Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω εβαλα ολους τους παικτες μου για πουλημα επειδη θα παρω το φιφα 16. μαζεψα 500000 και κατι και θελω να τα ξοδεψω στα πακετα μπας και μου τυχει κανενας ροναλντο μεσσι κλπ. ποια πακετα λετε να παρω?. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ωραίο το FIFA 16 !!! 

Δεν πιστεύω να το λες μόνο και μόνο επειδή διάβασες 5-10 reviews... Γιατί αυτά κάθε χρόνο το βγάζουν τέλειο.

Δεν πιστεύω να το λες μόνο και μόνο επειδή διάβασες 5-10 reviews... Γιατί αυτά κάθε χρόνο το βγάζουν τέλειο.

Ελα ρε συ εισαι αδικος! Φετος θα εχει και γυναικες το θεμα.. λελ

ε ναι αυτοι που θα παρουν το 16 θα το παρουν για τις γυναικες και μονο. 

Γιατι δεν θα το παρουν για τις γυναικες δηλαδη; Εγω βαρεθηκα το αντρικο κλωτσοσκουφι θελω να παιξω ενα γυναικειο CL!

Δεν ξερω αν θα μπορεις να φτιαξεις και ultimate team ελπιζω να μην μας περιοριζει! It's a joke. Obviously. #irony_mode_off

θα το ψαξω και θα σου πω. ακουσα οτι θα βαλουν και μια επιλογη οπου θα μπορεις να αλλαζεις και τα στηθη! των γυναικων, οπως το μεγεθος, το ποσο πολυ θα κουνιούνται κλπ.

θα το ψαξω και θα σου πω. ακουσα οτι θα βαλουν και μια επιλογη οπου θα μπορεις να αλλαζεις και τα στηθη! των γυναικων, οπως το μεγεθος, το ποσο πολυ θα κουνιούνται κλπ.

σε κανένα game δεν υπάρχει τέτοια επιλογή,ούτε καν στις γιαπωνέζικες αηδίες που βγάζουν..στο φίφα θα το βάλουν πόσο θα κουνάνε τα βυζά;

κλαιω

Χθες έπεσα με τον 4ο στον κοσμο και προηγουμουνα 3-2 εως το 94' και με ισοφαρισε στο 95'.3-3 εληξε τελικα.Κριμα.θα το ειχα περηφανια μετα οτι ειχα νικησει τον 4ο καλυτερο στον κοσμο

• Like 1

Εχασα πρωταθλημα 1ης επειδή έπεσα με ένα σουπερτρολλοκολοφαρδο που έφαγε 2 κοκκινες κάρτες και έμεινε με 9 παίχτες και με νίκησε παρόλαυτα 4-1.ΟΚ.In Fifa 15 we love.OYYYYΣT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια..εχω σοβαρο προβλημα..εχω i5 650 3.2 επεξεργαστη 6 gb ram...καρτα γραφικων nvidia gtx 750 2GB DDR5 motherboard εχω την asus p7p55-M και κολλαει το fifa 15..το demo το τρεχει αερα..εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα..please βοηθεια..τι φταιει..θα απαντησει κανενας???

Επεξ/σία από Babinos Leon

• Moderators

Απ' ότι διαβάζω για το θέμα με τις ομάδες, το scripting κρατάει καλά ακόμα, ε;

Παλιότερα δεν μοίραζε bans η ΕΑ για όποιον έλεγε ότι παίζει scripting; Αλλά φαίνεται Κάτω Ραχούλα μπορεί να κοντράρει στα ίσα την Ρεάλ. :P

• Like 2

Ναι, μοίραζαν bans αβέρτα. Είχα φάει κάμποσα στο επίσημο φόρουμ με τόσο κράξιμο που είχα ρίξει, αλλά μυαλό δεν βάζουν οπότε σταμάτησα κι εγώ να ασχλούμαι. Εδώ δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα για τους αρχιcheaters του παιχνιδιού που έχει βουίξει όλο το Ίντερνετ με την πάρτη τους. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...