bill27 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους,εχω ενα εντελως περιεργο προβλημα με το σταθερο μου η/υ (asus 5pk deluxe,ati 4650,τροφοδοτικο 650 watt (μαρκα μ εκαψες). Πατωντας το κουμπι που ανοιγει ο η/υ γινετε κατι περιεργο,μια πιανει και ανοιγει κανονικα και την αλλη δεν ανοιγει καθολου,χωρις να φαινεται τιποτα στην οθονη....δουλευουν κανονικα τα ανεμιστηρακια,τα dvdrom αλλα δεν δουλευει καθολου ο σκληρος (δεν αναβει καθολου το λαμπακι του σκληρου) να αναφερω πως ελεγχθηκε ο σκληρος με το hd sentinel και ηταν αριστος οπως και η gpu σε αλλον η/υ, προσωπικα εμενα μου φαινετε πως ειναι ειτε το τροφοδοτικο (σαν να μην μπορει να δωσει ενεργεια για να ξεκινησει ο σκληρος) ειτε η μητρικη. εσεις τι λετε??? μπορει μηπως να φταιει η μπαταρια της μητρικης???τι αλλο μπορω να κανω??? ευχαριστω!!
bill27 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 θα ψαξω να δοκιμασω αν βρω κανενα δανεικο,αν οντως ειναι το τροφοδοτικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο και φθηνο???
coolerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 θα ψαξω να δοκιμασω αν βρω κανενα δανεικο,αν οντως ειναι το τροφοδοτικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο και φθηνο??? ψάξε πρώτα/βρές/δοκίμασε και εδώ είμαστε! αν είναι το psu τελικά,πρέπει να μας πείς και το υπόλοιπο συστημά σου,να σου προτείνουμε το κατάλληλο..καθώς και το ύψος του ποσού που μπορείς να διαθέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα