Λωωνιδας&300 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και τι κουτι προτεινεις; Φιλικα Λεωνιδας
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για κατι φθηνο κοιτα σε http://www.skroutz.gr/s/4815887/Corsair-Carbide-Spec-01.htmlυπαρχουν και καλυτερα αν πας πιο πανω.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Για oc που αναφέρθηκε http://hexus.net/tech/reviews/cpu/70473-intel-core-i7-4790k-devils-canyon-22nm-haswell/?page=2 http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience
Sanuna Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για κουτί πόσα λευτά πρέπει να δώσεις περίπου με τέτοιο σύστημα.Όπως και ο OP έχω αποφασίσει στο παραπάνω hardware,αλλά δεν είμαι σίγουρος στο κουτί και στην ψύκτρα(Προβλήματα δεν έχω με αέρα ή με νερό).
selianx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για κουτί πόσα λευτά πρέπει να δώσεις περίπου με τέτοιο σύστημα.Όπως και ο OP έχω αποφασίσει στο παραπάνω hardware,αλλά δεν είμαι σίγουρος στο κουτί και στην ψύκτρα(Προβλήματα δεν έχω με αέρα ή με νερό). Δεν υπάρχει τόσα λεφτά για όλο το σύστημα, άρα τουλάχιστον τόσα λεφτά για κουτί. Υπάρχουν κουτία με 50 ευρώ με καλό airflow αλλά ας πούμε πλαστικά, και άλλα με 150 ευρώ, παρόμοιο airflow αλλά ποιότητα κατασκευής όχι πλαστικό. Υπάρχουν κουτιά που είναι ότι πρέπει για 4 κάρτες άλλα για 1-2, για νερό ή όχι, για μείωση θορύβου ή όχι, για αισθητικά ¨"Σοβαρά", "παιχνιδιάρικα", "καγκούρικα" και απλά. Αν αποφασίσεις για νερό, πχ μια H100i, θα κοιτάξεις να την χωράει, ή για μια τερατώδη αερόψυκτρα να την χωράει. Σημαντικά επίσης να κοιτάξεις είναι το cable management, τα HDD Cages να σε καλύπτουν σε αριθμό, και φυσικά να χωράνε τα components μέσα. (ATX,mATX...) GPU μήκος κλπ. Προσωπικά θα έβαζα ένα μίνιμουμ των 60-70 ευρώ για ένα σύστημα σαν αυτό, κοιτώντας να πάρω κάτι σχετικά ποιοτικό, να χωράει αυτά που θέλω, να έχει ικανοποιητικό airflow και ωραίο design για το γούστο μου. 1
Λωωνιδας&300 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Υπολογιζω τελη του μηνα να τα παραλαβω. Μολις στηθει το PC θα ανεβασω φωτογραφιες απο stress test μεχρι και την μεγαλυτερη συχνοτητα χρονισμου με low-profile OC.
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ωραιος, αλλα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις ουτε με ελαχιστο oc αν πας στον i7 4790k γιατι πολυ απλα ειναι τερας cpu. Base clock 4ghz σε cpu τετοιου ειδους ειναι ηδη σα να εχεις κανει ενα μετριο oc..
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τα review για τους Devil's Canyon όσον αφορά το oc πάντως συνεχίζουν να μην είναι καλά.Μιλάνε για μικρό κέρδος και ουσιαστικά για παραπλάνηση του marketing της intel http://www.hardocp.com/article/2014/06/09/intel_devils_canyon_good_bad_ugly#.U5ZcZvmSxmV
manolo0liss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πρεπει να σου τυχει αρκετα καλο κομματι για να φτασεις τα 5, ακομα και με τετοιες μητρικες.μα τι εννοείς όταν λες ότι πρέπει να σου τύχει καλό κομμάτι πχ ένας 4670κ με ένα αλλο 4670κ δεν είναι ίδιοι???
selianx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μα τι εννοείς όταν λες ότι πρέπει να σου τύχει καλό κομμάτι πχ ένας 4670κ με ένα αλλο 4670κ δεν είναι ίδιοι??? Όχι. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για κάποια απ'τα μικρότερα πράγματα στον κόσμο,μόλις για λίγα nm, πράγμα που δεν επιτρέπει την ακριβή δημιουργία δυο ή περισσότερων identical CPUs, χωρίς αυτό να είναι ο μόνος λόγος. Με ένα search στο google για "Silicon Lottery" σου δίνει μια παραπάνω ιδέα επί του θέματος, σε αρκετά φόρουμ υπάρχουν και εκτενείς αναλύσεις.
Λωωνιδας&300 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τα review για τους Devil's Canyon όσον αφορά το oc πάντως συνεχίζουν να μην είναι καλά.Μιλάνε για μικρό κέρδος και ουσιαστικά για παραπλάνηση του marketing της intel http://www.hardocp.com/article/2014/06/09/intel_devils_canyon_good_bad_ugly#.U5ZcZvmSxmV Οντως συμφωνα με δικη τους αναφορα μονο το 5% των Devil Canyon θα μπορεσει να φτασει στα 5Ghz και αυτο με υδροψυξη. Δεν θα με γονατισει πιστευω και με Turbo Boost για τα επομενα 2-3 χρονια οποτε no problem :)
manolo0liss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όχι. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για κάποια απ'τα μικρότερα πράγματα στον κόσμο,μόλις για λίγα nm, πράγμα που δεν επιτρέπει την ακριβή δημιουργία δυο ή περισσότερων identical CPUs, χωρίς αυτό να είναι ο μόνος λόγος. Με ένα search στο google για "Silicon Lottery" σου δίνει μια παραπάνω ιδέα επί του θέματος, σε αρκετά φόρουμ υπάρχουν και εκτενείς αναλύσεις.ναι αλλα αυτο δεν είναι αδικο απο την στιγμή που εγω μπορεί να πληρώσω 225€ για το 4690κ και ένας φίλος μου με τα ίδια λεφτά να έχει καλύτερο CPU??
Shyn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μονο εγω την εντυπωση οτι ο 4790κ ειναι stock oced 4770k? Ελπιζω να ειμαι τυχερος στο silicon lottery αλλιως τσαμπα η αναμονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα