caution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Βλέπω τον τελευταίο καιρό αγγελίες με ζήτηση iCloud locked συσκευών. Αν η συσκευή είναι δική σου και απλά έχεις "κλειδωθεί απ' έξω" η λύση βρίσκεται εδώ http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/147025-οδηγοσ-ξεχασμένο-apple-id-ήκαι-password-και-ενεργοποίηση-ios-7/ αν από την άλλη έχεις στα χέρια σου ή ζητάς "οριστικά" κλειδωμένες συσκευές, τότε ας μένουν οι άκυρες ιστορίες του τύπου "το βρήκα στο δρόμο" ή "μου το χάρισε ένας ροζ μονόκερος"· είσαι είτε κλέφτης είτε κλεπταποδόχος. Θα ήθελα όταν γίνονται report τέτοιων αγγελιών - αν μη τι άλλο - αυτές να διαγράφονται άμεσα, γιατί είναι κρίμα ένα site σαν το insomnia να βοηθάει τέτοια άτομα. Cheers 1
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το bumpάρω και το ανακεφαλαιώνω, μιας και κανένας από την Δ.Ο. δεν τοποθετήθηκε και δεν κάνετε και τίποτα για τις αναφορές.ICloud locked δεν σημαίνει κλειδωμένο σε δίκτυο, σημαίνει ταυτόχρονα:-έχω "ξεχάσει" το icloud password.&-έχω "ξεχάσει" το password για το email του icloud.&-έχω "ξεχάσει" το recovery για το email.&-έχω "χάσει" την απόδειξη.&-και έχει "κλείσει" και το μαγαζί για να μου την επανεκδώσουν...Χρειάζεται να το πω πιο καθαρά; Εδώ υπάρχουν αγγελίες που το λένε απερίφραστα ότι πρόκειται για κλεμμένα κινητά, γίνεται report και ώρες μετά οι αγγελίες είναι στις θέσεις τους και οι χρήστες ενεργοί. Τι παίζει; Αδιαφορία για τα reports; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι επίσημη θέση ένα τόσο μεγάλο site να βοηθάει κλέφτες ή κλεπταποδόχους...
Kostasspil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το bumpάρω και το ανακεφαλαιώνω, μιας και κανένας από την Δ.Ο. δεν τοποθετήθηκε και δεν κάνετε και τίποτα για τις αναφορές. ICloud locked δεν σημαίνει κλειδωμένο σε δίκτυο, σημαίνει ταυτόχρονα: -έχω "ξεχάσει" το icloud password. & -έχω "ξεχάσει" το password για το email του icloud. & -έχω "ξεχάσει" το recovery για το email. & -έχω "χάσει" την απόδειξη. & -και έχει "κλείσει" και το μαγαζί για να μου την επανεκδώσουν... Χρειάζεται να το πω πιο καθαρά; Εδώ υπάρχουν αγγελίες που το λένε απερίφραστα ότι πρόκειται για κλεμμένα κινητά, γίνεται report και ώρες μετά οι αγγελίες είναι στις θέσεις τους και οι χρήστες ενεργοί. Τι παίζει; Αδιαφορία για τα reports; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι επίσημη θέση ένα τόσο μεγάλο site να βοηθάει κλέφτες ή κλεπταποδόχους... Nα συμπληρώσω στα παραπάνω (και για να μην κολλήσει κάποιος στην λέξη "βοηθάω" και χαθεί η ουσία του νήματος), ότι και η μη αντίδραση, παρέχει ελευθερία στους επιτήδειους να δρουν ανενόχλητοι 1
Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Η πολιτική που ακολουθούμε στο συγκεκριμένο θέμα είναι η ίδια που ακολουθούν όλα τα μεγάλα sites αγγελιών στην Ελλάδα και σ' ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του eBay, του μεγαλύτερου ιστότοπου δημοπρασιών και αγγελιών στον κόσμο. Το ότι ένα IPhone που πωλείται είναι κλειδωμένο, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι κλεμμένο και ο πωλητής του κλέφτης. Σίγουρα υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι κλεμμένο κάτι που ισχύει βέβαια και για όλα τα άλλα αντικείμενα που βρίσκονται προς πώληση στο site. Σε καμία όμως περίπτωση, δεν αφήνουμε αγγελίες και πωλητές όπως αναφέρεις να πουλάνε εν γνώση μας iPhone ή άλλα αντικείμενα που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες. Φυσικά αν στην αγγελία αναφέρεται ότι το προϊόν είναι αποτέλεσμα τέτοιας ενέργειας, η αγγελία διαγράφεται άμεσα και ο χρήστης αποκλείεται από το site όπως αναφέρουμε και στους κανόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις