Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Newlynx θα μπορεσεις και φετος εκει στις 22 σεπτεμβρη να γραψεις εναν οδηγο παλι οπως περισυ για να το παιξουμε νωριτερα με το proxifier; γιατι εχω δοκιμασει να κανω τεστ να μπω οριτζιν μεσω proxifier αυτες τις μερες και δεν μου εχει μπει ποτε αν και διαβαζω το δικο σου περισυνο οδηγο. Δε ξερω μηπως κανω καποιο λαθος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω Παντελή το θέμα και θα σoυ πω. Ούτε θυμάμαι ότι είχα γράψει οδηγίες.....

EDIT: Τώρα είδα τον οδηγό.... μάλλον δεν βρίσκεις proxy που λειτουργεί ή είναι πολύ αργός και σε αποσυνδέει το origin.

Δημοσ.

εχω αγωνια για το φετινο προιν της ΕΑ,ελπιζω να ξαναρχεισω τα ποδοσφαιρακια μετα απο 4χρονια

ελα μωρη EA δωσε μπαλα στον λαοοοοοο

Δημοσ.

Καλησπέρες, δυο-τρεις απορίες.

- Στο ντέμο θα μπορούμε να παίξουμε Ultimate Team; Θα είναι ανοικτό το mode;

- Αν ναι, όταν βγει η φουλ έκδοση, παίζει να μπορείς να συνεχίσεις με την ίδια ut ομάδα ή ξανά μανά απ' την αρχή; Υποθέτω ξανά απ' την αρχή, αλλά είπα να ρωτήσω.

- Οι σέρβερς στο pc τι λένε; πχ με το '14 πώς ήταν τα πράγματα; Υπήρχε κόσμος, έτρεχε απροβλημάτιστα to FUT mode ή ρίχνατε χριστοπαναγίες επειδή ήταν άδειο ή είχε διάφορες μαλακίες λόγω σέρβερς;

Δημοσ.

Στο ντεμο νομιζω οτι εχει να παιξεις UT.

Οχι, ξανα απο την αρχη.Νομιζω οτι κρατας το λεβελ σου ομως...νομιζω.

Σερβερς....χριστοπαναγιες γενικα λιγες χα χα χα

λογικα το βραδακι θα εχει ντεμο......προς το παρον βροχα!!!  :-(

Δημοσ.

Πρωτη εντυπωση απο το xbone που το βρηκα διαθεσιμο αρκετα καλη, τα γραφικα ειναι σαφως βελτιωμενα και ο πυρηνας του gameplay εχει παραμεινει σχεδον ο ιδιος πραγμα καλο προσωπικα. Τωρα για scripted gameplay και bugs πρεπει να το παιξω για να καταλαβω. Αντε να βγει η PC εκδοση να την κατεβασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...