discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 γεια σας παιδια , λοιπον οπως καταλαβατε ψαχνω για λαστιχα αλλα δεν μπορω να καταληξω σε κατι vfm. εχω ενα αγροτικο το οποιο ομως το κυκλοφορουμε συνεχεια.ευτηχως μονο σε ασφαλτο, δεν παει πλεων για κινηγι και για ψαρεμα. με ενδιαφερει μονο το θεμα ασφαλειας στην ασφαλτο, ουτε θορυβος ουτε καταναλωση..βεβαια δεν εχω και μεγαλη γκαμα επιλογων..4αρων εποχων φυσικα βλεπω.. ψαχνω για 165/70/13.. εχει αγορασει κατι παρομοιο καποιος? θα προτειμουσα να κινηθω σε Bridgestone, Continental, Dunlop, Pirelli, Michelin. αν εχετε καποια ιδεα ριξτε την εβλεπα για continental eco contact 3 και τα michelin energy e3b1 79t. τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 OXI σε michelin και pirelli απο εμένα, Ναι σε Bridgestone & continental, ναι και στα hankook για πιο φθηνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) κοιτα και σε yokohama . πολυ τιμια λαστιχα . εχω αμαξι που φοραει ακριβως την διασταση που ψαχνεις . Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από trujillo2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τα Bridgestone ειναι φοβερα λαστιχα,απολυτα ευχαριστημενος και τα εχω σε αμαξι 2 τονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Η διασταση σου ειναι φθηνη. τωρα,στο αγροτικο να ριξεις χρηματα για κατι πολυ καλο,δεν αξιζει γιατι εαν κρινω απο την διασταση ειναι και παλιο. τα αμορτισερ σε τι φαση ειναι?τα φρενα του? γιατι καλυτερα να πας σε οικονομικο λαστιχο και να φτιαξεις και τα υπολοιπα παρα να πας σε κατι ακριβο. η διασταση σου δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο.εχεις αρκετες και φθηνες επιλογες. θα το φορτωνεις το αγροτικο καθολου η πλεον το εχεις για μετακινησεις εντος δρομου? καποιες ιδεες 165/70R13 Toyo NanoEnergy3 €47,50 Goodyear 165/70/13 EfficientGrip Compact T €49,00 FULDA ECOCONTROL 165/70-13Τ 41,25 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για τις προτασεις, λοιπον εχουμε και λεμε.. αμορτισερ ειναι σε κακη κατασταση , τα φρενα σε μετρια.θα μπουνε σε προγραμμα ολα να τα φτιαξω απλα ελεγα για αρχη μια τετραδα λαστιχα γιατι τα υπαρχοντα ειναι σε πολυ χαλια κατασταση. το αγροτικο οχι δεν θα φορτωθει, και αν γινει θα ειναι αμελητεο το βαρος. OXI σε michelin και pirelli απο εμένα, Ναι σε Bridgestone & continental, ναι και στα hankook για πιο φθηνά κοιτα στο carisma εχω τα michelin energy saver + , και δεν μπορω οτι με δυσαρεστισαν, ωραιο λαστιχακι γιατι λες οχι σε michelin και pirelli ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε εμενα δεν εχουν κάτσει καλα ουτε τα Michelin energy (μου άνοιξε σε μια στροφή με 30 χαω στο τετράμηνο χωρις να βρω ή να το φάω πουθενα-προφανώς τα @@ μου πηρα απο εγγυηση απο το λαστιχα). Επίσης μου ήταν πολύ μαλακό->φαγώθηκαν σε λιγοτερο απο 2 χρόνια.. Τα pirelli (σε rft που εχω δοκιμάσει) ήταν απιστευτα κούτσουρα, λες και οδηγούσα με πετρινες ρόδες, ενώ εχω δει Pirelli που έλιωσε το εσωτερικό του ελαστικού (ειχε γινει σκόνη) και ήταν σα σαμπρελα (στα 3,5-4 χρόνια του αυτοκινητου που το φόραγε)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε εμενα δεν εχουν κάτσει καλα ουτε τα Michelin energy (μου άνοιξε σε μια στροφή με 30 χαω στο τετράμηνο χωρις να βρω ή να το φάω πουθενα-προφανώς τα @@ μου πηρα απο εγγυηση απο το λαστιχα). Επίσης μου ήταν πολύ μαλακό->φαγώθηκαν σε λιγοτερο απο 2 χρόνια.. Τα pirelli (σε rft που εχω δοκιμάσει) ήταν απιστευτα κούτσουρα, λες και οδηγούσα με πετρινες ρόδες, ενώ εχω δει Pirelli που έλιωσε το εσωτερικό του ελαστικού (ειχε γινει σκόνη) και ήταν σα σαμπρελα (στα 3,5-4 χρόνια του αυτοκινητου που το φόραγε)... θα το εχω στο νου.. παντως εμενα μου εβγαλαν 50.000χιλιομετρα σε 5 χρονια,μου προσφερε καλη προσφυση(αφου ειναι αρκετα μαλακο λαστιχο). βεβαια δεν ειναι για σπινιαρισματα και πολυ αποτομη οδηγηση η πολλα χιλιομετρα.υπο φυσιολογικες συνθηκες να κανω την δουλιτσα μου, μου βγηκαν καλα. να φανταστεις ακομα τα πελματα δεν φαγωθηκαν αλλα το λαστιχο ψιλοξεραθηκε. παντως οσο σκεφτομαι το αγροτικο , λεω να ριξω λιγο τον πηχη..να παω σε κατι ποιο φθηνο.. τι ομως ντε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 θα το εχω στο νου.. παντως εμενα μου εβγαλαν 50.000χιλιομετρα σε 5 χρονια,μου προσφερε καλη προσφυση(αφου ειναι αρκετα μαλακο λαστιχο). βεβαια δεν ειναι για σπινιαρισματα και πολυ αποτομη οδηγηση η πολλα χιλιομετρα.υπο φυσιολογικες συνθηκες να κανω την δουλιτσα μου, μου βγηκαν καλα. να φανταστεις ακομα τα πελματα δεν φαγωθηκαν αλλα το λαστιχο ψιλοξεραθηκε. παντως οσο σκεφτομαι το αγροτικο , λεω να ριξω λιγο τον πηχη..να παω σε κατι ποιο φθηνο.. τι ομως ντε.. Τα hankook που σου πρότεινα ειναι πολυ τιμια επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 θα δω μια τι μπορει να φερει ο μαστορας εδω στο χωριο κατι μου λεγε αυτος για kleber και matador. θα αξιζει να το συζητησω μαζι του?να δεις η matador που νομιζω εχει θυγατρικη την continental αν δεν κανω λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε εμενα δεν εχουν κάτσει καλα ουτε τα Michelin energy (μου άνοιξε σε μια στροφή με 30 χαω στο τετράμηνο χωρις να βρω ή να το φάω πουθενα-προφανώς τα @@ μου πηρα απο εγγυηση απο το λαστιχα). Επίσης μου ήταν πολύ μαλακό->φαγώθηκαν σε λιγοτερο απο 2 χρόνια.. Τα pirelli (σε rft που εχω δοκιμάσει) ήταν απιστευτα κούτσουρα, λες και οδηγούσα με πετρινες ρόδες, ενώ εχω δει Pirelli που έλιωσε το εσωτερικό του ελαστικού (ειχε γινει σκόνη) και ήταν σα σαμπρελα (στα 3,5-4 χρόνια του αυτοκινητου που το φόραγε)... Το οτι ετυχε σε εσενα αυτο το σκηνικο η εστω οτι τα "απλα" λαστιχα της michelin δεν ειχαν επιδοσεις φορμουλας δεν σημαινει ομως οτι ειναι ολα ιδια και μακρια απο michelin. Επισης οτι ΕΦΑΓΕΣ λαστιχο μεσα σε δυο χρονια μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι ΠΟΤΕ δεν το εχω δει (εκτος εαν σπινιαρει ο αλλος καθε φορα που παταει το γκαζι) ,τα λαστιχα το 99% τουυ πλυθησμου τα αλλαζει πιο πολυ επειδη ξεραθηκαν και οχι επειδη φαγωθηκαν.Αν προσεξεις το πελμα στα παλια λαστιχα θα δεις. Τωρα οσον αφορα για αυτοκινητο καθημερινης χρησης σιγουρα δεν θα εβαζα κατι κορυφαιο,θα εβαζα κατι απλο και τιμιο οπως ειπες,οποιαδηποτε μαρκα και αν ηταν αυτη. Υ.Γ οπως κρατανε τα Michelin pilot sport σε βροχη και σε στεγνο (το ιδιο λαστιχο) δεν εχω δει αλλο λαστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το οτι ετυχε σε εσενα αυτο το σκηνικο η εστω οτι τα "απλα" λαστιχα της michelin δεν ειχαν επιδοσεις φορμουλας δεν σημαινει ομως οτι ειναι ολα ιδια και μακρια απο michelin. Επισης οτι ΕΦΑΓΕΣ λαστιχο μεσα σε δυο χρονια μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι ΠΟΤΕ δεν το εχω δει (εκτος εαν σπινιαρει ο αλλος καθε φορα που παταει το γκαζι) ,τα λαστιχα το 99% τουυ πλυθησμου τα αλλαζει πιο πολυ επειδη ξεραθηκαν και οχι επειδη φαγωθηκαν.Αν προσεξεις το πελμα στα παλια λαστιχα θα δεις. Τωρα οσον αφορα για αυτοκινητο καθημερινης χρησης σιγουρα δεν θα εβαζα κατι κορυφαιο,θα εβαζα κατι απλο και τιμιο οπως ειπες,οποιαδηποτε μαρκα και αν ηταν αυτη. Υ.Γ οπως κρατανε τα Michelin pilot sport σε βροχη και σε στεγνο (το ιδιο λαστιχο) δεν εχω δει αλλο λαστιχο. Πιστεύω ότι έπεσα σε μαπα παρτίδα αλλα σε κάθε περίπτωση α θεωρώ μαλακα. Με τα continental και τα Bridgestone είμαι πολυ πιο ευχαριστημένος απο ότι με τα energy - ta pilot το τονίζω δε τα έχω δοκιμάσει και δε θα το ρισκαρω. Γενικά εμένα τα λάστιχα με πολυ νορμαλ οδήγηση μου πανε 3,5-4,5 χρόνια. Για απλή χρήση και απλο ελαστικό πάντα θα πρότεινα κάποιο value for money, αλλα αν η διάφορα μεταξύ fulda και Bridgestone είναι 30€ στη τετράδα χίλιες φορές τα Δευτέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 δεν ξέρω αν οι γόμες είναι ίδιες, αλλά θα συνιστούσα hancook. είχα 2 ζεύγη στο παλιό Αμάξι για χειμώνα/καλοκαίρι (τι;; και τώρα στο νέο φοράω τα 265/55/R20 hancook. για εντός πόλης πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 σε ιδια διασταση εγω φοραω matador σχεδον ενα χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχω κανει 15.000χλμ κ τα λαστιχα ειναι σαν καινουρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 σε αυτα με βλεπω φιλε.. ασε εβγαλε και η μηχανη προβλημα με 'βυζι' στο μπροστα λαστιχο..αφου δεν παθαμε τιποτα στο γυρισμο απο ηγουμενιτσα παλι καλα... τωρα αλλαξαν οι προτεραιοτητες..πρωτα η μηχανη θα μου φαει ενα 250αρι..και μετα το αγροτικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα