Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους διαθέτω 2000€ και είμαι ανάμεσα σε ένα piaggio liberty 3v 125cc και ένα honda pcx 125.το πρώτο έχω την δυνατότητα να το πάρω καινούργιο το δεύτερο όμως δυστυχώς όχι.παρολα αυτά το βρήκα μεταχειρισμένο στα 2000€ με 400χμλ από μαγαζί... Τι μου προτείνεται?καινουργιο piaggio liberty η μεταχειρισμένο Honda pcx

Δημοσ.

Από αυτά τα 2, προσωπικά θα έπαιρνα το pcx  σαν καλύτερης αξιοπιστίας μηχανάκι από αυτά που έχω δει στατιστικά. 

Όσον αφορά το οικονομικό το 2000€ με 400klm, αν είναι πραγματικά, ακούγεται καινούριο.

Έχει κάποιο υπόλοιπο εγγύησης αντιπροσωπείας;

/sc

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!!δεν ξέρω απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι ειναι 400χμλ μεταχειρισμένο μήπως έχει κανένα πρόβλημα!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!!δεν ξέρω απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι ειναι 400χμλ μεταχειρισμένο μήπως έχει κανένα πρόβλημα!!!

Σίγουρα κάτι θα έχει για να το παράτησαν στα 400 χιλιόμετρα... Ψάξε στο ίντερνετ για να δεις τι προβλήματα βγάζει...

Δημοσ.

Μπορεί απλά να το μετάνιωσε ο ιδιοκτήτης. Το έχει κάνει συνάδελφος στην δουλειά αυτό. Το πήρε την μια ημέρα, την επόμενη το επέστρεψε.

Τα PCX δεν είναι γνωστά για κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ αξιόπιστα, Honda είναι  :-D

Το αντίθετο θα έλεγα για τα Piaggio.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...