man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :1000 ευρώΧρήση υπολογιστή :gaming σε ultra setingsΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ΚανέναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι υπάρχει LG3D TV 42"Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΛάρισαΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από έναΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Στο κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Έχω windows 7 home premium νόμιμη άδεια. Από περιφερειακά θα χρειαστώ μόνο κουτί τώρα midi tower ή μεγαλύτερο έχω χώρο οπότε προτείνεται ότι είναι καλύτερο Edit:Δεν θα ασχοληθώ με overcloking sorry σιγά σιγά μου έρχονται οι απαντήσεις
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Mια εκδοχη απο digital master με δωρεαν συναρμολογηση & μεταφορικα Εγω θα εβαζα και μια καλυτερη αφτερ μαρκετ ψηκτρα, αν οχι υδροψυξη. Αλλα δεν ειναι απαραιτητο. 1
man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την σύνθεση σου και είναι μέσα στο buget!Εκτυπώνεται και επίσης θα περιμένω και λίγες ακόμα.Πάντως σε ευχαριστώ πολύ! 1
pnick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με λίγα παραπάνω, αλλά μπορεί και να μπεί φθηνότερη μητρική με 20€ λιγότερα περίπου.
man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Και μία με Intel.Ευχαριστώ πολύ και σένα επίσης.Θα περιμένω μέχρι το βράδυ και αν δεν υπάρξουν κάποιες άλλες προτάσεις αύριο θα πάω για μία εξ αυτών.Και πάλι ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα