VaggD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά τα expansions στην goty έκδοση είναι μαζί με το main παιχνίδι η είναι ανάμεσα σε αυτά τα 16 dlc που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα δωρεάν?
sanshiro13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερωτηση παιδια..αν τερματισω κανονικα το παιχνιδι κ μετα παρω τη goty εκδοση θα ξεκινησω απο κει που ημουν κ θα παιξω απλα τα expansion;
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερωτηση παιδια..αν τερματισω κανονικα το παιχνιδι κ μετα παρω τη goty εκδοση θα ξεκινησω απο κει που ημουν κ θα παιξω απλα τα expansion; Φίλε θα σε στεναχωρήσω. Η GOTY έκδοση δεν αναγνωρίζει τα saves από το original Witcher 3 main game και expansions. Ουσιαστικά ξεκινάς από την αρχή με level 1 χαρακτήρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις αν θες να παίξεις μόνο τα expansions είναι με default Geralt ξεχωριστό για το κάθε expansion, διαφορετικά τα αγοράζεις ένα προς ένα για να πιάσει το save από το αρχικό Witcher 3.
GREGOR78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια,επειδη θελω να ξεκινησω το παιχνιδι (θα το αγορασω συντομα) θα ηθελα μια διευκρινηση το εχω βρει απο εδω http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/the-witcher-iii:-wild-hunt-blood-and-wine-expansion-pack-limited-edition-ps4-game/prod8090749pp/ αλλα δεν ξερω ειναι το παιχνιδι μαζι με τα expansions ή ειναι μονο τα expansions? οποιος γνωριζει να με ενημερωσει ευχαριστω
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια,επειδη θελω να ξεκινησω το παιχνιδι (θα το αγορασω συντομα) θα ηθελα μια διευκρινηση το εχω βρει απο εδω http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/the-witcher-iii:-wild-hunt-blood-and-wine-expansion-pack-limited-edition-ps4-game/prod8090749pp/ αλλα δεν ξερω ειναι το παιχνιδι μαζι με τα expansions ή ειναι μονο τα expansions? οποιος γνωριζει να με ενημερωσει ευχαριστω Αυτο φιλε περιεχει μονο 1 expansion mesa το blood and wine , δεν εχει ουτε το main game ουτε το allo expansion .
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το heart of stone . Googlare μην ντρεπεσαι ειναι φιλος μας το ιντερνετ μας αγαπαει . 1
GREGOR78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειναι αυτο φιλε μου,απλα δεν γνωριζω και θα εκανα την αγορα νομιζωντας οτι ειναι το παιχνιδι μαζι με τα expansions μην βιαζομαστε να κρινουμε
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειναι αυτο φιλε μου,απλα δεν γνωριζω και θα εκανα την αγορα νομιζωντας οτι ειναι το παιχνιδι μαζι με τα expansions μην βιαζομαστε να κρινουμε Δεν λεω για την αρχικη σου ερωτηση που εiχε νοημα ,για την δευτερη ερωτηση λεω που ρωτησες πως λεγεται το αλλο expansion και που το απαντησα οπως ειδες ... 1
GREGOR78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ok sorry... υπαρχει περιπτωση να εχει βγει το game μαζι με τα 2 expansions σαν πακετο? το googlara και εχω βρει κατι, αλλα αλλο σαιτ λεει μαζι και το παιχνιδι αλλου λεει μονο τα expansions ψιλομπερδευτηκα
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει βγει η GOTY εκδοση του παιχνιδιου που περιεχει το main game kai ta 2 expansions .Ολο το πακετο δλδ και σε πολυ καλη τιμη . Eδω εισαι : http://www.skroutz.gr/s/9610852/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Edition-PS4.html?from=catspan&keyphrase=witcher+3+goty 1
GREGOR78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω,αυτο εβλεπα αλλα δεν ημουνα σιγουρος και παλι ευχαριστω
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παίδες τις επόμενες μέρες περιμένω το Pro.. γενικά μια ζωή ήμουν pc gamer του θανατά, και όλα μου τα rpg / mmo-rpg εχω συνηθίσει να τα παίζω στο PC..Σε κονσόλα που είναι first-person rpg πως ειναι η εμπειρία.. Αξίζει να πάρω το game για ps4 ή οχι? Οι κινήσεις παλεύονται με χειριστήριο αντί πληκτρολογίου και ποντικιού?Τηλεόραση έχω 55αρα (όχι 4k)..Το PC μου ακόμα τσακίζει κόκκαλα αλλα δεν θα με χαλαγε να το παρω για ps4 αν αξίζει..
ultrobyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παίδες τις επόμενες μέρες περιμένω το Pro.. γενικά μια ζωή ήμουν pc gamer του θανατά, και όλα μου τα rpg / mmo-rpg εχω συνηθίσει να τα παίζω στο PC.. Σε κονσόλα που είναι first-person rpg πως ειναι η εμπειρία.. Αξίζει να πάρω το game για ps4 ή οχι? Οι κινήσεις παλεύονται με χειριστήριο αντί πληκτρολογίου και ποντικιού? Τηλεόραση έχω 55αρα (όχι 4k).. Το PC μου ακόμα τσακίζει κόκκαλα αλλα δεν θα με χαλαγε να το παρω για ps4 αν αξίζει.. Προσωπικη αποψη ειναι οτι αξιζει οσο τιποτα αλλο,ειναι ενα αριστουργημα και εαν του δωσεις χρονο θα βυθιστεις στον κοσμο του και θα σε ταξιδεψει! Το παιχνιδι ειναι third person οχι first,επισης ειναι must για μεγαλη TV (Το επαιξα σε 50αρα) οπως και το χειριστηριο ειναι νομιζω απαραιτητο για να μπορεσεις να παιξεις ορθολογικα ακομα και στο pc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα