ParhsG Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 50ms ειναι σχετικο. Μπορει τα 15 να ειναι εως το dslam σου. Και εχω δει για γερμανια αλλα ping αναλογως την ωρα και τον παροχο.Λογικο αφου μεσολαβουν τοσα router ολο κ κατι θα μπουκωσει /αλλαξει διαδρομη κτλ
exarhis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε κάθε περίπτωση αν έχει cpanel το πακέτο μπορείς να αλλάξεις το php.ini και σε shared hosting λογαριασμούς tutorial
Xvipes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε κάθε περίπτωση αν έχει cpanel το πακέτο μπορείς να αλλάξεις το php.ini και σε shared hosting λογαριασμούς tutorial Το πρόβλημα ήταν ένα timeout σε installation του prestashop (στις καινούργιες εκδόσεις περνάνε και demo content οπότε το dump είναι μεγάλο) Τις τιμές στο php.ini τις είχα αλλάξει και εγώ αλλά χωρίς επιτυχία(άλλαζαν στο phpinfo() αλλά πάλι έτρωγα timeout) Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και στη Dreamhost αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία Παραθέτω μερικές απαντήσεις που μου δώσανε. Το πρόβλημα οφείλεται σε timeout του server που φιλοξενείστε. Έχω αυξήσει το timeout και έχω προβεί σε δοκιμαστικό installation το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παρακαλώ προσπαθήστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του prestashop και σε περίπτωση αποτυχίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι μία ρύθμιση που πραγματοποιείται κατ εξαίρεση για να πραγματοποιήσετε μία ενέργεια η οποία απαιτεί παραπάνω πόρους από το server για να ολοκληρωθεί. Σε φυσιολογικές συνθήκες αυτό δεν ισχύει καθώς η εφαρμογή θα λειτουργεί κανονικά και δε θα απαιτεί παραπάνω χρόνο για την εκτέλεσή της, γι αυτό και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η ρύθμιση θα αφαιρεθεί. Βέβαια, αν η ίδια ρύθμιση χρειαστεί και σε κάποιο άλλο domain, θα γίνει και πάλι. Όμως δεν μπορεί να γίνεται αυτόματα σε κάθε νέο subscription που δημιουργείτε. Αν λοιπόν χρειάζεστε σε κάποιο domain να σας ενεργοποιήσουμε τη ρύθμιση αυτή, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να το υλοποιήσουμε. Με λίγα λόγια αν έπρεπε να φτιάξω ένα 2ο eshop (προφανώς σε δικό του subscription) θα έπρεπε να τους στείλω email να αλλάξουν τη τιμή και μετά να κάνω το installation. Δεδομένου ότι τους πήρε 1 εβδομάδα για να μου αλλάξουν την τιμή το θεώρησα απαγορευτικό και έφυγα Προφανώς αν είχα vps θα μπορούσα να αλλάξω εγώ τις τιμές και να κάνω ότι θέλω αλλά με ενόχλησε το γεγονός ότι χρειάστηκε τόσο πολύ για να με εξυπηρετήσουν. 50ms ειναι σχετικο. Μπορει τα 15 να ειναι εως το dslam σου. Και εχω δει για γερμανια αλλα ping αναλογως την ωρα και τον παροχο.Λογικο αφου μεσολαβουν τοσα router ολο κ κατι θα μπουκωσει /αλλαξει διαδρομη κτλ Για το ping στη leaseweb όταν πάω σπίτι θα κάνω ένα traceroute, γιατί η σύνδεση στη δουλειά δεν είναι και η καλύτερη, και θα σου πω.
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ποια τιμή στην PHP έπρεπε να αλλαχτεί; Επειδή κάτι σκαμπάζω από PrestaShop, είμαι 99,99% σίγουρος πως επρόκειτο για την max_execution_time...
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 default_socket_timeout = 400 mysql.connect_timeout = 400 max_execution_time = 500 max_input_time = 500 Αυτά είχα δοκιμάσει αλλά δεν είχε νόημα γιατί έπρεπε να αλλάξουν αυτοί την τιμή (που δε μου είπαν ποια είναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα