newlynx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 @nzeppos επειδή έχει γίνει αναφορά πάλι στο θέμα του cheating μπορείς να μου πεις τι είδους είναι; Παίζω από το 11 πάρα πολύ FIFA με μερικούς χιλιάδες αγώνες και cheating δεν έχω δει. Μήπως είναι στην DIV1 -είμαι μεταξύ 2 και 3- και δεν τους έχω πετύχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/topic/531020-fifa-15-pc/page-63?do=findComment&comment=53997537 (και τα επόμενα 3-4 posts) Τα cheating συνήθως είναι περιπτώσεις που σε κάνουν disconnect και παίρνουν αυτοί τη νίκη. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να μην έχει πάθει τέτοιο πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Στο UT devision 1 γινεται αρκετα συχνα...εχουν ενα προγραμμα με το οποιο παιρνουν το τριποντο με disconnect. Μερικοι βαζουν αυτογκολ κ μετα την κανουν. Νομιζω το κανουν αυτο ωστε να μην τους κανεις αναφορα αφου τοτε παιρνεις την νικη κι εσυ. Κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πρεπει να επαιξα με τον τηλεθεατη του Τσουκαλα...δεν εξηγειται διαφορετικα http://www.mediafire.com/view/7asaxyzhx1bab1i/ampelale.jpg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Loooooool επικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά είπα μετά από πολύ καιρό να παίξω online 2 μέρες μου βγάζει αυτό το μήνυμα ξέρει κάποιος τι παίζει; http://postimg.org/image/p9upbu5bz/ Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 πηγαινε και κανε update squad μεσα απο το παιχνιδι, δεν ειναι τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 πηγαινε και κανε update squad μεσα απο το παιχνιδι, δεν ειναι τπτ. Φίλε μου πήγα να το κάνω και μου έβγαλε αυτό http://s21.postimg.org/rcnmg0ckn/Screenshot_1.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 χμ μηπως στο βγαλε μεν αλλα το προβλημα το ειχε ο αντιπαλος και γι αυτο εβγαλε το message? ...μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν παιζω φιλικα seasons κοντρα σε φιλο αφου εχουμε φτιαξει 11αδες να μας πεταξει και φτου ξανα απο την αρχη λογω αυτου του προβληματος... εχει χρειαστει να κανουμε και οι 2 update. Καποιες αλλες φορες μονο ο ενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 χμ μηπως στο βγαλε μεν αλλα το προβλημα το ειχε ο αντιπαλος και γι αυτο εβγαλε το message? ...μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν παιζω φιλικα seasons κοντρα σε φιλο αφου εχουμε φτιαξει 11αδες να μας πεταξει και φτου ξανα απο την αρχη λογω αυτου του προβληματος... εχει χρειαστει να κανουμε και οι 2 update. Καποιες αλλες φορες μονο ο ενας. όχι εξαρχης μου το βγάζει όταν πατάω να παίξω online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 αυτο το πραγμα με καποιους κεραταδες πρωτον να γυρνανε πισω την μπαλα εξαρχης γυρω απο το τερμα,μπροστα κ παλι πισω... το αλλο με καποιους τσογλαναρεους να μην πατανε το κουμπι του να τελειωσει το ριπλει ουτε στο πλαγιο με προσπερνα. αμ το αλλο με καποιους που μπαινουν κ πατανε ολο παυση λες κ αλλαζουν τιποτα... αν θες να γραφεις μηνυμα στο κινητο ,να συζητας με την γυναικα για την νεα της βρωμοσαγιοναρα, με τον φιλο σου για τον εσιεν που παχυνε κ με το παιδι σου γιατι του αρεσουν τα ροζ χρωματα, να περιμενεις ρε βρωμιαρη αχαιρευτε να τα κανεις ΟΛΑ αυτα κ μετα να παιζεις... αστα διαλα δλδ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο το pass pass pass...ειναι καποια ρυθμιση? τι ρυθμισεις - custom tactics - βαζουμε ωστε να παρουμε τη μπαλα? χρειαζεται να αλλαξουμε και formation? εδω δεν μπορουμε να κανουμε τπτ απολυτως. οι παυσεις τελειωνουν καποια στιγμη...δεν ειναι απειρες. πω εχω ενα φιλο που οταν παιζουμε online και τρωει γκολ εχει την ατακα ετοιμη...δεν προσεχα κοιταζα το κινητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγω εβαλα και έπαιξα το Virtua Striker 3 (2002) με dolphin emulator στo PC.Άλλη φάση!Επαιξα και με τον αδερφό μου διπλό με 2 χειριστήρια xbox 360 παρακαλώ.Παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εγω εβαλα και έπαιξα το Virtua Striker 3 (2002) με dolphin emulator στo PC.Άλλη φάση!Επαιξα και με τον αδερφό μου διπλό με 2 χειριστήρια xbox 360 παρακαλώ.Παίζει κανονικά football kingdom νομιζω καλυτερο!!! (λογικο εχουν διαφορα ηλικιας) φοβερα διχτυα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 football kingdom νομιζω καλυτερο!!! (λογικο εχουν διαφορα ηλικιας) φοβερα διχτυα Έχω πάθει πλάκα με τα δίχτυα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα