικούς πυκνωτές υψηλής ποιότητας ενώ η λειτουργία τους είναι πλήρως αθόρυβη μέχρι το φορτίο να ξεπεράσει κάποιο συγκεκριμένο όριο.

Corsair HXiCorsair HXiCorsair HXi

Η τιμή τους έχει οριστεί στα $169.99, $189.99 και $229.99 για τα μοντέλα των 750W, 850W και 1000W ενώ θα συνοδεύονται από εγγύηση επτά ετών και η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Δημοσ.

Fuck.Fuck.Fuck!!!

Πριν ένα μήνα πήρα το XFX Pro 850W Black Edition Full Modular. Και θέλω το σύστημά μου όλο μπλε.

Θα'παιρνα ένα HX650 αλλά αποσύρθηκαν από παντού. Μετά πήρα αυτό. Το fuck το λέω γιατί τα HX είναι πανέμορφα,απλά
Πφφ :/

Δημοσ.

To xfx που πειρες φιλε μου ειναι seasonic οποτε ασε τα μπλε και κοιτα την ποιοτητα.μια χαρα αγορα εκανες.

• Like 8
Δημοσ.

εχω ενα ΑΧ850(not i) αξιζει αλλαγη σε κατι πιο καινουριο ? τι θα κερδιζα ? το τροφοδοτικο εχει σωσει τη καρτα γραφικων μου απο βραχυκυκλωματα πολλες φορες λογω υγρων υδροψυξης και δεν ξερω αν υπαρχει κατι στην ιδια ποιοτητα (δεν ψαχνω για αγορα τωρα απλα θελω να ενημερωθω, και ξερω, θα μου πειτε ψαξε μονος σου, αλλα μια αποψη απο εσας θα ηταν πολυ επιθυμητη)

Δημοσ.

Δεν εκρινα αρνητικα τα corsair.απλα ειπα οτι το xfx που πειρε το παλικαρι ειναι μια χαρα.στα corsair μερικες σειρες ειναι seasonic.

Δημοσ.

εχω ενα ΑΧ850(not i) αξιζει αλλαγη σε κατι πιο καινουριο ? τι θα κερδιζα ? το τροφοδοτικο εχει σωσει τη καρτα γραφικων μου απο βραχυκυκλωματα πολλες φορες λογω υγρων υδροψυξης και δεν ξερω αν υπαρχει κατι στην ιδια ποιοτητα (δεν ψαχνω για αγορα τωρα απλα θελω να ενημερωθω, και ξερω, θα μου πειτε ψαξε μονος σου, αλλα μια αποψη απο εσας θα ηταν πολυ επιθυμητη)

Εχω το ίδιο τροφοδοτικό με εσένα και δεν θα το αλλαζα με τίποτα. Αν δεν εχει καποιο πρόβλημα, εγώ στην θεση σου δεν θα το αλλαζα. Ούτε πιστευω ότι θα κερδίσεις κατι ουσιαστικό με ένα νέο.

Το καλό τροφοδοτικό είναι επενδυση.

• Like 3
Δημοσ.

Και το AX850 κατασκευάζονταν από την Seasonic.

Το ποιο καινούριο δεν συνεπάγεται και ποιοτικότερο.

Έχεις ένα από τα ποιο ποιοτικά τροφοδοτικά.

Ποιος ο λογος να το αλλάξεις αφού επαρκεί  για αυτό που το θες; Κανένας.

• Like 1
Δημοσ.

Και το AX850 κατασκευάζονταν από την Seasonic.

Το ποιο καινούριο δεν συνεπάγεται και ποιοτικότερο.

Έχεις ένα από τα ποιο ποιοτικά τροφοδοτικά.

Ποιος ο λογος να το αλλάξεις αφού επαρκεί  για αυτό που το θες; Κανένας.

Λάθος. Μονο το hx650 ηταν της seasonic. Τα υπολοιπα cwt. Και το παράξενο είναι πως το hx650 αποδείχθηκε προβληματικό ενω τα αλλά οχι
Δημοσ.

Λάθος. Μονο το hx650 ηταν της seasonic. Τα υπολοιπα cwt. Και το παράξενο είναι πως το hx650 αποδείχθηκε προβληματικό ενω τα αλλά οχι

κανεις λαθος ολη η σειρα ειναι seasonic και δεν ειχε κανενα προβλημα

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm

http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913-5.html

Δημοσ.

Μόνο που εγώ αναφέρομαι στο ΑΧ850.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο εχει σωσει τη καρτα γραφικων μου απο βραχυκυκλωματα πολλες φορες λογω υγρων υδροψυξης και δεν ξερω αν υπαρχει κατι στην ιδια ποιοτητα (δεν ψαχνω για αγορα τωρα απλα θελω να ενημερωθω, και ξερω, θα μου πειτε ψαξε μονος σου, αλλα μια αποψη απο εσας θα ηταν πολυ επιθυμητη)

Άμα φέρεσαι σαν τον Ταρζάν στον υπολογιστή σου έτσι ώστε να τρέχουν ζουμιά από την υδρόψυξης τότε το πόσο ποιοτικό θα είναι το τροφοδοτικό σου είναι από τα τελευταία σου προβλήματα...

Δημοσ.

Ο,τι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπερδέψατε τα μπούτια σας; ... :P

Εγώ αναφέρομαι σε αυτόν του οποίου το σχόλιο παραθέτω.

Λέω λοιπόν στο DragongavalasV2 που έχει το AX850 ότι είναι Seasonic.

Μπερδεύεται ο AMD Expert και απαντάει για το HX850 που είναι CWT.

Μέτα έρχεσαι εσύ khetzal και απαντάς στον AMD Expert σαν να μίλησε για το ΑΧ850.

Το χάος... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...