babisflou7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 για οποιον θυμαται 1000 φορες fifa 12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει κανεις προβλημα με τον ηχο των εκφωνητων ? Καπου μου κολλαει και τα λενε διπλα που και που Ειδικα στα win10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 για οποιον θυμαται 1000 φορες fifa 12... εννοεις οτι μπορουσες να παιξεις και λεγκασι ονλαιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το οποίο ήταν τεράστιο cheat καθώς σου έδινε σαφές πλεονέκτημα έναντι όσων έπαιζαν με tactical. Καλά έκαναν και το αφαίρεσαν εντελώς από το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά κάτι απίστευτο συνέβη! ξύπνησα μόλις πριν 2 ώρες και στον ύπνο ύπνο μου είδα όνειρο οτι έπαιζα fifa 15 και νίκησα 3-1 .Βάζω λοιπον τώρα πριν λίγο να παίξω ένα ματς online και νίκησα τελικά 3-1 και στην πραγματικότητα. Απίστευτο? Δε ξέρω μερικές φορές συμβαινουν πραγματα που δεν εξηγούνται.Λες και ήταν γραπτό να γίνει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι τιποτα, μου εχει συμβει παρα πολλες φορες Τελικα βρηκα λυση με τα κολληματα του ηχου Εβαλα lock 60 fps στις επιλογες vertical sync on και δdisable το Origin κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου Τωρα το παιχνιδι τρεχει πολυ καλυτερα και εκανα και 3 σερι νικες Μαλιστα στη μια εχανα 1-2 στο 85' και κερδισα 4-2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το οποίο ήταν τεράστιο cheat καθώς σου έδινε σαφές πλεονέκτημα έναντι όσων έπαιζαν με tactical. Καλά έκαναν και το αφαίρεσαν εντελώς από το online. ενας που ξερει καλα τακτικαλ αμυνα δλδ πιστευεις δεν εχει τυχη κοντρα στην λεγκασι? Στο 15 παντως στα φιλικα ονλαιν μπορεις να παιξεις λεγκασι εναντιον τακτικαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς κάποιος που ξέρει καλά tactical μπορεί να παίξει πολύ καλά απέναντι σε αντίπαλο που δεν ξέρει ούτε την legacy. Μιλάμε όμως για το μέσο όρο. Η δεύτερη άμυνα προφανώς θα έχει το πλεονέκτημα, αφού πολλά πράγματα γίνονται αυτόματα. Επιπλέον μας ενδιαφέρει κυρίως η περίπτωση του ranked online, αφού εκεί παιζει ο περισσότερος κόσμος, εκεί υπάρχουν τα τρόπαια κλπ. Το επόμενο βήμα είναι να καταργήσουν το γμημένο το assisted από το ranked online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ranked τι ειπαμε οτι ειναι? Παιζει καποιος ultimate team? ρε παιδια το παιχνιδι ειναι οτι να ναι τελικα (χαοτικο) ορ υπαρχει εξηγηση (χαντικαπ)? Φτιαχνω ομαδα κομπλε με πρασινες γραμμες, χημεια 100 (κι αυτο απ οτι βλεπω καμια σημασια δεν εχει) κι η ομαδα μου η θα σερνεται η θα κανουν πολλες λαθος πασες οι παιχτες κλπ κλπ Ο αντιπαλος επισης μπορει να εχει τον Φαλκαο στο κεντρο και να παιζει φοβερη αμυνα (και μ αυτον)! Ειδα μια ομαδα επισης με τον Γουελμπεκ στο κεντρο (μπορει και στην αμυνα δεν θυμαμαι) Καποιες ομαδες με αλχημειες παιζουν μανιασμενα και αψογα! Πως???ΠΩΣ????? Μια εικασια που κανω ειναι οτι εχουν στην ομαδα τους OP παιχτες τυπου Hazard, Benzema, Diego Costa κλπ κλπ και το παιχνιδι τους δινει-ανταμοιβει.....(παπαριες δεν το βλεπω να ισχυει και πολυ, εχω κερδισει ομαδες που ειχαν πχ Νευμαρ) Μια αλλη εικασια που κανω ειναι το level....ειναι η μοναδικη και λογικη εξηγηση που δινω......δλδ αυτοι οι αντιπαλοι εχουν παιξει ΤΟΣΟ πολυ που δεν παιζει να τους κερδισεις...το πολυ πολυ ΑΝ εισαι καλος παιχτης να φερεις κανα Χναρι. Κατι τετοιο με λεβελ-καταταξη δεν παιζει και στο προ? Ειναι αδυνατον να κατακτησω την Dev 1και εχω σπαστει (ενω στο seasons εχω σηκωσει κουπα dev 1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το επόμενο βήμα είναι να καταργήσουν το γμημένο το assisted από το ranked online. Bασικά, ίσως κάπως πρέπει να γίνει μόδα με κάποιο τρόπο το semi ή το manual και το slow, ώστε να το επιλέγει πιο πολύς κόσμος (πιο πολύς κόσμος από τώρα που δεν το επιλέγει κανείς δηλαδή ) και να βρίσκουμε αντίπαλο (αν και προσωπικά, assisted παίζω, όμως που και που μου τι σπάει με κάποιους αντιπάλους που κάνουν ότι να ναι και τους βγαίνουν ολα). Στο 16 αν διάβασα καλά, λένε θα είναι πιο δύσκολες οι πάσες και δεν θα βγαίνουν όλες, αλλά από το διάβασα μέχρι το είδα, απέχει πολύ. Για να δούμε αν θα έχει καμία βελτίωση η AI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχυει αυτο με τις πασες στο 16 (αν και διαμαρτυρη8ηκαν οσοι δοκιμασαν τη beta και παιζει να το αλλαξουν) Αυτο που ειναι πιο δυσκολο ειναι να παρεις την μπαλα και να τρεχεις σαν αλογο. Το ball control δλδ δυκολεψε. Στρατηγε παιζεις UT? εχω παρατηρησει κι εγω οτι καποιοι κανουν οτι θελουν ειδικα με τις πασες, κοντινες μακρινες κλπ κλπ Εχω αρχισει να το ψαχνω λιγο...ισως εχει να κανει (σεναριο Νο 135) με συγκεκριμενα στατς των παιχτων οπως passing, vision, ball control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, δεν έχω ασχοληθεί με το FUT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotogun98 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εγω είμαι ο sotogun ξεκίνησα ένα κανάλι στο youtube με περιεχόμενο fut 15 έχω ανεβάσει 3 βίντεο.Κάτω στο λινκ είναι το τελευταίο μου βίντεο αν μπορουσατε να το δείτε θα το εκτιμουσα πολύ και αν σας αρέσει κάντε και subscribe για να μην χάσετε τίποτα.Σύντομα θα ξεκινήσουν βίντεο με fifa 16 μόλις βγει Το βίντεο https://youtu.be/pX4A2HRQtuE Subscribe !!! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ιστορικες αμυνες να ουμε... περιμενω να δω αμυντικη τακτικη στο demo αλλιως ουτε ενα ευρω δεν το παιρνω...μιλαμε για μπουρδα ολκης το 15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει ουσιαστικα το 16...ξαναζεσταμενο φαγητο προβλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα