mclein7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Έχω στην κατοχή μου ένα μόνιτορ της philips, το 226v3la συγκεκριμένα. Το αγόρασα σε προσφορά πριν ~ 1 χρόνο κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. (πραγματικό λευκό, χρώματα, ευκρίνεια) Θα ήθελα όμως μία αναβάθμιση λόγω αλλαγής του οικιακού σκηνικού. Το μόνιτορ χρησιμοποιείται (κ θα συνεχίσει) για τους εξής σκοπούς : 60% surfing - 10% movies - 30% games (pc / ps3 / ps4) Τα monitors που θα με ενδιέφεραν είναι τα εξής : απλή -> Dell UltraSharp U2414H μέση -> Dell UltraSharp U2412M //// HP Pavilion 27xi ανώτερη -> Dell UltraSharp U2713HM (δοκιμασμένο στο χώρο εργασίας) ανώτατη -> Apple Thunderbolt Display 27" (δοκιμασμένο στο χώρο εργασίας) Το budget είναι μέχρι τα 1000€ κ 99.9% το μόνιτορ θα αγοραστεί από Αμερική ή Καναδά. Η ερώτηση είναι, αξίζει για την απλή χρήση που θα συνεχίσω να κάνω να δώσω περισσότερα από 300~400 € ? Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ - Δεν με ενδιαφέρουν επιλογές από Samsung λόγω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ SERVICE. Υ.Γ #2 - Το βασικό κριτήριο είναι το πόσο ξεκούραστο είναι το εκάστοτε μόνιτορ για χρήση 1 ~ 4 ώρες χαλαρώματος.
dobro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ισως αυτη http://www.skroutz.gr/s/4533892/Dell-Ultra-HD-P2815Q.html
mclein7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Για απλή χρήση αυτές; πάνω - κάτω, ναι. για τη χρήση που ανέφερα. βασικός παράγοντας η άνεση & το πόσο ξεκούραστα θα είναι τα μάτια μετά από Χ ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα