Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορείς και παίζεις σε legendary; μήπως αλλάζεις τα sliders για να γίνεται λίγο πιο ευκολο;

Εγω μέχρι professional μπορώ,χωρίς πειραγμένα sliders

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πως μπορείς και παίζεις σε legendary; μήπως αλλάζεις τα sliders για να γίνεται λίγο πιο ευκολο;

Εγω μέχρι professional μπορώ,χωρίς πειραγμένα sliders

Δεν είπα κιόλας πως κερδίζω :-D

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση καθως εχω να παιξω fifa κατι χρονια. αγορασαμε το fifa 15 και παρατηρουμε οτι δεν μπορουμε να παιξουμε αμυνα.(στο προσφατο παρελθον κανα προ παιζαμε). Καμια συμβουλη? Μιλαμε  ο επιθετικος μας περναει σαν σταματημενους...

Κατι λαθος κανουμε ;p

Δημοσ.

Ερωτηση καθως εχω να παιξω fifa κατι χρονια. αγορασαμε το fifa 15 και παρατηρουμε οτι δεν μπορουμε να παιξουμε αμυνα.(στο προσφατο παρελθον κανα προ παιζαμε). Καμια συμβουλη? Μιλαμε  ο επιθετικος μας περναει σαν σταματημενους...

Κατι λαθος κανουμε ;p

Δημοσ.

Εγώ πάλι το ΣΚ θυμήθηκα γιατί έχω σταματήσει να παίζω εναντίον του ΑΙ. Έβαλα να παίξω ένα-δυο παιχνίδια εναντίον μέτριας αυστριακής ομάδας και οι διαφορές με τη Βραζιλία του '70 ήταν ελάχιστες. Απλώς ο Πελέ με την παρέα του έκαναν λάθος την 12η συνεχόμενη πάσα ενώ οι αυστριακοί μπορεί να κολλούσαν στην... 11η. Απορώ αν έστω και ένας από αυτούς που φτιάχνουν το παιχνίδι έχουν προσπαθήσει ποτέ να παίξουν κιόλας. Γιατί δεν μπορεί, κάποια στιγμή κάποιος κερατάς θα έλεγε "μισό λεπτό ρε παιδιά, δεν γίνεται να παίζω εναντίον της Φλαμουρτάρι και να μην μπορώ να ακουμπήσω μπάλα, κάτι λάθος έχουμε κάνει..."

• Like 2
Δημοσ.

Οταν σταματησουν να σκεφτονται σαν "Αμερικανακια" το ποδοσφαιρο, τοτε ισως δουμε ενα πιο ισορροπημένο fifa απο αποψη gameplay..

Το A.I πραγματικα ωρες ωρες κανει πραγματα εξωπραγματικα..Εχουν μπερδεψει το ανωτερο επιπεδο δυσκολιας με το cheat. Πραγματικα μερικες φορες μονο robot τον παιζει αν θελει να κανει κατι..  Κατανταει φλιπερακι οταν θελει να παρει αποτελεσμα, και οταν δεν το καταφερνει με αμεσο τροπο το κανει με εμμεσο. Προχθες επαιζα τελικα C.L απο το ModdingWay patch που εχω βαλει, και με εχει κλεισει στην αμυνα αλλαζοντας 2 πασες ανα δευτερολεπτο και ψαχνοντας να βρει κενο χωρις επιτυχια. Βεβαια με εχει κλεισει στα καρε καθιστωντας οποιοδηποτε κοντρολ ή προσωπικη μονομαχια μια ανιση μαχη, και περνωντας την μπαλα κλασσικα με το ετσι θελω.. Απελπισμενος λοιπον οπως ειναι εκτελει ενα απο τα καινουργια κορνερ με φαλτσα Ζινταν και δυναμη Σινισα Μιχαιλοβιτς ή Κουμαν βγαινει ο τερμας μου παραλληλα με την εστια και χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του, στελνωντας την μαλιστα ανενοχλητος στα διχτυα του.

Η πιανει κατι κεφαλιες πιο δυνατες και απο σουτ εξω απο την εστια εντελως μη ρεαλιστικες που καταργουν καθε νομο της φυσικης, και την καρφωνει στο γαμα της εστιας μου..  

Στα διπλα εννοειται οτι το ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο με παρεα..

• Like 3
Δημοσ.

. Γιατί δεν μπορεί, κάποια στιγμή κάποιος κερατάς θα έλεγε "μισό λεπτό ρε παιδιά, δεν γίνεται να παίζω εναντίον της Φλαμουρτάρι και να μην μπορώ να ακουμπήσω μπάλα, κάτι λάθος έχουμε κάνει..."

Μπα, θα λενε σιγα μην παιξει καποιος κοντρα στην Φλαμουρταρι  :-D

Παντως πιστευω γενικα στα ηλεκτρονικα παιχνιδια σε δυσκολο επιπεδο (ισως στο πιο δυσκολο) ΠΑΝΤΑ εισαι ο χαμενος. 

Θυμαμαι στο soldier of fortune (παλιοοοο) στο πολυ δυσκολο σου τελειωναν οι σφαιρες ωστοσο οι κακοι συνεχιζαν να σου ερχονται  :fear:

Ετσι καπως πρεπει να συμβαινει κι εδω. Η Φλαμουρταρι γινεται σουπερ ομαδα.

Δημοσ.

Μα ακριβώς αυτό. Δεν βάζω το δυσκολότερο επίπεδο γιατί ξέρω εκ των προτέρων ότι αυτό δεν έχει καλύτερο ΑΙ, ούτε και θα παιχτεί καλύτερη μπάλα. Απλώς θα κλέβει περισσότερο απ' ότι συνήθως για να αντισταθμίσει τη διαφορά που έχει εναντίον ενός ανθρώπου. Και άρα θα με εκνευρίζει περισσότερο.

Μιλάω τώρα για επίπεδο World Class, καμία φορά ακόμα και για Professional. Το τελευταίο είναι συνήθως  εύκολο αν παίξεις χωρίς λάθη, με την μπάλα κάτω, με σίγουρες πάσες κλπ όμως ώρες ώρες αυτά που γίνονται στο Professional δεν τα κάνει ούτε η Ρεάλ στα καλά της. Επιπλέον πρακτικά δεν σου αφήνει μεγάλα περιθώρια για αυτοσχεδιασμούς ή χαλάρωση. Το World Class από την άλλη παρ' ότι είναι μόλις ένα επίπεδο πάνω, έχει μεγάλη διαφορά, σου βγάζει την πίστη αν προσπαθήσεις να παίξεις ελεύθερα, πχ. με manual controls, γιόμες, ριψοκίνδυνες πάσες κλπ. Γενικά αν παίξεις όπως παίζουν το 95% των ομάδων της γης που δεν έχουν budget 100 εκατομμυρίων και βάλε.

Φρίκη, φρίκη. Και βλέπω μετά τις απίστευτες παπαριές που λένε στα video για το επερχόμενο Fifa 16 (και τα ήδη διθυραμβικά σχόλια των πληρωμένων άρθρων/reviewers) και μου έρχεται ναυτία, εμετός.

:eek:

Φέτος δεν έχει preorder ή αγορά από day/week 1, δεν πα' να πουλήσουν το παιχνίδι 5 αφρικάνικα δολάρια. Θα κάθομαι μόνο να γελάω με αυτούς που τα παίρνουν για να γράψουν το review τους στο τάδε μεγάλο site, αφού πρώτα έχουν προσκληθεί από την ΕΑ σε τουρνουά, εκδηλώσεις, ταξίδια σε εκθέσεις, τζάμπα μάσες και τα γνωστά, ώστε να σιγουρευτεί ότι θα βάλουν το ετήσιο 10/10 τους χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για τα προβλήματα του παιχνιδιού.

Γι' αυτό πάντα θα λέω ότι κάθε ένας από τους παραπάνω "επαγγελματίες" (του κώλου) θα έπρεπε να υποχρεώνεται να κάνει και ένα post-review 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Πρακτικά να κριτικάρει τον εαυτό και το κατά πόσο δικαιώθηκε για τα μεγάλα λόγια του αρχικού review. Ένα self-assessment δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

• Like 3
Δημοσ.

Κανονικα επρεπε να ηταν ενα απο τα ματς που τα παιρνεις στο ρελαντι...

Επαιξα πριν απο λιγο τον 2ο αγωνα, κυπελο ονλαιν, ουλτιμειτ τεαμ.

Ο αντιπαλος ενα  :X ! Τον ακουγα απο το μικροφωνο. Πρεπει να ηταν-δεν ηταν 16 χρονων απο τη φωνη....

Μια  :X  ειχε, παιχτακια οτι ναναι.

Σορρυ για τις λεξεις μυξιαρικο και κωλομαδα αλλα ειναι η αληθεια και το λεω περισσοτερο αστειευομενος.

Με εχει εκνευρισει το παιχνιδι αυτη τη στιγμη.

Οχι, ενταξει κερδισα 2-0....στην παραταση!!!!!

Ειχε 1-2 φασεις που αν τις μπεγλεριζε καλυτερα μπορουσε να παρει τον αγωνα χαλαρα ο μικρος.

Ευτυχως που δεν...θα σπαγα πρωτη φορα gamepad.

Σε ολο το ματς ειχα 15 σουτ ον ταργκετ κι αυτος 1!

Η ομαδα του δεν κουραστηκε καθολου (πολλες φορες οι αμυντικοι του ηταν πιο γρηγοροι απο τον Ντουμπια), +δεν εκανε καθολου αλλαγες.

Που σαι ΕΑ...χαντικαπ ζεις, εσυ μας οδηγεις....  :-(

• Like 2
Δημοσ.

ανταλαζω το gta v με το fifa 15.εχω serial number για το social club και βαζοντας το κατεβαζετε το παιχνιδι.οποιος ενδιαφερται πμ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...