gkalas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εσεις κλαιτε ρε φιλε..για αυτο δεν σας παιρνει κανενας στα σοβαρα!γιατι το gaming το εχετε δει φτιαχνω μηχανακι να το παω για κοντρα!και τα γραφικα του witcher 3 μια χαρα δικαιολογουν το hardware που χρυσοπληρωσατε...τετοιος χαρτης με τετοια γραφικα δεν εχει ξαναυπαρξει στην ιστορια των videogames!ξαναλεω μετα σε παιχνιδια τυπου order και ryse μην αρχισετε τα ψαγμενα περι βιομηχανιας και καταντιας...ειστε ενα μεγαλο μερος αυτης της καταντιας! Το hardware το φτιαχνουμε για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα οπως και εσύ αν έχεις ενα παιχνίδι στο ps4 και στο ps3 προφανώς και θα το παίξεις στην καλύτερή του εκδοση.Να την πω σε κάποιον δεν έχω όρεξη μιας και τις έχω όλες τις κονσόλες αλλά δε γίνεται αλλα να μου δείχνουν, άλλα να εμφανίζουν και μετά να μου λένε οτι είναι το ίδιο βίντεο. Θα μπορουσαν να εξηγήσουν όμορφα και ωραία οτι καναν downgrade για κάποιους λόγους και να ζητήσουν συγνώμη. Επειδή είναι κουτοπονηροι όμως θα λάβουν και το ανάλογο ευχαριστώ απο μένα οπως έλαβε και η ubi με το watchdogs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εσεις κλαιτε ρε φιλε..για αυτο δεν σας παιρνει κανενας στα σοβαρα!γιατι το gaming το εχετε δει φτιαχνω μηχανακι να το παω για κοντρα!και τα γραφικα του witcher 3 μια χαρα δικαιολογουν το hardware που χρυσοπληρωσατε...τετοιος χαρτης με τετοια γραφικα δεν εχει ξαναυπαρξει στην ιστορια των videogames!ξαναλεω μετα σε παιχνιδια τυπου order και ryse μην αρχισετε τα ψαγμενα περι βιομηχανιας και καταντιας...ειστε ενα μεγαλο μερος αυτης της καταντιας!Δεν κλαίω, με ενοχλεί αυτό που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, έχει μεγάλη διαφορά. Άλλοι κλαίνε, και το βλέπω και το παραδέχομαι πως είναι ενοχλητικό. Αλλά εσύ αν έσκαγες 140€, περίμενες 11 μήνες σαν τον μλκα, και δύο εβδομάδες πριν βγεί το παιχνίδι, βλέπεις πώς θα είναι το τελικό παιχνίδι, θα το έπαιρνες χαλαρά? Δε νομίζω. Προσωπικά, ποτέ δεν έκανα PC για το e-penis, και ούτε benchmarks και frames μετράω. Αν χρειαστεί, δεν έχω πρόβλημα να ρίξω φιλτρα/λεπτομέριες. Δές το Skyrim όσον αφορά χάρτη και mods για γραφικά, και είναι πολύ πιο ελαφρύ.. Σου αρέσει το τσουβάλιασμα πάντως βλέπω, νομίζεις οτι μιλάς με άτομο που λέει PC Master Race και τελειώνει τη συζήτηση.. Η μεγαλύτερη κατάντια είναι που πολλοί χαίρονται που το Witcher τρέχει στα 900p στο PS4 ενώ στο Xone στα 720p, όχι το να ζητάμε αυτό που μας είχανε υποσχεθεί στην αρχή. Επίσης είναι πολύ αστείο η τόση υπεράσπιση απο PS users της σειράς, άτομα που δεν είχανε ποτέ κανένα Witcher παιχνίδι στις κονσόλες τους. Ούτε exclusive ή first party studio να ηταν.. PCάδες που σ' αρέσει να τσουβαλιάζεις έκαναν την εταιρία αυτό που είναι τώρα, και ένα ποσοστό Xbox360 users. john μαζι σου και παλι, αλλα δειχνουν και αλλα δινουν - και παλι δεκτο - αλλα επειδη μονο ασχετος δεν εισαι , σκεψου ποσο μεγαλο ειναι το παιχνιδι και ποσο αξιο ειναι γενικα και βαλτα κατω να δεις που παλι εισαι κερδισμενος...Τεσπα, εγω το βραδυ μετα το Mad Max θα δοκιμασω να μπω(μετα τις δωδεκα δλδ που θα ναι επισημα19/5) και βλεπουμεΔε διαφωνώ, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Παραδέξου το, μην ψάχνεις δικαιολογίες. Την είχα για εταιρία με @@ την CDPR, αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος. Οταν κοροϊδεύεις το κοινό σου και δεν ντρέπεσαι, φαίνεται τι πραγματικά εταιρία είσαι. Έτσι έκανε και η Crytek, έτσι κάνει τώρα και η CDPR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εσεις κλαιτε ρε φιλε..για αυτο δεν σας παιρνει κανενας στα σοβαρα! αν και προσωπικά δεν γκρινιάζω, όσοι προπαρήγγειλαν το παιχνίδι όταν το έδειχναν έτσι και τώρα διαμαρτύρονται έχουνε σίγουρα κάποιο δίκιο, τους υπολοίπους δεν τους δικαιολογώ γιατι το παιχνίδι πάλι ειναι πανέμορφο και τεράστιο. Επίσης μην πας στο άλλο άκρο του τυφλού κονσολά, που λεει πως στο pc μιλάνε μονο για τα γραφικά, κάνουνε κοντρες ποιος το τρέχει καλύτερα κτλ γιατι εχω δει και πολλές αντιστοιχες περιπτώσεις στο console gaming που μιλάνε όλο για γραφικά και κάνουνε κοντρες του τύπου έχω πιο γαμάτη κονσολα απο εσένα. Ολοι θυμούνται πως οι ps4 fanboys ουσιαστικά κοροιδευαν το one κτλ και έλεγαν/λένε δεν θέλουμε parity λογω του one. Oσο δικαιωμα έχει ο ps4 κάτοχος να μην θέλει parity με το one τοσο και ακομη περισσοτερο δικαιωμα έχει κάποιος που έχει gpu 3 φορες δυνατοτερη απο το ps4. Eγώ θυμαμαι πως κάποτε το αρχικά τρειλερ των παιχνιδιών ειχαν κατώτερα γραφικά απο το τελικο προιόν ενώ τώρα συμβαίνει το αντιθετο (δηλαδή κάνουμε βηματα πισω αντι να υπάρχει πρόοδος) αυτο σημαινει τουλάχιστον εξαπάτηση του καταναλωτη οταν έχει δώσει λεφτά βλέποντας το αρχικο ανωτερο προιόν. Τέλος πάντων όπως και να χει, καλό παιξιμο με το Witcher 3. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν κλαίω, με ενοχλεί αυτό που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, έχει μεγάλη διαφορά. Άλλοι κλαίνε, και το βλέπω και το παραδέχομαι πως είναι ενοχλητικό. Αλλά εσύ αν έσκαγες 140€, περίμενες 11 μήνες σαν τον μλκα, και δύο εβδομάδες πριν βγεί το παιχνίδι, βλέπεις πώς θα είναι το τελικό παιχνίδι, θα το έπαιρνες χαλαρά? Δε νομίζω. Προσωπικά, ποτέ δεν έκανα PC για το e-penis, και ούτε benchmarks και frames μετράω. Αν χρειαστεί, δεν έχω πρόβλημα να ρίξω φιλτρα/λεπτομέριες. Δές το Skyrim όσον αφορά χάρτη και mods για γραφικά, και είναι πολύ πιο ελαφρύ.. Σου αρέσει το τσουβάλιασμα πάντως βλέπω, νομίζεις οτι μιλάς με άτομο που λέει PC Master Race και τελειώνει τη συζήτηση.. Η μεγαλύτερη κατάντια είναι που πολλοί χαίρονται που το Witcher τρέχει στα 900p στο PS4 ενώ στο Xone στα 720p, όχι το να ζητάμε αυτό που μας είχανε υποσχεθεί στην αρχή. Επίσης είναι πολύ αστείο η τόση υπεράσπιση απο PS users της σειράς, άτομα που δεν είχανε ποτέ κανένα Witcher παιχνίδι στις κονσόλες τους. Ούτε exclusive ή first party studio να ηταν.. PCάδες που σ' αρέσει να τσουβαλιάζεις έκαναν την εταιρία αυτό που είναι τώρα, και ένα ποσοστό Xbox360 users. μιλαω με ενα ατομο που για την καλυτερη gaming προσπαθεια των τελευταιων ετων χρησιμοποιει την λεξη κοροιδια που καναν downgrade!σου εδειξαν εναν χαρτη που δεν υπαρχει..βλεπεις απο παντου οτι ειναι παιχνιδαρα και εσυ αντι να χαρεις νιωθεις κοροιδια επειδη ξερω γω τα texture δεν ειναι οπως στα εδειχναν?ειστε σοβαροι?στην εποχη που ζουμε τα γραφικα μας λειπουν απο το gaming?επισης στο τι ηταν η καθε εταιρια κτλπ και ποιος την εφτιαξε ξερω δεν χρειαζομε υποδειξεις!20 χρονια εχω δωσει δυο περιουσιες πανω στο gaming και χρονια απο την ζωη μου..δεν περιμενα απο σενα να μαθω τι ηταν η cdproject!εγω το μονο που υποστηριζω ειναι να δωσουμε την καταλληλη αξια σε μια καλη προσπαθεια και να σταματησουμε επιτελους αυτην την pcιτιδα που μας εχει κολλησει τα τελευταια χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μιλαω με ενα ατομο που για την καλυτερη gaming προσπαθεια των τελευταιων ετων χρησιμοποιει την λεξη κοροιδια που καναν downgrade!σου εδειξαν εναν χαρτη που δεν υπαρχει..βλεπεις απο παντου οτι ειναι παιχνιδαρα και εσυ αντι να χαρεις νιωθεις κοροιδια επειδη ξερω γω τα texture δεν ειναι οπως στα εδειχναν?ειστε σοβαροι?στην εποχη που ζουμε τα γραφικα μας λειπουν απο το gaming?επισης στο τι ηταν η καθε εταιρια κτλπ και ποιος την εφτιαξε ξερω δεν χρειαζομε υποδειξεις!20 χρονια εχω δωσει δυο περιουσιες πανω στο gaming και χρονια απο την ζωη μου..δεν περιμενα απο σενα να μαθω τι ηταν η cdproject!εγω το μονο που υποστηριζω ειναι να δωσουμε την καταλληλη αξια σε μια καλη προσπαθεια και να σταματησουμε επιτελους αυτην την pcιτιδα που μας εχει κολλησει τα τελευταια χρονια!Δές το gif που πόσταρε ο BigBOSS για το τι έδειχναν οταν το έκανα προπαραγγελία (Ιούνιος 2014), και δές τώρα τι δείχνουν και τι λένε στις συνεντεύξεις τους. Ναί, είναι κοροϊδία. Είναι κοροϊδία, γιατί έκαναν downgrade για τους τάδε λόγους, και δεν το παραδέχονται. Δεν με ενοχλεί το γεγονός, με ενοχλεί που δεν το παραδέχονται. Είπε κανείς οτι δεν χαίρομαι? Στο βρακάκι μου μόνο που δεν τέλειωσα τώρα που με πήραν τηλ. να με ενημερώσουν οτι αύριο θα το έχω. Αλλά μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις, ή δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί παραπονιόμαστε. Αξία δίνω στην προσπάθεια, φαίνεται εξάλλου απο τα χρήματα που θα ακουμπήσω. Χαχα, πισίτιδα.. Χωρίς πισίτιδα, PS4 δεν θα υπήρχε. Αλλά οταν υπόσχεσαι κάτι, κοίτα να το τηρήσεις κι όλας, μην δουλεύεις το κοινό σου. Κι ας τελειώσει εδώ το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάντως θα ήθελα να έβγαινε και στο wiiu και να γινόταν parity με αυτό.Να έβλεπα μετά τους κατόχους one ή ps4 αν θα ουρλιαζαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν είναι πισίτιδα το να αναπτύξεις καταναλωτική συνείδηση και να διαμαρτύρεσαι για τακτικές παραπλανητικής διαφήμισης, τότε μακάρι να έπασχε περισσότερος κόσμος από αυτήν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στο Hong Kong σε 5 ώρες θα είναι 19/5... Το παιχνίδι δεν ξεκλειδώνει στις 12πμ ώρα Hong Kong, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο στις 1πμ CET. Πάει να πει εκείνη την ώρα στο HK θα είναι 6 το πρωί (ή κάτι τέτοιο) και μόνο τότε θα ξεκλειδώσει το Witcher. Αντίθετα στη δυτική ακτή των ΗΠΑ θα είναι ακόμα απόγευμα της 18ης και θα είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να παίξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 metallica o john ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα gamer-οπαιδα που εχω "γνωρισει"-ηλεκτρονικα , αν παρατηρησεις στις συλλογες ειναι πρωτος και ξοδευει αρκετα χρηματα-αρα δεν ειναι ουτε pc-ας ουτε καμμενος-κολλημενος με κατι συγκεκριμενα....Θεωρω οτι τεκμηριωσε και τονισε τον λογο που σπαστηκε και ειναι φυσικα αποδεκτος και πραγματικος.Απο κει και περα, το δεδομενο ειναι οτι σε ολα τα παιχνιδια που αφορουν PC και μετρησεις κλπ κλπ , βλεπεις περισσοτερα screenshot και fps παρα actual gameplay και αποψεις και εμπειριες, αυτο ειναι δεδομενο επισης.Παντα ετσι θα παει και εκει ειναι που χανεται το νοημα.Τελοσπαντων ας κλεισουμε εδω με τα offtopic σχολια που αφορουν pc και ας μεινουμε στην αντιστροφη μετρηση της επικης παιχνιδαρας...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κανενα μαγαζι το εφερε σημερα; Ξερουμε τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 .Απο κει και περα, το δεδομενο ειναι οτι σε ολα τα παιχνιδια που αφορουν PC και μετρησεις κλπ κλπ , βλεπεις περισσοτερα screenshot και fps παρα actual gameplay και αποψεις και εμπειριες, αυτο ειναι δεδομενο επισης Το παράλογο θα ηταν να μην συνέβαινε αυτό καθως νέο hardware κυκλοφορει καθε χρονο και λιγότερο και όχι κάθε 8ετια.Το αλλο δεν ισχύει, τουλάχιστον στον βαθμό που εννοείς. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Επισης έχω να προσθέσω πως ενα pc exclusive οταν κυκλοφορει και για κονσολα γινεται αυτομάτωςς παιχνιδάρα ενώ πριν ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτο για τον console gamer, "οτι κυκλοφορει σε κονσολα ειναι διαμάντι στο pc δεν με ενδιάφέρει τιποτα, δεν υπάρχουν games" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 metallica o john ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα gamer-οπαιδα που εχω "γνωρισει"-ηλεκτρονικα , αν παρατηρησεις στις συλλογες ειναι πρωτος και ξοδευει αρκετα χρηματα-αρα δεν ειναι ουτε pc-ας ουτε καμμενος-κολλημενος με κατι συγκεκριμενα....Θεωρω οτι τεκμηριωσε και τονισε τον λογο που σπαστηκε και ειναι φυσικα αποδεκτος και πραγματικος.thx dude!! Αύριο θα ποστάρω και την τελευταία προσθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το παράλογο θα ηταν να μην συνέβαινε αυτό καθως νέο hardware κυκλοφορει καθε χρονο και όχι κάθε 8ετια.Το αλλο δεν ισχύει, τουλάχιστον στον βαθμό που εννοείς. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Επισης έχω να προσθέσω πως ενα pc exclusive οταν κυκλοφορει και για κονσολα γινεται αυτομάτωςς παιχνιδάρα ενώ πριν ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτο για τον console gamer, "οτι κυκλοφορει σε κονσολα ειναι διαμάντι στο pc δεν με ενδιάφέρει τιποτα, δεν υπάρχουν games" Μαζι σου, αλλωστε συζητηση κανουμε...Αλλα εγω που μπαινω να διαβασω αν ειναι ωραιο το παιχνιδι και μου σπαει το @@ να βλεπω spoiler-o screenshots του κερατα σε 2Κ και 4Κ τι να το κανω??εκει ηθελα να καταληξω.το 1 ηταν exclusive , το 2 δεν ηταν στο ps3 μονο, τωρα ειναι multi-plat. BigBoss το προβλημα με τους Pc-δες ειναι οτι δεν μπορουν να κατανοησουν οτι εχουν να κανουν με μια πλατφορμα με 10δες το λιγοτερο συνδιασμους hardware και ποικιλια στον τροπο χρησης του software , αυτο σημαινει οτι σχεδον κανενα , ποτε δεν θα ειναι stable και παντα εντος προσδοκιων των χρηστων οσον αφορα γενικα το παιχνιδι...Οπως επισης το τελευταιο που λες σιγουρα ισχυει αλλα οχι στον βαθμο που ισχυει το αναποδο....Τεσπα μην το παμε ΞΑΝΑ λεω σε offtopic και επιπεδα flame..... Edit : Εδω βγαζουν και συμπερασμα απο stream για την ποιοτητα των γραφικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 BigBoss το προβλημα με τους Pc-δες ειναι οτι δεν μπορουν να κατανοησουν οτι εχουν να κανουν με μια πλατφορμα με 10δες το λιγοτερο συνδιασμους hardware και ποικιλια στον τροπο χρησης του software , αυτο σημαινει οτι σχεδον κανενα , ποτε δεν θα ειναι stable και παντα εντος προσδοκιων των χρηστων οσον αφορα γενικα το παιχνιδι... οι pc αδες που δινουν τα λεφτά τους δεν έχουνε κανενα προβλημα αλλα απαιτήσεις, αυτος που δινει λεφτά έχει απαιτησεις για κατι καλο, ειναι πελάτης το προβλημα το έχουνε αυτοι που κυκλοφορούν σκουπιδάτα ports γιατι μια χαρά optimized παιχνιδια μπορούν να κυκλοφορήσουν οπως Ground Zeroes, Shadow of Mordor, GTAV, Civ Beyond Earth, Dark Souls 2, το Half Life 2 ή το Doom 3 μια χαρά optimization ειχανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μιλας για τον pc fan που σκαει λεφτα για το παιχνιδι η για το hardware???γιατι στο πρωτο συμφωνω καθετως - οριζοντιος - ορθιος - καθιστος κλπ κλπ , αλλα αν μιλας για hardware πληρωνει τον εκαστοτε κατασκευαστη και οχι τον developer....Και το witcher απ οτι φαινεται (παντα υποθετικα μιλαω) , και γαμω το optimization εδωσε γιατι παιζει παντου αριστα και δε χτυπανε day1 ,week 1 patch γιατι χτυπαει ο user των windows στην εγκατασταση...Τεσπα , ακρη δε θα βγαλουμε οσα επιχειρηματα εχουν οι pc fans εχουν και οι console fan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα