tidus666 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Ανά 5λεπτο κολλάει και να πατάω συνέχιση λήψης μέχρι να πιάσει. ffs
kyriakosm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 νταξει τιποτα το σπουδεο λες και παιζω το περσινο(αφου ψαχνομουνα για λιγο μηπως κατεβασα καποιο demo του 14 ),βγαζει και μπαρες πανω κατω στα 1200p αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.Καμια μπαλα της ΠΡΟΚΟΠΗΣ θα βγαλουν? ολα τα game εχουν παρει τα πανω τους και οι μπαλες κολλημενες στην προιστορια
Karellen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μετα απο 2 ματς μπορω να πω οτι: ειναι το πιο στιβαρο φιφα που εχω παιξει μπαλαρινε παιχτες τελος. σε ενα ριπλει ειδα το χορτο να ιπταται πιο αρκειντ απο το 14 εκανα λιγοτερες λαθος πασες η φυσικη της μπαλας επισης καμια σχεση με το 14, ανωτερη εννοειται ειναι φιφα αλλα με δοση προ14 στην ποδοσφαιριλα!!!! 1
johnnyman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραιο εμενα με αρεσε!!τα γραφικα επισης ειναι πολυ καλα κ τρεχει απροβληματιστα!!οριστε κ μερικα screenshots!Περισσοτερα σχολια δεν μπορω να κανω διοτι δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος!!αναμενουμε ΝΒΑ 2K15!!! 3
f1vettel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το παιχνιδι ειναι κορυφαιο,νιωθεις οτι παιζεις ποδοσφαιρο!Μπροστα του το προ ειναι σαν virtua striker. Θετικα: Τα γραφικα του,που τρεχουν νερο στις μεγιστες ρυθμισεις. Η αισθηση του παιχνιδιου που προσφερει. Το οτι υπαρχουν 4λεπτα αντι για 3λεπτα,και ετσι μπορει να παιχτει λιγο μπαλιτσα Οι τερματοφυλακες που περαν απο εντυπωσιακες αποκρουσεις δε τρωνε σχεδον τιποτε.Σε γυρω στα 35 μεικτα σουτ που δοκιμασα εβαλα μολις 2 γκολ,με το 1 να ειναι αυτογκολ. Στο φιφα 14 θα ειχα βαλει τουλαχιστον 20 απο αυτα. Τα φοβερα animations και κοντρολ που προσθετικαν,τα οποια δεν εβλεπες με τιποτα στο φιφα 14. Η CPU επιτελους κανει φαουλ,κατι που ελειπε πολλα χρονια απο το φιφα. Πανεμορφα menu και χρηστικοτατα gameplans. Καλη αποδοση της stamina. Αρνητικα: Υπαρχουν λιγες ρυθμισεις στα γραφικα προς επιλογη.Εγω μπορει να μην ειχα προβλημα αλλα αλλοι με χειροτερα pc θα εχουν.Επισης δεν εχει εγγενες fullscreen και πρεπει να παταω alt+enter για fullscreen. H CPU με default sliders ειναι υπερβολικα ευστοχη,ολα τα σουτ ειναι εντος στοχου και σχεδον ολα μπαινουν γκολ.Αδικο οταν εσυ φτυνεις αιμα να βαλεις ενα γκολ. Με shot error 55 κατι γινεται,αλλα οχι αρκετα. Tα μακρινα σουτ ειναι χειροτερα,ο ιμπρα εχει την μπαλα στο δεξι αμαρκαριστος και τη στελνει στο γαμα του καραγκιοζη. Τα στημενα παραειναι δυσκολα.Απο κει που εβαζες γκολ μονο απο κορνερ θα καταληξεις να βαζεις γκολ απο κορνερ 1 στις 100 προσπαθειες. Γενικα αφησε πολυ καλες εντυπωσεις,και θελω πιο πολυ να αγορασω το παιχνιδι.Θα παιξω ξανα με φιλους για να παρω την τελικη αποφαση. Υ.Γ.:Η μπαρτσα με σουαρεζ θα φορεθει πολυ φετος στο seasons. 4
panoskir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στα 1920 x 1200 βγαζει μαυρες μπαρες πανω και κατω, μεγαλο ξενερωμα. Τα γραφικα του και τα animations ειναι απιστευτα.
Karellen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 πως στον το προ 15 βγηκε νικητης μαρη στο γκειμςκον?ΠΩΣ???? 2
kyriakosm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 καλα ρε παιδια σας κολαγανε τα προιγουμενα φιφα στα γραφικα? τι τρεχει απροβληματιστα λετε στα ultra? σιγα τα ultra
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Φοβερό gameplay, απίθανα γραφικά. Οι τερματοφύλακες, σαν να είναι αληθινοί. Η ροή του παιχνιδιού καμία σχέση με το 14, όπως και το gameplay του. Επιτέλους ένα φίφα με τα όλα του.
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως σε 2560x1440/60fps δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαίνομαι από την ομαλότητα της κίνησης στις παρακάμερες και στα replay. Σαν να κομπιάζει ελαφρά σε σχέση με το Χ1 (τα specs είναι [email protected], 16GB RAM, R290 4GB σε 27άρι IPS). Και μάλιστα με κλειστό το antialiasing. Τεσπα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έπαιξα κι ένα αγώνα σε βροχή, πολύ εντυπωσιακά όλα αυτά τα εφέ με τα νερά και τα γρασίδια που πετάγονται. Μλκια που δεν μπορούμε να σώσουμε replay (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, στα προηγούμενα demo γινόταν). Στα συν τα ελεύθερα που δίνει ο διαιτητής (έχει δει καναδυο), στη δυνατότητα να ελέγξουμε τον αποδέκτη σε στημένες φάσεις, η νέα άμυνα "park the bus" (μετά την ultra-defensive), οι αρκετά ρεαλιστικές τροχιές που παίρνει η μπάλα αν κοντράρει κάπου και κάμποσα άλλα (πχ. το πόσο πολύ ανοίγουν την μπάλα οι παίκτες ακόμα και χωρίς να τρέχουν ιδιαίτερα). 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το παιχνιδι ειναι κορυφαιο,νιωθεις οτι παιζεις ποδοσφαιρο!Μπροστα του το προ ειναι σαν virtua striker. Θετικα: Τα γραφικα του,που τρεχουν νερο στις μεγιστες ρυθμισεις. Η αισθηση του παιχνιδιου που προσφερει. Το οτι υπαρχουν 4λεπτα αντι για 3λεπτα,και ετσι μπορει να παιχτει λιγο μπαλιτσα Οι τερματοφυλακες που περαν απο εντυπωσιακες αποκρουσεις δε τρωνε σχεδον τιποτε.Σε γυρω στα 35 μεικτα σουτ που δοκιμασα εβαλα μολις 2 γκολ,με το 1 να ειναι αυτογκολ. Στο φιφα 14 θα ειχα βαλει τουλαχιστον 20 απο αυτα. Τα φοβερα animations και κοντρολ που προσθετικαν,τα οποια δεν εβλεπες με τιποτα στο φιφα 14. Η CPU επιτελους κανει φαουλ,κατι που ελειπε πολλα χρονια απο το φιφα. Πανεμορφα menu και χρηστικοτατα gameplans. Καλη αποδοση της stamina. Αρνητικα: Υπαρχουν λιγες ρυθμισεις στα γραφικα προς επιλογη.Εγω μπορει να μην ειχα προβλημα αλλα αλλοι με χειροτερα pc θα εχουν.Επισης δεν εχει εγγενες fullscreen και πρεπει να παταω alt+enter για fullscreen. H CPU με default sliders ειναι υπερβολικα ευστοχη,ολα τα σουτ ειναι εντος στοχου και σχεδον ολα μπαινουν γκολ.Αδικο οταν εσυ φτυνεις αιμα να βαλεις ενα γκολ. Με shot error 55 κατι γινεται,αλλα οχι αρκετα. Tα μακρινα σουτ ειναι χειροτερα,ο ιμπρα εχει την μπαλα στο δεξι αμαρκαριστος και τη στελνει στο γαμα του καραγκιοζη. Τα στημενα παραειναι δυσκολα.Απο κει που εβαζες γκολ μονο απο κορνερ θα καταληξεις να βαζεις γκολ απο κορνερ 1 στις 100 προσπαθειες. Γενικα αφησε πολυ καλες εντυπωσεις,και θελω πιο πολυ να αγορασω το παιχνιδι.Θα παιξω ξανα με φιλους για να παρω την τελικη αποφαση. Υ.Γ.:Η μπαρτσα με σουαρεζ θα φορεθει πολυ φετος στο seasons. Ωραίος! Μόνο μια παρατήρηση, το virtua striker είναι παιχνιδάρα! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως σε 2560x1440/60fps δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαίνομαι από την ομαλότητα της κίνησης στις παρακάμερες και στα replay. Σαν να κομπιάζει ελαφρά σε σχέση με το Χ1 (τα specs είναι [email protected], 16GB RAM, R290 4GB σε 27άρι IPS). Και μάλιστα με κλειστό το antialiasing. Τεσπα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Εγω παρατηρω το αντιθετο ρε συ!! Σε 2160p@60fps + 4MSAA (με το workaround της nVidia στους drivers με μια GTX680 καθοτι δεν με αφηνει να ενεργοποιησω SLI για να παιζω με 60fps), παρατηρω καλυτερη αποδοση απο οτι με το "1080p" του xbone.. Eιδικα στην ροη του παιχνιδιου το παιχνιδι μου φαινεται πολυ πιο ρευστο σε κινηση, απο οτι στο xbone παρα το γεγονος οτι η engine ειναι η ιδια! Και οκ αν απο θεμα αναλυσης και επεξεργαστικης ισχυος δεν ειναι καν δικαια η συγκριση, απο θεμα ομαλοτητας στο gameplay ψιλοεκπλησσομαι.. Oχι οτι εχω σοβαρα θεματα στην κονσολα, μια χαρα ειναι το παιχνιδι απλα σε συνολικη συγκριση με τις ρυθμισεις στο PC φανταζει φτωχος συγγενης. Θελω να το κατεβασω και στο ps4 πιο πολυ για να το συγκρινω με το xbone σε θεμα αποδοσης, αλλα αν ειχα μια μικρη αμφιβολια πια εκδοση θα αγορασω φετος τωρα ειμαι 100000% σιγουρος για την PC εκδοση. Γενικοτερα απο θεμα gameplay παντως ειμαι και εγω συνολικα ευχαριστημενος απο το λιγο που επαιξα. Το ΑΙ φανταζει καλυτερο, η αποκριση των παικτων ειναι καλυτερη ειδικα σε κλειστο χωρο, εχει περισσοτερες κινησεις και βελτιωμενο animation και φυσικα καλυτερους τερματοφυλακες. Για ολα τα αλλα ασφαλες δειγμα δεν μπορουμε να εχουμε θεωρω πρεπει να παιξουμε αρκετα παιχνιδια για συμπερασματα.
billeiros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα παντως μου φάνηκε σαφώς βελτιωμένο και τα animations και cutscenes ειναι τρομερά.και τα γραφικά βελτιώθηκαν επισης.το ερώτημα τωρα ειναι αγορα που? στο ps4 η στο pc?
Karellen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 και το γηπεδο φανταζει πραγματικων διαστασεων.....ισως επειδη δεν ειδα μπουλουκι ή ασφυκτικο πρεσινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα