Προς το περιεχόμενο

Amoi a928w Octa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν πολυ βλεπω amoi φιλε μου αλλα δεν εχω διαβασει κανενα αρνητικο σχολιο.Αλλα να σου πω την αληθεια κινητο που το ονομα του παραπεμπει σε ρωσικη vodka εγω δεν θα επερνα.

Δημοσ.

Τεσπα επειδη τα specs του ειναι πολυ καλα εγω θα το χτυπησω, 142 ευρω μονο.

Θα κανω και κανα review μηπως το θελει κανεις.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια ναι εχετε δικιο,το εψαξα λιγο παραπανω και βλεπω κακα σχολια για καμερα και μπαταρια,

οποτε λεω να παω σε redmi note της xiaomi με λιγα παραπανω χρηματα.150 ευρω 

Toυμπανακι μου φαινετε κ αυτο.

http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ναι εχετε δικιο,το εψαξα λιγο παραπανω και βλεπω κακα σχολια για καμερα και μπαταρια,

οποτε λεω να παω σε redmi note της xiaomi με λιγα παραπανω χρηματα.150 ευρω 

Toυμπανακι μου φαινετε κ αυτο.

http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

Αυτο εχω παραγγειλει για ενα φιλο απο το vickmall και το περιμενω. Ζητα να σου δωσουν δωρα μαζι, θηκη, ακουστικα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εχω παραγγειλει για ενα φιλο απο το vickmall και το περιμενω. Ζητα να σου δωσουν δωρα μαζι, θηκη, ακουστικα κλπ.

Mια χαρα φιλε.Και με απλο ταχυδρομειο πως ερχεται?Singapore post?

Δημοσ.

Ναι! Singapore post. Μη διαλεξεις κατι αλλο. Ειναι αργο (15-30 ημερες), αλλα ειναι δωρεαν, εχει tracking και το σημαντικοτερο, εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες για τελωνειο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα πάτησε αεροδρόμιο σήμερα :-D

Τούμπανο είναι απ' ότι έχω διαβάσει , περιμένω να το δοκιμάσω B)

Δημοσ.

Επειδή είναι οι πρώτες μέρες και το έχω βάλε - βγάλε στον υπολογιστή δεν ξέρω τι κάνει η μπαταρία.

Για την κάμερα έβγάλα 2 φώτο και ένα βίντεο , οκ δουλεύει αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα , κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...