Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μηπως ξερει κανεις εαν μπορω να δω ελληνικα ψηφιακα και αναλογικα καναλαια εαν παρω usb tv tuner απο ebaY?και εαν ναι πιο ?

Δημοσ.

Θα πρέπει να ψάξεις για hybrid usb tv tuners που διαθέτουν και τα δύο. Πάντως υπάρχει και η ανέξοδη λύση του XBMC που με το κατάλληλο addon μπορείς να δεις τα ελληνικά κανάλια μέσω ίντερνετ. Εγώ, μιας και δε βλέπω γενικά ελληνική τηλεόραση τον έχω αποσυνδέσει τελείως το δέκτη(πίανει μια θύρα τσάμπα) και χρησιμοποιώ το ΧΒΜC, το οποίο κάνει και πολύ περισσότερα. Δηλαδή μπορείς να δεις και ελληνικές/ξένες ταινίες/σειρές, αθλητικά κανάλια, ν' ακούσεις ελληνικό/ξένο ραδιόφωνο, κλπ.

Δημοσ.

Εχω πάρει μονο για ψηφιακή ένα πριν καιρό με 6-7$ και έπαιξε ωραιότατα! Το μονο - οτι με την κεραία που δίνουν δεν πιάνει τίποτα...

ψαξε και δείξε μας και θα σου πω αν κάνει...

Δημοσ.

κοιτα εγω εγω οποιο και να παρω θα του βαλω δικη μου κεραια

αλλα θελω να ειμαι συγουρος οτι θα παιζει..

Δημοσ.

Θα πρέπει να ψάξεις για hybrid usb tv tuners που διαθέτουν και τα δύο. Πάντως υπάρχει και η ανέξοδη λύση του XBMC που με το κατάλληλο addon μπορείς να δεις τα ελληνικά κανάλια μέσω ίντερνετ. Εγώ, μιας και δε βλέπω γενικά ελληνική τηλεόραση τον έχω αποσυνδέσει τελείως το δέκτη(πίανει μια θύρα τσάμπα) και χρησιμοποιώ το ΧΒΜC, το οποίο κάνει και πολύ περισσότερα. Δηλαδή μπορείς να δεις και ελληνικές/ξένες ταινίες/σειρές, αθλητικά κανάλια, ν' ακούσεις ελληνικό/ξένο ραδιόφωνο, κλπ.

εμενα γιατι το εν λογω μου το βγαζει malware?

Δημοσ.

εδω λεει οτι δεν παιζει στην ελλαδα

• Attention:DVB-T just work in Albania, Algeria, Andorra, Australia, Austria, Bahrain, Belarus, Belgium, Bermuda, Brunei, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, France, Ghana, Hungary, Italy, Kenya, Latvia, Lithuania,Luxembourg, Malaysia, Malta, Mauritius, Morocco, Myanmar, Namibia, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Poland, Portugal,Republic of Macedonia, Russia,Saudi Arabia,Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, kraine, United Kingdom, Uruguay, Vietnam .Please visit  to find out if your are in an area that receives Digital broadcasts.
  •  Due to different digital standard,It does not support US, Canada, Japan,Singapore users.
Δημοσ.

με το UK ιδιο συστημα δεν εχουμε; (Mpeg-4) Δε βρισκω λογο να μην παίζει, απλα δεν ξέρουν τι τους γίνεται οι κινέζοι...

Για να σε βοηθήσω πάντως, μπορείς να βρεις αντίστοιχα στα 10-15€ απο ελλάδα, είχε πάρει ενας φίλος απο e-shop και δουλευει αψογα 2 χρονια...

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=TV+TUNER&filter-403=1

το technaxx στα 15 σε προσφορά ειχε πάρει και ειναι σφεντονα... Θεωρω οτι και τα πιο φθηνά θα ειναι κομπλε με εξωτ. κεραία...

Ελπίζω να βοηθώ! :)

Οτι αλλο θες για πιο αναλυτικό ρώτα..!

Δημοσ.

εισαι ωραιος ευχαριστω πολυ :)  να ρωτησω και κατι πιο γεινικο για να μην ανοιγω αλλο θεμα

ψαχνω μια οθονη  19-20

και καλη αναλυση γυρω στα 70 ευρω παιζει να υπαρχει ?

Δημοσ.

εισαι ωραιος ευχαριστω πολυ :)  να ρωτησω και κατι πιο γεινικο για να μην ανοιγω αλλο θεμα

ψαχνω μια οθονη  19-20

και καλη αναλυση γυρω στα 70 ευρω παιζει να υπαρχει ?

τίποτα...

υπαρχει http://www.skroutz.gr/s/4482531/LG-20M35A.html

αλλα θα πρότεινα να βάλεις κατι παραπάνω κα ινα πας σε 22"

http://www.skroutz.gr/s/3047986/LG-22EN33S.html

http://www.skroutz.gr/s/4236839/Philips-223V5LSB.html

Δημοσ.

εχω την lg 22EN33 και ειναι πολυ καλή! στα μονο - οτι εχει μονο Vga εισοδο, αλλα δεν ειναι για το 90% του πληθυσμού πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...