Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που να κρατησει και να μπορει να ανταποκριθει στην νεα τεχνολογια cpu.

Ποια μου προτεινεις;

ναι αλλα ποσα διαθετεις ρε συ?

υπαρχουν αρκετες z97 πλεον σε μεγαλη γκαμα τιμων

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

200 ευρω ειναι υπεραρκετα...

Για μενα αφου θες να δωσεις τοσο χρημα παρε το τερας   http://www.skroutz.gr/s/4853283/Asus-SaberTooth-Z97-Mark-1.html

αλλιως αν θες κατι φτηνοτερο εδω  http://www.skroutz.gr/s/4853359/Asus-Maximus-VII-Hero.html

ή  http://www.skroutz.gr/s/4869688/Asrock-Z97-Extreme6.html

Δημοσ.

O Hyphen σου έδωσε στην ουσία τις καλύτερες επιλογές σου. Για να πας όμως στην sabertooth, θα πρέπει να έχεις στόχο πολύ μεγάλο oc για να υλοποιήσεις και όσα σου προσφέρει. Διαφορετικά τα +40€ θα πάνε χαμένα.

Δημοσ.

Δηλαδη με την sabertooth τον συγκεκριμενο επεξεργαστη, μια καλη ψυκτρα, μνημες και τροφοδοτικο.

Στα ευκολα χωρις να το "ζορισω" τι χρονισμο πιστευεις πως θα μπορεσω να πετυχω;

Ευχαριστω φιλικα Λεωνιδας

Δημοσ.

Δηλαδη με την sabertooth τον συγκεκριμενο επεξεργαστη, μια καλη ψυκτρα, μνημες και τροφοδοτικο.

Στα ευκολα χωρις να το "ζορισω" τι χρονισμο πιστευεις πως θα μπορεσω να πετυχω;

Ευχαριστω φιλικα Λεωνιδας

κανεις δεν μπορει να σου πει ακριβως...βαση αυτων που εχω διαβασει κανονικα πρεπει να πιανεις 5.0ghz

Αν σου τυχει καλο κομματι μπορεις να κανεις θαυματα.

Δημοσ.

Ωραια φιλε μου ευχριστω εσενα και ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν και ασχοληθηκαν με το θεμα μου!!

Θα ενημερωσω εκ των προτερων με φωτογραφιες!!

Φιλικα Λεωνιδας

Δημοσ.

Ωραια φιλε μου ευχριστω εσενα και ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν και ασχοληθηκαν με το θεμα μου!!

Θα ενημερωσω εκ των προτερων με φωτογραφιες!!

Φιλικα Λεωνιδας

Αν θες την γνωμη αν εχει το χρημα και δεν ζοριστεις για να το δωσεις παρε την SaberTooth χωρις σκεψη.

Οχι οτι αν παρεις μια πιο φτηνη δεν κανει την δουλεια της.

Δημοσ.

Απο οτι ροτησα μου εχουν πει οτι για υδωρ κανει πολυ θορυβο τα μοτερακια και για αυτο επιλεγω με αερα.

Εκτος αν υπαρχει τροπος να μην ακουγεται τοσο πολυ η υδροψυξη τοτε αλλαχει το θεμα!!

Δημοσ.

Απο οτι ροτησα μου εχουν πει οτι για υδωρ κανει πολυ θορυβο τα μοτερακια και για αυτο επιλεγω με αερα.

Εκτος αν υπαρχει τροπος να μην ακουγεται τοσο πολυ η υδροψυξη τοτε αλλαχει το θεμα!!

Μπορεί να πέσεις σε ελλατωματικό κομμάτι και να κάνει πολύ θόρυβο το pump, αλλιώς δεν είναι κάτι το τραγικό. Μια από τις καλές υδροψύξεις είναι η H100i, αλλά σε αυτήν θα πρέπει να υπολογίσεις και καινούρια φανάκια, καθώς πολλοί διαμαρτύρονται ότι κάνουν πολύ θόρυβο.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε αερόψυξη. Αν ρίξεις λεφτά στην αερόψυξη, παίρνεις πολύ καλές λύσεις, με πολύ καλά φανάκια εξαρχής, χωρίς έξτρα θόρυβο από pump και οποιονδήποτε κίνδυνο για leaks, όσο μικρός και αν είναι. Noctua NH-D14/15 τις θεωρώ τοπ, Dark Rock 3/ Pro 3 και σε πιο φθηνές Thermalright Macho/True Spirit 140.

Θα βοηθούσε να ξέρουμε το κουτάκι σου αλλά και τις μνήμες, παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιλογή ψύκτρας από την άποψη α) αν χωράει και β) αν μπορεί να καταπολεμήσει λίγο παραπάνω θόρυβο. 

Για τροφοδοτικό, πρέπει να ρωτήσω ξανά, ενδιαφέρεσαι για Crossfire;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...