Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο witcher 3 (ίσως βάζω δίπλα του το dragon age origins) είναι το ποσό ζωντανός είναι ο κόσμος του. Οι εκφράσεις στο πρόσωπο και η φωνή των χαρακτήρων είναι πολύ ρεαλιστικές. Επίσης το ποσό σημαντικά και ευχάριστα είναι τα side quests.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελειωσα και εγω προσφατα πριν κατι βδομαδες  το game mazi  με τα 2 expansions  tου παρολο που το ειχα αγορασει day one  δεν εβρισκα τον χρονο .

Συνολικα προκειται  για το καλυτερο game που εχω παιξει σε  κονσολα ,χορταστικο ,συγκλονιστικη ιστορια  δεν το περιμενα τοσο καλο .

Τa expansion toy αξιζουν ειδικα το το blood and wine  ειναι πληρεστατο  και τεραστιο .

• Like 3

Εγώ πάλι πρόλαβα να παίξω αρκετά στις διακοπές. Πάει να πει είμαι level 23 μετά από 130 ώρες παιχνιδιού και κάνω ακόμα τα quest του level 17. Ούτε στα μισά δηλαδή. Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το πράγμα, τι έπος.

• Like 1

Προσοχή γιατί τα saved games από την απλή έκδοση δεν υποστηρίζονται από την GOTY. 

http://www.playstationlifestyle.net/2016/08/15/the-witcher-3-game-of-the-year-edition-save-files/#/slide/1

Δυστυχώς δεν το ήξερα πριν αγοράσω την GOTY και το έμαθα μετά...

• Like 1

Προσοχή γιατί τα saved games από την απλή έκδοση δεν υποστηρίζονται από την GOTY. 

http://www.playstationlifestyle.net/2016/08/15/the-witcher-3-game-of-the-year-edition-save-files/#/slide/1

Δυστυχώς δεν το ήξερα πριν αγοράσω την GOTY και το έμαθα μετά...

Σου δινει τουλαχιστον εναν ετοιμο χαρακτηρα σε μεγαλο level   για να παιξεις τα expansions ? H'  πρεπει οπωσδηποτε να παιξεις ξανα το base  game  απο την αρχη ?

Μολις παρελαβα και εγω  δεν γινοταν να μην ειχα την retail  εκδοση των expansions :)

attachicon.gif14218456_736805446460885_931172616_n.jpg

Και ομως η retail αν και σε καλη τιμη,δυστηχως απογοητευση απο τα περιεχομενα που εχει μεσα

Ξεχωριστα ομως αν τα ειχε αγορασει καποιος,σιγουρα εκτως απο το επικο παιχνιδι,ειχες και μια πολυ ομορφη και συλλεκτικη συλλογη.

Απο οτι βλεπω δεν χρειαζεται να πατησει καποιος το video στα dlc φενεται μια χαρα και ετσι.

Το heart of stone to  εχω σε αυτη την εκδοση που εβαλες  με την gwen  .

Το blood and wine ψηφιακο γιατι    ηθελα να το ξεκινησω asap και δεν περιμενα ουτε λεπτο να τρεχω να αγορασω  στα μαγαζια ηταν και σουκου νομιζω τοτε.

H goty me 42 ευρω τι να εβαζαν μεσα ? Βγηκε σε πολυ καλη τιμη αυτο ειναι αρκετο για μενα τουλαχιστον .

Το heart of stone to  εχω σε αυτη την εκδοση που εβαλες  με την gwen  .

Το blood and wine ψηφιακο γιατι    ηθελα να το ξεκινησω asap και δεν περιμενα ουτε λεπτο να τρεχω να αγορασω  στα μαγαζια ηταν και σουκου νομιζω τοτε.

H goty me 42 ευρω τι να εβαζαν μεσα ? Βγηκε σε πολυ καλη τιμη αυτο ειναι αρκετο για μενα τουλαχιστον .

σουκου να βγηκε λιγο δυσκολα,δεν μας πειθουν οι δικαιολογιες σου :P

• Like 1

σουκου να βγηκε λιγο δυσκολα,δεν μας πειθουν οι δικαιολογιες σου :P

Προφανως γιατι Δευτερα το ειχαν τα σκρουτζομαγαζα διαθεσιμο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...