man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω αναβάθμιση του υπολογιστή μου ώστε να παίζω όλα ή τα περισσότερα παιχνίδια σε ultra setings. Για το buget δεν υπάρχει κάποιο όριο (σε λογικά πλαίσια οικονομίες γαρ) θέλω να μου πείτε με βάση τον παρακάτω εξοπλισμό τι πρέπει να αλλαχτεί GPU Geoforce Gt 640 CPU AMD AthlonIIX4 631 quad core processor Μνήμη 4 gb PSU turbox 750 w(τετραετίας)ξέρω ξέρω αλλαγή Οθόνη tv lg 3d 42" Μητρική gigabyte ultra durable tm GA-A55M-S2V Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι για ότι άλλο πείτε μου να ξέρω Ευχαριστώ πολύ! Edit:Κουτί midi tower turbox επίσης
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 χοντρικα για ολα ultra και 60 fps κλπ,θες σχεδον ολικη αλλαγη ραμ απο 4 σε 8 καρτα γραφικων >300€ Με 2+GB Vram τωρα για επεξεργαστη αν μπαινει 8core FX ναι και αυτος και 100% αλλαγη τροφοδοτικου με καποιο επωνυμο.
man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 χοντρικα για ολα ultra και 60 fps κλπ,θες σχεδον ολικη αλλαγη ραμ απο 4 σε 8 καρτα γραφικων >300€ Με 2+GB Vram τωρα για επεξεργαστη αν μπαινει 8core FX ναι και αυτος και 100% αλλαγη τροφοδοτικου με καποιο επωνυμο. Πρότεινε και parts συγκεκριμένα γιατί είμαι άσχετος Δηλαδή ούτε η cpu με βγάζει ε;Άρα η περίπτωση πάει μάλλον για νέο σύστημα από ότι βλέπω δεν αξίζει η αναβάθμιση σωστά;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 και σου ξαναλεω εφοσον μιλας για ultra δηλαδη 60 fps παντου και φιλτρα κλπ κλπ ναι πας για ολικη Αν βολευεσαι και με 25-30 καρε πας για καρτα γραφικων και ραμ. βεβαια το θεωρω λιγο "χαζο" να παιζεις σε τοσο χαμηλα καρε,ιδιαιτερα δε αν σε ενδιαφερει το multiplayer.
man of steel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση οπότε το κλείνουμε εδώ και πάμε για νέο σύστημα.Θα συμπληρώσω την φόρμα.Αν το βλέπει κάποιος mod ας κλειδώσει το υπάρχον θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα