Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επέκταση ειναι στα 4,30 ευρώ Χ 30 δόσεις.

Την είδα το απόγευμα. Εχει τη χάλια βάση (αστερια) που ειναι μακραν οτι πιο άσχημο και άβολο υπάρχει.

Σχεδιαστικά αδιάφορη στην καλύτερη περίπτωση.

Απο εικονα δυστυχώς αυτο που είδα σε μαύρο δεν ηταν σωστό, αλλα μπορει να ειμαι και περίεργος μιας και εχω plasma και βλέπω το μαύρο σωστα ενω και η 6030 που εχω στην κρεβατοκάμαρα δίνει νομίζω καλύτερο μαύρο.

Αν δεν είχα την πλάσμα έστω και στις 51 ίντσες μπορει να την αγόραζα καθως ψάχνονται για κατι μεγαλύτερο.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι για αγορά, πολύ καλή τιμή αλλά θα περιμένω να περάσει το Μουντιάλ για κάτι καλύτερο σε ultra.

Δημοσ.

για ultra σε τέτοιο μέγεθος και τιμή μάλλον πας για τους Ολυμπιακούς του Ριο.

αν θα βγει κάτι μεγαλύτερο ή φθηνότερο μετά το Μουντιάλ πιστεύω οτι είναι ψιλορίσκο.

δεν στοκάρουν τα μαγαζιά όπως παλιά για να έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για ξεστοκάρισμα στο τέλος των σεζόν.

οτι οι 55αρες θα συγκλίνουν σύντομα σε τιμές κάτω των 1000  και γύρω στα 750-800 ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φυσικά δεν περιμένω στα 800 για ultra αλλά ήδη οι τιμές στις 50αρες είναι στα 1400.Μέχρι Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα πέσουν περαιτέρω.Κάθε χρόνο τα ίδια γινονται.Φυσικά δεν βάζουν αυθαίρετα τιμές τα μαγαζιά αλλά την τιμολογιακή πολιτική την καθορίζουν οι εταιρείες.Όπως στην περίπτωση του θέματος.

Δημοσ.

Την τσίμπησα και γω, μαζί και την πενταετή επέκταση της εγγύησης.

Λεπτομέρεια: δεν ταιριάζουν οι βίδες που έχει μέσα η συσκευασία, για να την στήσω στην βάση της! :-(

Πηρες τηλεοραση ρε θηριο? :-D

Πες μας εντυπωσεις μολις παραλαβεις.

Δημοσ.

Η samsung εχει πολυ καλο media player οπως η lg...παιζουν τα παντα..!Τα 200 hz παντος δεν ειναι πραγματικα...για οποιον θελει λεπτομερεια να κοιταξει απο 400 hz κ πανω...το μεγεθος πραγματικα μην το φοβαστε καθολου...πηρα πέρυσι 40αρα κ φοβηθηκα οτι θα πιανει πολυ χωρο,διαβασα κ μεσα εδω τα τζιμανια κ την πατησα....!ειναι πολυ καλη τιμη παντος..!!αυτα... 

Δημοσ.

Καμία ουσιαστική διαφορά δηλαδή.

Και προλαβαίνω αυτούς που θα σχολιάσουν για το δορυφορικό δέκτη ότι τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια δεν έχουν καμία αξία εκτός και αν θέλει κάποιος να μελετήσει το κοράνι.

αν ειναι καποιος τοσο "γκαγκα" που δεν ξερει να επιλεξει ποιο δορυφορο-καναλια θελει να βλεπει, καλυτερα να μην βαλει δορυφορικη και να μεινει με τα ελληνικα καναλια, που προβαλουν ενα υψιστης ποιοτητας τηλεοπτικο προγραμμα......!!!

Δίπλα δίπλα που τις είχα δει να παίζουν, η 6500 είχε καλύτερη εικόνα.

αυτο πολυ θα ηθελα να δω πως βγαινει το συμπερασμα, απο την στιγμη που φορανε το ιδιο ακριβως πανελ...........!!!!!!!

ολα ειναι θεμα ρυθμισεων εκει..!

Κατ' εμε η F6500 ειναι το πιο VFM μοντελο που μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

Την τσίμπησα και γω, μαζί και την πενταετή επέκταση της εγγύησης.

Λεπτομέρεια: δεν ταιριάζουν οι βίδες που έχει μέσα η συσκευασία, για να την στήσω στην βάση της! :-(

Ιδιο πρόβλημα ειχα και εγω παλαιοτερα με άλλο μοντελο Samsung. Τη πηγα στο service και μου εδωσαν άλλες !!

Δημοσ.

απο Δευτέρα όμως έχουνε την προσφορά της lg 55 σε τιμή 47

το θεμα ειναι ποιες Lg? οι μισες ειναι με καψες

Δημοσ.

λεω κ γω να χτυπησω τη Samsung... Ακομα και την 660s να εχουν στα 700 καλυτερη μου φαινεται η Samsung... Τι λετε?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Offtopic

Εγώ πάντως περιμένω στην γωνία για ξεστοκάρισμα κάποιας panasonic plasma vt,st .... Ούτε μία δεν έχει εμφανιστεί... :devil:

Δημοσ.

Η samsung εχει πολυ καλο media player οπως η lg...παιζουν τα παντα..!Τα 200 hz παντος δεν ειναι πραγματικα...για οποιον θελει λεπτομερεια να κοιταξει απο 400 hz κ πανω...το μεγεθος πραγματικα μην το φοβαστε καθολου...πηρα πέρυσι 40αρα κ φοβηθηκα οτι θα πιανει πολυ χωρο,διαβασα κ μεσα εδω τα τζιμανια κ την πατησα....!ειναι πολυ καλη τιμη παντος..!!αυτα... 

αν και μιλαμε για μοντελα πιο παλια..η δικια μου η samsung 3ετιας (LCD) παιζει τα παντα..και βεβαια υποστηριζει DTS , του γαμπρου μου η πολυ πιο ακριβη τοτε διετιας LG (LED) δεν τα παιζει ολα (καλα ειναι και πολυ χειροτερη εν γενει σε υποστηριξη) ..και φυσικα δεν εχει DTS

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...