nzeppos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το πάγωμα του loading screen στην αρχή του παιχνιδιού νομίζω πως είναι γνωστό bug. Ρίξε μια ματιά στο Google για να βρεις λύσεις (δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μόνο μία). Εμένα μου έχει τύχει να κολλήσει σε loading εντός του παιχνιδιού, που δεν είναι το ίδιο πράγμα και το έκανε μόνο μία φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κλεισε το play και ξαναανοιξε το. Θα φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μου βγαζει: You are missing the following downloadable content required to open this save: Beard and Hairstyle Set New Quest - "Contract: Missing Miners" Και δεν μου κανει load! Ουτε τα autosave τα προηγουμενα με αφηνει να τρεξω!!! Τι γινεται ρε παιδια; Τι κανουμε; Σε ps4 ειμαι. Δεν εχω κανει την αποστολη που λεει ο φιλος πιο πανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εχεις κατεβασει το DLC που σου λεει ? Δωρεαν ειναι. Την εβγαλα την αποστολη και αγκουρια δεν παιζει παλι. Δε ξερουν τι τους γινεται απο οτι εχω καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 εχετε [αρατηρησει οτι με το που γυρισαν ολα σε χ86 αρχιτεκτονικη μαμηθηκε ο διας??? και γω το αφησα...δουλευουμε σα τους σκυλους για να χουμεκαποιον χρονο να γουσταρουμε, δεν θα τον τρωω τσαμπα....Οπως ειπα και πιο πανω εχθες, στο one το screenshot ειναι επιστημη....Παρολα αυτα, ασχετα οτι δεν φαινεται διαφορα , παρα μονο αν το μελετας και εχεις εμπειρο ματι , θα μπορουσα να πω οτι το gamma και γενικοτερα το ολο συνολο το νιωθω πιο Polished στο one.ισως ειναι η ιδεα μου, θα update-ρω μολις δω screenshots 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εσείς που το παίξατε, κινείται στα ίδια μονοπάτια με το 2; Σε κάποιον που δεν άρεσε το 2(στο 360 το τερμάτισα), υπάρχει περίπτωση να του αρέσει αυτό; Διάβασα ότι είναι αληθινό open world(όχι σαν το 2) και έχει βελτιωμένο σύστημα μάχης. Λέτε να μου αλλάξει την γνώμη αυτό ή να το προσπεράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ^ η core game συνταγή είναι η ίδια... έχεις μεγαλύτερο κόσμο, περισσότερα quests, καλύτερους διαλόγους αλλά όλα είναι ανάπτυξη της ίδιας ιδέας... αν δε σου άρεσε το 2 θα πρότεινα να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Για μενα αξιζει και σε ps4 και σιγουρα σε pc. Τα sidequests στο open world γρηγορα γινονται κουραστικα αλλα το main story ειναι μαγικό. Το σύστημα μάχης ειναι το μεγαλυτερο προβλημα , ειναι το ιδιο μαπα με τα προηγουμενα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το combat απ' όσο λένε έχει βελτιωθεί πάντως σε σχέση με το 2, οπότε ίσως να έχει κάποιες παραπάνω πιθανότητες να σου αρέσει αυτό. Αν και αυτό εξαρτάται και από τους λόγους για τους οποίους δε σου άρεσε το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για μενα το μεγαλυτερο μειον του παιχνιδιου ειναι στο animation.του χαρακτηρα. (πραγματικα σε αυτο το κομματι θελουν πολυ δουλεια ακομα οι πολωνοι)Κατα τα αλλα ομως το παιχνιδι τα σπαει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχεις κατεβασει το DLC που σου λεει ? Δωρεαν ειναι. Την εβγαλα την αποστολη και αγκουρια δεν παιζει παλι. Δε ξερουν τι τους γινεται απο οτι εχω καταλαβει. Τα ειχα κατεβασμενα τα dlc, δεν ξερω τι κολλημα εφαγε. Παντως εκλεισα το ps4 και το internet, τα αναψα πάλι και ευτυχώς μου δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για μενα το μεγαλυτερο μειον του παιχνιδιου ειναι στο animation.του χαρακτηρα. (πραγματικα σε αυτο το κομματι θελουν πολυ δουλεια ακομα οι πολωνοι)Κατα τα αλλα ομως το παιχνιδι τα σπαει. ...κάτι που πολύ αμφιβάλλω αν τονίστηκε επαρκώς από τους "επαγγελματίες" reviewers (του κώλου) και όλους όσουν έσπευσαν να βάλουν 10/10. Τα movement mechanics των Witcher ήταν και εξακολουθούν να είναι επιεικώς τρισάθλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Άντε επιτέλους βγήκε (νομίζω σήμερα) και το πολυαναμενόμενο 1.03 στο Xbox One. 600 ΜΒ. Σαν να έγινε ελαφρώς πιο smooth η κίνηση, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Τα loading times πάντως άπαξ και μας σφάξουν παραμένουν στα 20" και βάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να το ποστάρω αυτό.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2015 από Alex21121988 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 αυτο ισχύει για όλα τα Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα