Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...θελω να αγορασω ηχεια 2,1 για μουσικη κυριως αλλα και gaming...αν γινεται δυνατουτσικα αλλα περισσοτερο θελω να εχουν πεντακαθαρο ηχο!

Δημοσ.

Τα trust δεν τα έχω σε καλή εκτίμηση (προσωπική εκτίμηση). Κάποιο μέλος τα είχε αγοράσει αυτά τα trust και έλεγε ότι το μπάσο ήταν πολύ ελάχιστο έως ανύπαρκτο (μπορεί και να είχαν τεχνικό πρόβλημα, δεν το γνωρίζω). Σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα να κινηθεί σε κάποια επώνυμα ηχεία όπως τα edifier, τα logitech και τα creative. Τα genius καλούτσικα φαίνονται αν και δεν νομίζω να βγάζουν 70 watt rms

• Like 1
Δημοσ.

Τα trust δεν τα έχω σε καλή εκτίμηση (προσωπική εκτίμηση). Κάποιο μέλος τα είχε αγοράσει αυτά τα trust και έλεγε ότι το μπάσο ήταν πολύ ελάχιστο έως ανύπαρκτο (μπορεί και να είχαν τεχνικό πρόβλημα, δεν το γνωρίζω). Σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα να κινηθεί σε κάποια επώνυμα ηχεία όπως τα edifier, τα logitech και τα creative. Τα gemius καλούτσικα φαίνονται αν και δεν νομίζω να βγάζει 70 watt rms

φιλε μου εγω ημουν αν θυμασαι με τα ηχεια..και ακομα ειναι το ιδιο χαλιαα..και δεν ειναι τεχνικο προβλημα..

Δημοσ.

φιλε μου εγω ημουν αν θυμασαι με τα ηχεια..και ακομα ειναι το ιδιο χαλιαα..και δεν ειναι τεχνικο προβλημα..

Α μπράβο, ναι.

τελικά έκανες τίποτα;

Δημοσ.

Α μπράβο, ναι.

τελικά έκανες τίποτα;

οχι δεν εκανα απολυτως τπτ..αν και οπως ειπα δεν υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα απλα τα ηχεια δεν εχουν καλο μπασο και δεν ειναι δυνατο..σκεφτομαι να τα πουλησω γυρω στα 30-40 και να βαλω κιαλα χρηματα να παρω τα edifier s530

• Like 1
Δημοσ.

τωρα εχω logitech z506...αλλα ειναι προβληματικα απο την στιγμη που τα ανοιξα αλλα το πλαισιο δεν τα γυρναει πισω...καλα ειναι τα ηχεια απλα απο την μεση και πανω χαλαει φουλ ο ηχος...

Δημοσ.

Αμα θες να κανεις επενδυση logitech z623 τα καλυτερα 2.1 κατα τη γνωμη μ τα εχω 3 χρονια ολα κομπλε..και η τιμη τους δεν εχει πεσει ουτε 5 ευρω...εχουν 250w rms και ειναι THX πιστοποιημενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα θες να κανεις επενδυση logitech z623 τα καλυτερα 2.1 κατα τη γνωμη μ τα εχω 3 χρονια ολα κομπλε..και η τιμη τους δεν εχει πεσει ουτε 5 ευρω...εχουν 250w rms και ειναι THX πιστοποιημενα.

ναι οντως ειναι πολυ καλα τα κοιταγα εχθες..ειμαι αναμεσα σε αυτα και τα edifier s530 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...