nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τα reviews για την έκδοση του PS4 πάντως μιλάνε για masterpiece. Να δούμε τί θα πούνε και οι users, αλλά δεν πιστεύω να έχουν διαφορετική άποψη. Όχι ρε Πάνθηρα, τι masterpiece. Αν πιστέψουμε αυτά που γράφουν στο PC thread (τουλάχιστον όσο το παρακολουθούσα), το παιχνίδι είναι σκέτη σαπίλα, τα γραφικά μούφες του ελέους και η CDPR ανίκανη και πιο ξεπουλημένη κι από τον Τσολάκογλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 H συζήτηση του παιχνιδιού στο PC section είναι "τοξική" εδώ και πολλές μέρες. Ας μήν την μεταδώσουμε και εδώ. Η πραγματικότητα είναι ότι η εταιρία έπρεπε να κάνει κάποιους συμβιβασμούς στον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, σε σχέση με το αρχικό τους όραμα. Το γιατί όλοι λίγο πολύ το ξέρουμε. Στο τέλος της ημέρας όμως, όλοι είμαστε καταναλωτές και ψηφίζουμε με τα λεφτά μας. Αν κάποιος νιώθει ότι αυτό που βλέπει δεν του αρέσει, τότε δεν δίνει τα λεφτά του. Από την άλλη, ειδικά για το PC, είναι πολύ πιθανό ότι η εταιρία θα βγάλει σε κάνα χρόνο την Ενισχυμένη έκδοση όπως μας έχει συνηθίσει. Εγώ προσωπικά συνεχίζω να βλέπω ένα εξαιρετικό παιχνίδι και χαίρομαι που θα μπορούν να το χαρούν σχεδόν όλοι οι κάτοχοι ενός σύγχρονου gaming συστήματος, είτε αυτό είναι PC είτε κονσόλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Όπως ακριβώς τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υπάρχει το witcher 2 για ps4 ? Δεν έχω pc , ούτε PS3 για να πάρω μια γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στον φιλο που ρωτησε.το οηρα θεσ/νικη απο κωτσο πυλαιας.εκει περιοχη ικεα.....κατι πηρε το αφτι μου αν ενεργοποιηθει πριν την ημερ/νια κυκλοφοριας σε μπλοκαρουν εντελως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υπάρχει το witcher 2 για ps4 ? Δεν έχω pc , ούτε PS3 για να πάρω μια γεύση. όχι, μόνο σε Χ360 και PC υπάρχει το 2... πληροφοριακά το 1 μόνο σε PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ΓΙα οσους εχουν τις 2 κονσολες και σκεφτονται για Collectors Edition απο οτι φενεται η εκδοση του XboxOne ειναι η καλυτερη καθως εχει μεσα και το παιχνιδι με τις καρτες σε φυσικη μορφη που εχει το παιχνιδι,οπως φενεται στο παρακατω Video 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υπάρχει το witcher 2 για ps4 ? Δεν έχω pc , ούτε PS3 για να πάρω μια γεύση. Όπως είπαν παραπάνω, το Witcher 1 μόνο στο PC, το 2 σε PC και XBOX360. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να τα παίξεις, υπάρχουν πολύ καλά βίντεο στο youtube για να σε βάλουν μέσα στην ιστορία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ... Το τονισα ομως οτι αναφερομουν σε αυτα που εχει μεσα η Collectors Edition και οχι στο παιχνιδι αυτο καθαυτο Ασε που το υπογραφει και ο παραπανω καραγκιοζακος..εμ εννοω Major Nelson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λοιπον ακουστε τι πακετο μου συνεβη, που το συναντω για πρωτη φορα στην ζωη μου! Θα αναφερθω και στο καταστημα γιατι ειναι μεγαλοι ξεφτιλες! Παω πριν λιγη ωρα στον Κωτσοβολο Συγγρου στην Αθηνα για να βρω το witcher γιατι μου ειπαν παιδια οτι ο Κωτσοβολος τα δινει απο το πρωι. Ανεβαινω στον 1ο οροφο, παω στα ps4 games και δεν το βρισκω κρεμασμενο. Ερχεται μια υπαλληλος και μου λεει "μπορω να βοηθησω;" Ναι της λεω ψαχνω το the wither 3 για ps4 που το ειδα στο ιντερνετ διαθεσιμο στο κατάστημά σας. Ναι μου λεει το φεραμε, τωρα τα σφραγιζα μεσα και τα πακεταρα! Κατσε να σου φερω ενα! Μου φερνει λοιπον το παιχνιδι μεσα σε εκεινα τα διαφανα κουτακια προστασιας του Κωτσοβολου ξερετε. Παμε στο κομπιουτερ, το σκαναρει, μου λεει 69,90 ευρω (θεε μου τιμη κλεψιμο αλλα τεσπα), της δινω ονομα και μου λεει πληρωστε κατω. Ευχαριστω πολυ της λεω, μου δινε το παιχνιδι (!!!) και παω κατω να το πληρωσω για να φυγω. Παω λοιπον ταμειο κι ετσι οπως περιμενω στην ουρα, μια κοπελα πισω απο τα ταμεια μου λεει "Κυριε μου δινετε λιγο να δω ποιο παιχνιδι ειναι"; Της το δινω και μου λεει "Α το witcher, εχουμε δυστυχως προβλημα και δεν μπορουμε να το τιμολογησουμε πριν την Τριτη! Αν θελετε λεει καντε κρατηση και να το παρετε την Τριτη" Τοτε εγω τους λεω τι απαραδεκτα πραγματα ειναι αυτα, με φερατε με το παιχνιδι μεχρι το ταμειο, τι οργανωση ειναι αυτη κλπ και τους ειπα μολις με χασατε απο πελατη κυριοι. Θα παω να το παρω Δευτερα απο μικρομαγαζο και 15€ πιο φθηνα απο εσας! Και σηκωθηκα και εφυγα!!! Απαραδεκτα πραγματα. Ντροπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λοιπον ακουστε τι πακετο μου συνεβη, που το συναντω για πρωτη φορα στην ζωη μου! Θα αναφερθω και στο καταστημα γιατι ειναι μεγαλοι ξεφτιλες! Παω πριν λιγη ωρα στον Κωτσοβολο Συγγρου στην Αθηνα για να βρω το witcher γιατι μου ειπαν παιδια οτι ο Κωτσοβολος τα δινει απο το πρωι. Ανεβαινω στον 1ο οροφο, παω στα ps4 games και δεν το βρισκω κρεμασμενο. Ερχεται μια υπαλληλος και μου λεει "μπορω να βοηθησω;" Ναι της λεω ψαχνω το the wither 3 για ps4 που το ειδα στο ιντερνετ διαθεσιμο στο κατάστημά σας. Ναι μου λεει το φεραμε, τωρα τα σφραγιζα μεσα και τα πακεταρα! Κατσε να σου φερω ενα! Μου φερνει λοιπον το παιχνιδι μεσα σε εκεινα τα διαφανα κουτακια προστασιας του Κωτσοβολου ξερετε. Παμε στο κομπιουτερ, το σκαναρει, μου λεει 69,90 ευρω (θεε μου τιμη κλεψιμο αλλα τεσπα), της δινω ονομα και μου λεει πληρωστε κατω. Ευχαριστω πολυ της λεω, μου δινε το παιχνιδι (!!!) και παω κατω να το πληρωσω για να φυγω. Παω λοιπον ταμειο κι ετσι οπως περιμενω στην ουρα, μια κοπελα πισω απο τα ταμεια μου λεει "Κυριε μου δινετε λιγο να δω ποιο παιχνιδι ειναι"; Της το δινω και μου λεει "Α το witcher, εχουμε δυστυχως προβλημα και δεν μπορουμε να το τιμολογησουμε πριν την Τριτη! Αν θελετε λεει καντε κρατηση και να το παρετε την Τριτη" Τοτε εγω τους λεω τι απαραδεκτα πραγματα ειναι αυτα, με φερατε με το παιχνιδι μεχρι το ταμειο, τι οργανωση ειναι αυτη κλπ και τους ειπα μολις με χασατε απο πελατη κυριοι. Θα παω να το παρω Δευτερα απο μικρομαγαζο και 15€ πιο φθηνα απο εσας! Και σηκωθηκα και εφυγα!!! Απαραδεκτα πραγματα. Ντροπη... Παντως για τα 69,90 τιμη κλεψιμο που γραφεις δεν εχεις δικιο γιατι οπως αναφερες το ειδες και στο Internet το παιχνιδι και αρα τι τιμη εχει στο καταστημα. Οσο για τον Κωτσοβολο ενταξυ εγινε λιγακι μπερδεμα αλλα νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο.Αλλωστε ειναι μολις 3 μερες δεν ειναι οτι σου ειπαν Ελα μετα απο 1 μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν μιλαω για την τιμη (αλλωστε οπως λες την ηξερα απο το ιντερνετ, δεν παυει ομως να ειναι εξαρχης κλεψιμο), αλλα για την απαραδεκτη αντιμετωπιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μου θυμησες κατι #%$% ταμιες στο p@blic που ανεβαινω με την παραγγελια μεσω internet και αρχιζει ποπο τι ειναι αυτο και πως το παραγγειλατε και γιατι τοσο , μεχρι που φωναξα ενα προισταμενο γιατι δεν ειχα διαθεση για μ@αλακιες και να δεις για ποτε τελειωσα χωρις ανακρισεις . Και αφου το ειχαν στο ραφι (και μαλιστα με τσουχτερη τιμη) ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στο δοσουν , τι παει να πει ξαναελατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Παντως για τα 69,90 τιμη κλεψιμο που γραφεις δεν εχεις δικιο γιατι οπως αναφερες το ειδες και στο Internet το παιχνιδι και αρα τι τιμη εχει στο καταστημα. Οσο για τον Κωτσοβολο ενταξυ εγινε λιγακι μπερδεμα αλλα νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο.Αλλωστε ειναι μολις 3 μερες δεν ειναι οτι σου ειπαν Ελα μετα απο 1 μηνα. 45 ευρώ για X1 σε Hong Kong store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 45 ευρώ για X1 σε Hong Kong store. Ναι προφανως και αναφερομαι σε Retail τιμες Κωτσοβολου σε σχεση με αλλα καταστηματα http://www.skroutz.gr/s/4990894/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PS4.html?from=adam_recent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα