Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο. Δεν θα σηκώνει 60fps τελικά, μάλλον υπήρξε παρανόηση αφού κάπου το είχα δει αλλά δεν το έψαξα περισσότερο. Και τελικά δεν ισχύει. Τεσπά, μικρό το κακό δεν θα κλάψουμε κιόλας, δεν είναι ραλάκι.

Για όλα τα υπόλοιπα, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ thread σαν αυτό του FEAR ή του Metro που πραγματικά 9 στους 10 έμπαιναν μέσα μόνο για να μιλήσουν για fps, PC builds, drivers και benchmarks. 

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
- Γελάω με την κλάψα κάποιων στη σχετική συζήτηση για PC. Με την ατέλειωτη γκρίνια τους (διαβάστε τις τελευταίες σελίδες) κατάφεραν ακόμα και να κλειδώσουν το thread ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού (ξεκλείδωσε κάμποσες ώρες αργότερα). Κλάψα με το "downgrade", κλάψα για το 4Κ, κλάψα για το ότι η CD Projekt Red έβαλε και τις κονσόλες στο κόλπο, κλάψα και οδυρμός για τα πάντα όλα. Υποψιάζομαι πως όταν με το καλό κυκλοφορήσει το παιχνίδι (αμήν και πότε) ένα στα δύο posts θα επικεντρώνεται πάλι στα fps, σε SLI/Crossfire setups, σε benchmarks, συγκριτικά (ποιος την έχει πιο μεγάλη, την κάρτα γραφικών εννοείται), σε overclocking και τα γνωστά... Κι εγώ PC fan είμαι αλλά αυτό το πράγμα δεν το κατάλαβα ποτέ.

fixed

μην το τσουβαλιάζεις, αν προσεξες υπάρχουν και πολλοί που αντιδρούνε στην ανουσια κλάψα.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστός. Και χαίρομαι γι' αυτό. Απ' ότι βλέπω πάντως πάλι κλειδώθηκε το νήμα, που να βγει και το παιχνίδι :P

Δημοσ.

Σιγά μη το τρέχουν 60fps οι κονσόλες. 30αρακι επειδή είναι cinematic lovers.

Δηλαδη και στα 30 που θα τρεχει το παιχνιδι που ειναι το κακο? :wacko:

Δημοσ.

Gkalas ας το τρέξουμε πρώτα εμείς στα PC στα 60fps χωρίς τίποτα... st-st-stuttering και μετά μιλάμε και για το cinematic fps των κονσολών...

Δημοσ.

Το 2 (η Enhanced που έπαιξα εγώ τουλάχιστον) δεν είχε τέτοιο θέμα.

Οπότε δε νομίζω να πάσχει το 3.

Έσκασε και το πρώτο review απο PSTrophies.org.

Δημοσ.

Εντάξει δεν νομίζω να περίμενε κανείς χαμηλές βαθμολογίες. Φαινόταν από την αρχή ότι θα είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Τι μου κάνουν οι άτιμοι.. Με το κράξιμο περνούσαν οι μέρες..

Αλλά τώρα ανυπομονώ να μου έρθει ο κολλέκτορας και δεν περνάνε!!!! :D

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη και στα 30 που θα τρεχει το παιχνιδι που ειναι το κακο? :wacko:

Το κακό είναι τα 30fps.Βεβαια εγώ είμαι και υπερανθρωπος και βλέπω πάνω απο 30.
  • Like 1
Δημοσ.

Τρελά reviews και βαθμολογίες στο Metacritic.

Το παιχνίδι είναι παιχνιδάρα από τις λίγες απ'ότι φαίνεται (και ξέραμε ότι θα είναι κάποιοι από εμάς) ;)

Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας είναι να το παίξουμε στο σύστημα της επιλογής μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...