ascow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Πριν απο 2 μέρες έγινε η μεταφορά της τηλεφωνικής μου γραμμής απο Forthnet σε ΟΤΕ (double play 24).Δυστυχώς,παρόλο που πίστευα οτι με την αλλαγή του παρόχου θα συγχρόνιζα καλύτερα,απο τα 9Mbps έπεσα στα 7..Την ίδια κιόλας μέρα ενεργοποίησης της σύνδεσης μου τηλεφώνησα στον ΟΤΕ για χαμηλό συγχρονισμό και μου είπανε οτι βλέπουν αυξομειώσεις στη γραμμή τις οποίες και θα προσπαθούσανε να ρυθμίσουν.Επικοινωνώντας ξανά λοιπόν σήμερα και μιλώντας με κάποιον τεχνικό μου είπε οτι η γραμμή δεν έχει κανένα πρόβλημα,η ταχύτητα είναι λογική και πως στην περιοχή μου γενικότερα αυτές είναι οι ταχύτητες...Έχω χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικά ρούτερ (thomshon tg585 v7, siemens cl2-141) και η ταχύτητα παραμένει ίδια,ακόμα και μετά απο σύνδεση απέυθείας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας.Τι μπορεί να συμβαίνει; Τα στατιστικα της γραμμής μου Statistics Downstream Upstream Line Rate 7173 Kbps 861 Kbps Attainable Line Rate 8924 Kbps 899 Kbps Noise Margin 10.6 dB 10.3 dB Line Attenuation 25.0 dB 11.0 dB Output Power 18.9 dBm 12.6 dBm
leonidas_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το Margin. Ο ΟΤΕ δίνει 9. Η Forthnet 6. Εκεί οφείλεται η διαφορά. Πέραν αυτού θα έπρεπε να παίξεις αρκετά καλύτερα έτσι κ αλλιώς. Κ αφού κ κάτω συγχρονίζεις τόσο σημαίνει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο υπόλοιπο κομμάτι του χαλκού που δύσκολα ο ΟΤΕ θα σου αλλάξει ζευγάρι, αν έχει κ όλας. Θα σου πει την κλασική δικαιολογία που σου είπαν κ δε θα ασχοληθούν περαιτέρω.
trashmimikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 μπορεί να έχεις πιο γρήγορες ταχύτητες όσο πιο χαμηλό snr σου δίνει ο πάροχος αλλά μερικές φορές πρέπει να προσέξουμε τις αποσυνδέσεις
ascow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το γνωρίζω αυτο που λέτε για το snr αλλά αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να μάθω το κατα πόσο είναι λογικά τα στοιχεία της σύνδεσης μου σε σχέση με την ταχύτητα και αν όχι,τι θα μπορούσα να κάνω γι 'αυτό..Οπότε και σε σχέση με το ποστ του φίλου leonidas_ απλά θα πρέπει να το αποδεχτώ και να μην σπάω τα νεύρα μου στα τηλέφωνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα