Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@nzeppos επειδή έχει  γίνει αναφορά πάλι στο θέμα του cheating μπορείς να μου πεις τι είδους είναι; Παίζω από το 11 πάρα πολύ FIFA με μερικούς χιλιάδες αγώνες και cheating δεν έχω δει. Μήπως είναι στην DIV1 -είμαι μεταξύ  2 και 3- και δεν τους έχω πετύχει;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/topic/531020-fifa-15-pc/page-63?do=findComment&comment=53997537 (και τα επόμενα 3-4 posts)

Τα cheating συνήθως είναι περιπτώσεις που σε κάνουν disconnect και παίρνουν αυτοί τη νίκη. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να μην έχει πάθει τέτοιο πράγμα.

• Like 1

Στο UT devision 1 γινεται αρκετα συχνα...εχουν ενα προγραμμα με το οποιο παιρνουν το τριποντο με disconnect. Μερικοι βαζουν αυτογκολ κ μετα την κανουν. Νομιζω το κανουν αυτο ωστε να μην τους κανεις αναφορα αφου τοτε παιρνεις την νικη κι εσυ. Κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είπα μετά από πολύ καιρό να παίξω online 2 μέρες μου βγάζει αυτό το μήνυμα ξέρει κάποιος τι παίζει;

http://postimg.org/image/p9upbu5bz/

Επεξ/σία από MySql

χμ μηπως στο βγαλε μεν αλλα το προβλημα το ειχε ο αντιπαλος και γι αυτο εβγαλε το message? 

...μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν παιζω φιλικα seasons κοντρα σε φιλο αφου εχουμε φτιαξει 11αδες να μας πεταξει και φτου ξανα απο την αρχη λογω αυτου του προβληματος... εχει χρειαστει να κανουμε και οι 2 update. Καποιες αλλες φορες μονο ο ενας.

χμ μηπως στο βγαλε μεν αλλα το προβλημα το ειχε ο αντιπαλος και γι αυτο εβγαλε το message? 

...μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν παιζω φιλικα seasons κοντρα σε φιλο αφου εχουμε φτιαξει 11αδες να μας πεταξει και φτου ξανα απο την αρχη λογω αυτου του προβληματος... εχει χρειαστει να κανουμε και οι 2 update. Καποιες αλλες φορες μονο ο ενας.

όχι εξαρχης μου το βγάζει όταν πατάω να παίξω online

αυτο το πραγμα με καποιους κεραταδες πρωτον να γυρνανε πισω την μπαλα εξαρχης γυρω απο το τερμα,μπροστα κ παλι πισω...

το αλλο με καποιους τσογλαναρεους να μην πατανε το κουμπι του να τελειωσει το ριπλει ουτε στο πλαγιο με προσπερνα.

αμ το αλλο με καποιους που μπαινουν κ πατανε ολο παυση λες κ αλλαζουν τιποτα...

αν θες να γραφεις μηνυμα στο κινητο ,να συζητας με την γυναικα για την νεα της βρωμοσαγιοναρα, με τον φιλο σου για τον εσιεν που παχυνε κ με το παιδι σου γιατι του αρεσουν τα ροζ χρωματα, να περιμενεις ρε βρωμιαρη αχαιρευτε να τα κανεις ΟΛΑ αυτα κ μετα να παιζεις...

αστα διαλα δλδ.

• Like 2

Ναι αυτο το pass pass pass...ειναι καποια ρυθμιση? τι ρυθμισεις - custom tactics - βαζουμε ωστε να παρουμε τη μπαλα? χρειαζεται να αλλαξουμε και formation?

εδω δεν μπορουμε να κανουμε τπτ απολυτως.

οι παυσεις τελειωνουν καποια στιγμη...δεν ειναι απειρες.

πω εχω ενα φιλο που οταν παιζουμε online και τρωει γκολ εχει την ατακα ετοιμη...δεν προσεχα κοιταζα το κινητο  :-D

• Like 1

Εγω εβαλα και έπαιξα το Virtua Striker 3 (2002) με dolphin emulator στo PC.Άλλη φάση!Επαιξα και με τον αδερφό μου διπλό με 2 χειριστήρια xbox 360 παρακαλώ.Παίζει κανονικά

Εγω εβαλα και έπαιξα το Virtua Striker 3 (2002) με dolphin emulator στo PC.Άλλη φάση!Επαιξα και με τον αδερφό μου διπλό με 2 χειριστήρια xbox 360 παρακαλώ.Παίζει κανονικά

football kingdom νομιζω καλυτερο!!! (λογικο εχουν διαφορα ηλικιας)

φοβερα διχτυα  :whistle:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...