Triple_HR21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 την παρελαβα και εγω τερας πραγματικα ειναι..χωρις banding κλπτ διαπιστωσα ομως οτι δν ειναι ips panel και με χαλασαν αρκετα τα χρωματα ειδα τεραστια διαφορα γιατι ειχε συνηθισει το ματι στην πανασονικ tx-L47ET60 που ειχα με πολυ ζωντανα χρωματα! 1
Noobios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Την εχω παραλαβει απο Πεμπτη. Θελει λιγο δουλιτσα στις ρυθμισεις και μετα ειχε τελεια εικονα. Για παραδειγμα αμα συνδεσεις πσ4 με ρυθμισεις out of the box ειναι απλα τραγικη εικονα. Ψαχτειτε λιγο ονλαιν για ρυθμισεις και τροποιηστε τες στο προσωπικο σας γουστο και θα δειτε απιστευτη εικονα. 1
Galis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ευχαριστω! Ευτυχως και το soap opera effect βγαινει τελικα ευκολα! Ολα καλα! Απλα οταν διαλεγω το προτυπο "κινημ. ταινια" ειναι ολα λιγο σκοτεινα ο,τι ρυθμισεις και να αλλαξω. Στο "τυπικο", "δυναμικο" κτλ δεν το χω αυτο το θεματακι. Παντως τελεια τηλεορασουλα!
Triple_HR21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 κανενα manual με τυχον καλες ρυθμισεις εχουμε?το νετ εχει πολλα και σε μπερδευουν η αναλογα στο ματι καθενος οπως εκεινος το βλεπει
Galis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 εμενα μια χαρα μου φαινονται κα τα χρωματακια με μια δυο ρυθμισεις... Και οι γωνιες θεασεις ικανοποιητικοτατες. Πρεπει να πας πολυ πλαγια για να αλλοιωθουν αισθητα τα χρωματα
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 κανενα manual με τυχον καλες ρυθμισεις εχουμε? Στο avclub.gr αναφέρουν αυτές, που έχω βάλει και εγώ στην δική μου Picture Mode Movie Backlight 10 Contrast 96 Brightness 47 Sharpness 13 Color 50 Tint G50/R50 ADVANCE SETTINGS Dynamic Contrast Off Black Tone Off Flesh Tone 0 RGB Only Mode Off Color Space Auto Gamma +1 PICTURE OPTIONS Color Tone Warm2 Digital Noise Filter Off MPEG Noise Filter Off HDMI Black Level Normal Film Mode Off Auto Motion Plus clear LED Motion Plus On SCREEN ADJUSTMENT Picture Size Screen Fit Είναι για θέαση 1080p απο εξωτερική πηγή (πχ. bluray , media palyer) μέσω HDMI. Κανονικά οι ρυθμίσεις εξαρτώνται από τον χώρο και το υλικό/μηχανήματα που έχει ο καθένας οπότε δεν μπορούν να αντιγραφούν αλλά μπορούν να χρησιμεύσουν σαν "μπούσουλας" και σίγουρα καλύτερα από να προσπαθεί κάποιος στην τύχη ανεβοκατεβάζοντας τις μπάρες. Επίσης, ο ήχος των ηχείων της, μου φαίνεται κάπως αδύναμος. Σκέφτομαι να βάλω κάτι τέτοιο. Τι λέτε; http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html
Triple_HR21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Στο avclub.gr αναφέρουν αυτές, που έχω βάλει και εγώ στην δική μου Picture Mode Movie Backlight 10 Contrast 96 Brightness 47 Sharpness 13 Color 50 Tint G50/R50 ADVANCE SETTINGS Dynamic Contrast Off Black Tone Off Flesh Tone 0 RGB Only Mode Off Color Space Auto Gamma +1 PICTURE OPTIONS Color Tone Warm2 Digital Noise Filter Off MPEG Noise Filter Off HDMI Black Level Normal Film Mode Off Auto Motion Plus clear LED Motion Plus On SCREEN ADJUSTMENT Picture Size Screen Fit με αυτες τις ρυθμισεις ειναι πολυ σκοτεινη η tv παντως τις δοκιμασα και δεν μου αρεσαν!
king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια ο καθε χωρος ειναι διαφορετικος.Παιξτε με τις ρυθμισεις και βρειτε το ιδανικο για τον χωρο σας.
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 με αυτες τις ρυθμισεις ειναι πολυ σκοτεινη η tv παντως τις δοκιμασα και δεν μου αρεσαν! Ε, τότε ανέβασε λίγο την φωτεινότητα. Κατά τα λοιπά, ότι είπε ο king2009.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα