Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω κ γω να χτυπησω τη Samsung... Ακομα και την 660s να εχουν στα 700 καλυτερη μου φαινεται η Samsung... Τι λετε?

Ναι κι εγω την Samsung θα προτιμουσα.

Δημοσ.

την πηρα! με γεια μου! Ευχαριστω! Πολυ το ταλαιπωρησα! Πιστευω μια χαρα θα ειναι!

καλοριζικη..................

τωρα παρε και μπυρες για να εισαι ετοιμος για μουντιαλ :-D ;)

• Like 2
Δημοσ.

Galis πες μας πως πάει από clouding όταν την δοκιμάσεις....

Στη δικιά μου δυστυχώς "πάει σύννεφο"....Επίσης το smart hub έχει θέμα(κολλάνε οι εφαρμογές).

(Εννοείται από samsung δεν δέχονται αντικατάσταση).Ακόμα πάντως το παλεύω,δεν έχω μετανιώσει για την αγορα...

Δημοσ.

αν και μιλαμε για μοντελα πιο παλια..η δικια μου η samsung 3ετιας (LCD) παιζει τα παντα..και βεβαια υποστηριζει DTS , του γαμπρου μου η πολυ πιο ακριβη τοτε διετιας LG (LED) δεν τα παιζει ολα (καλα ειναι και πολυ χειροτερη εν γενει σε υποστηριξη) ..και φυσικα δεν εχει DTS

οι SAMSUNG εχουν περισσοτερα χρονια που εχουν καλυτερο Media player και φυσικα υποστηριζουν και DTS ηχο. 

οι LG πριν 2-3 χρονια, αρχισαν να υποστηριζουν και DTS ηχο. οχι τα πολυ φθηνα μοντελα ομως.

εχω Samsung LE32D550 που παιζει ολα τα γνωστα φορμα εικονας-ηχου και υποστηριζει και DLNA.  οπως επισης εχω κα ιτην 42LM420S (2 χρονων) που επισης υποστηριζει τα παντα..!!  ομως τοτε που την πηρα, ηξερα οτι το ακριβως μικροτερο μοντελο LM615S ΔΕΝ υποστηριζε τα παντα...!!!!

Δημοσ.

καλα clouding ή bleed ολες εχουν... δεν εχω δει οθονη η τηλεοραση χωρις να χει. Το θεμα ειναι να μην εχει κανενα τραγικο συννεφο μεσα στη μεση. Εκει θα μου σπασουν τα νευρα. Εντυπωσεις απο βδομαδα γιατι δεν μενω Αθηνα :)

• Like 1
Δημοσ.

Πηρες τηλεοραση ρε θηριο? :-D

Πες μας εντυπωσεις μολις παραλαβεις.

Ε μα, καιρός ήταν. Εδώ και μερικά χρόνια βολευόμουν με μια 32αρα.

Εντάξει, για σειρές καλή ήταν, αλλά για ταινίες, ειδικά για ακριβές παραγωγές με εντυπωσιακά ειδικά εφέ κλπ... :unsure:

Μετά το χουνέρι που έπαθα με την προσφορά της 6500 που έχασα :mad:, δεν υπήρχε περίπτωση να την ξαναπατήσω.

Εντυπώσεις θα πω μόλις την στήσω με το καλό.

Edit

Τελικά, οι βίδες ήταν σωστές, απλώς ήθελε μεγαλύτερο κατσαβίδι (και αρκετή δύναμη).

Δημοσ.

Offtopic

Εγώ πάντως περιμένω στην γωνία για ξεστοκάρισμα κάποιας panasonic plasma vt,st .... Ούτε μία δεν έχει εμφανιστεί... :devil:

Ειδος που οδευει προς βεβαιη εξαφανιση, το κοβω πολυ δυσκολο να βγει σε καλη τιμη. Οπως αντιστοιχα πριν 5-6 χρονια ποσα περασαν πλεον (?) με τις Κουρο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδος που οδευει προς βεβαιη εξαφανιση, το κοβω πολυ δυσκολο να βγει σε καλη τιμη. Οπως αντιστοιχα πριν 5-6 χρονια ποσα περασαν πλεον (?) με τις Κουρο...

Εγω πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω...) ότι θα βγει. Δεν θα τις ξεστοκάρουν αυτές; Θα τις εξαφανίσουν;

Μήνες τώρα θέλει η σύζυγος μία 2η τηλεόραση και περιμένω μία τέτοια ευκαιρία για να της "χαρίσω" την ut50... :-D

Δημοσ.

Καλη φαση αυτη η τηλεοραση σε αυτη την τιμη και οτι πρεπει για αναβαθμιση απο μια 42αρα πλασμα που εχω 6 χρονια αλλα δεν υπαρχει το ρευστο οποτε next time.

• Moderators
Δημοσ.

Offtopic

Εγώ πάντως περιμένω στην γωνία για ξεστοκάρισμα κάποιας panasonic plasma vt,st .... Ούτε μία δεν έχει εμφανιστεί... :devil:

Εγω πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω...) ότι θα βγει. Δεν θα τις ξεστοκάρουν αυτές; Θα τις εξαφανίσουν;

Μήνες τώρα θέλει η σύζυγος μία 2η τηλεόραση και περιμένω μία τέτοια ευκαιρία για να της "χαρίσω" την ut50... :-D

Αν ριξεις μια ματια στο σκρουτζ θα δεις ότι ειναι ηδη εξαφανισμένες - ξεστοκαρισμενες. Σε 1-2 "αγνωστα"/"μικρα" μαγαζια μονο βλέπεις ότι "υπαρχουν" και μαλιστα με την ενδειξη κατοπιν παραγγελιας. Φανταζομαι ότι δεν εχει μεινει τιποτα και στους εισαγωγεις, απλα υποθετω εχουν ξεχασει αυτά τα ελαχιστα μαγαζια να τις βγαλουν από το site τους.

(Δεν εχω καποια πληροφορηση, απλα από ό,τι βλεπω στο σκρουτζ.)

Δημοσ.

Έχω την τηλεόραση εδώ και καιρό. Πάμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια μιας και έψαξα πολύ πριν την αγοράσω.

Η τιμή που αναφέρεις είναι πράγματι καλή - αλλά από την άλλη η τηλεόραση δεν είναι και "χάρμα οφθαλμών". Μετριότατες γωνίες στην πράξη...

Η γωνία θέασης είναι εξαιρετική για LED σε αυτή την τιμή. Τσεκαρισμένο με Plasma Panasonic άλλες LED κ.λ.π.

Η 6500 έχει και δορυφορικό δέκτη. Αυτή είναι η βασική τους διαφορά.

Για τον δορυφορικό δέκτη που είναι και η βασική διαφορά να πούμε ότι η διαφορά στην τιμή τους πριν μερικούς μήνες δεν δικαιολογούσε την αγορά της 6500. Έπαιρνες πολύ καλύτερο ξεχωριστό δέκτη. Τώρα πλέον ίσως στις 40" να αξίζει τον κόπο. 

Επίσης, η 6500 έχει διαφορετικό bezel, και 400 software Hz έναντι 200. Κάποιοι λένε, τέλος, ότι η 6500 έχει led σε 2 πλευρές ενώ η 6400 σε μία.

Ωστόσο, νομίζω ότι η εικόνα τους είναι ακριβώς η ίδια. Τ

ον καιρό που ψώνιζα εγώ, η 6400 μου φαινόταν περισσότερο "πλαστικουριά" σχεδιαστικά. Η 6500, τουλάχιστον στα μάτια μου, έχει ανώτερο design και γι' αυτό την επέλεξα.

Θα συμφωνήσω ότι η τιμή της είναι πολύ τίμια στα 799. 

Και μία παρατήρηση, χωρίς να γνωρίζω τα φετινά μοντέλα, η Lg νομίζω θα κάνει ένα promotion 9-14 Ιουνίου προσφέροντας κάποια μοντέλα 55 ιντσών στις τιμές των αντίστοιχων 47. Ψάξτε το.

Όπως τα είπες, να προσθέσω κι εγώ ότι τα 400 με τα 200hz είναι marketing trick, και οι δύο έχουν 100hz panel. Η 6500 έχει 2 σειρές led ενώ η 6400 μία. Η εικόνα είναι η ίδια βέβαια, με κάποιους να παραπονιούνται για παραπάνω clouding στην 6500 λόγω των 2 σειρών LED. Η 6500 έχει λίγο πιο όμορφο bezel.

Δίπλα δίπλα που τις είχα δει να παίζουν, η 6500 είχε καλύτερη εικόνα.

Στα δικά μου μάτια και στα μάτια δεκάδων owners στα AV/AVS forum έχει ακριβώς την ίδια εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα είπες, να προσθέσω κι εγώ ότι τα 400 με τα 200hz είναι marketing trick, και οι δύο έχουν 100hz panel. Η 6500 έχει 2 σειρές led ενώ η 6400 μία. Η εικόνα είναι η ίδια βέβαια, με κάποιους να παραπονιούνται για παραπάνω clouding στην 6500 λόγω των 2 σειρών LED. Η 6500 έχει λίγο πιο όμορφο bezel.

αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο, ή να βάλεις λινκ αν έχεις βρει κάπου εξήγηση/εικόνες.

έχω την εντύπωση οτι με δύο σειρές led θα έχει λιγότερο clouding διότι οτι σκιάζεται απο τη μια πλευρά θα φωτίζεται απο την άλλη και ο μ.ο θα είναι πιο ομοιόμορφος.

Δημοσ.

Η δική μου 6500 έχει τραγικό banding. Έχει καλή ομοιομορφία όμως και ανύπαρκτο clouding και bleeding οπότε την κράτησα. Πιστεύω ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Για να μην χάνεται η ουσία όμως, νομίζω ότι η τιμή είναι καταπληκτική και αφήνει ελάχιστα περιθώρια για παράπονα. Οι "ψείρες" και οι περισσότερο απαιτητικοί θα στραφούν αλλού έτσι κι αλλιώς. 

Δημοσ.

αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο, ή να βάλεις λινκ αν έχεις βρει κάπου εξήγηση/εικόνες.

έχω την εντύπωση οτι με δύο σειρές led θα έχει λιγότερο clouding διότι οτι σκιάζεται απο τη μια πλευρά θα φωτίζεται απο την άλλη και ο μ.ο θα είναι πιο ομοιόμορφος.

Θα μπορούσα να στο εξηγήσω αναλυτικά και να σε "ρίξω" στην παγίδα και να πας να πάρεις την Tv και να έχει banding/clouding. Αυτό που έγραψα το διάβασα σε αρκετά posts αλλά δε μπορώ να σου πω αν αληθεύει.

Η σκληρή αλήθεια είναι πως το banding/clouding είναι εντελώς λοττο και όσο το σκέφτεσαι πριν την αγορά της τηλεόρασης, τόσο περισσότερο θα ξενερώσεις after :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...