ektelion Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδωσα πραγματικά πολλές ευκαιρίες, αλλά ειλικρινά δεν έχει πια νόημα να χάνω το χρόνο μου. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όντας μιας κάποιας ηλικίας, πρόλαβα ποδοσφαιράκια που το κριτήριο της νίκης ήταν ένα: Το skill του παίκτη. Μην πάτε πολύ μακριά όμως, δεν μιλάω μόνο για Kick Off 2 όπου η παραπάνω δήλωση ισχύει 100%. Μιλάω ακόμη για PES2005 (το υπέρτατο PES για πολλούς) ή και για FIFA 2011 (το τελευταίο FIFA που βγήκε πριν αποφασίσει η ΕΑ να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού από τον παίκτη και να τον δώσει στην ΑΙ). Η εμπειρία μου ως gamer με έκανε να δυσκολευτώ τρομερά να προσαρμοστώ στη λογική "εγώ θα κάνω ό,τι θέλω κι εσύ απλά προσπάθησε να προσαρμοστείς όσο καλύτερα μπορείς σε αυτό". Είχα συνηθίσει να έχω πολύ περισσότερο έλεγχο από αυτόν που μας δίνει η ΕΑ από το 2012 και μετά. Δεν βοηθάει και ότι με κάθε installment μοιάζει όλο και πιο πολύ με αληθινό ποδόσφαιρο (άσχετα αν ουσιαστικά απέχει παρασάγγας). Παρόλα αυτά, αντιλήφθηκα ότι η λογική αυτή ενίσχυε την ηττοπάθειά μου κι έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να προσαρμοστώ στα δεδομένα του. Όταν όμως: - Οι πάσες πάνε αλλού από εκεί που θέλω. Μιλάμε για αντίθετη κατεύθυνση, όχι απλά για λάθος πάσα. - Όταν οι κόντρες καθορίζουν κατά 90% το αποτέλεσμα και προφανώς ελέγχονται από την ΑΙ. - Όταν στο διπλό μαρκάρισμα μέλημά μου είναι να αποφύγω την ΑΙ η οποία δείχνει να αγνοεί εντελώς την ύπαρξή μου, αντί να μαρκάρω τον αντίπαλο παίχτη. - Όταν το 90% των γκολ που θα φάω είναι undefendable, με τους αμυντικούς μου απλά να χαζεύουν τον αντίπαλο επιθετικό που προελαύνει, ενώ ακόμη κι αν ως δια μαγείας καταφέρω να τοποθετήσω κάποιον στην πορεία του, αυτός περνάει από μέσα του. Και φυσικά αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, η ΑΙ έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα της για να στήσει το αποτέλεσμα, όπως π.χ. χθες που η ΑΙ αποφάσισε μόνη της να ανεβάσει την άμυνα αφού είχε γίνει η πάσα, αφήνοντας μόνο του τον αντίπαλο επιθετικό (τα undefendable που λέγαμε). - Όταν κάνω ή μου κάνουν ένα κάρο κλασικές ευκαιρίες, αλλά σκοράρω ή δέχομαι γκολ αντίστοιχα με κάτι μούφες που ούτε καν σκόπευα να κάνω. - Όταν η ΑΙ απλά μου παίρνει τον αμυντικό που ελέγχω ίσα - ίσα για να κάνει το τσαφ. - And the list goes on. ...τότε απλά, για εμένα τουλάχιστον, δεν έχει νόημα. Ίσως να υπάρχουν κάποιοι παίχτουρες εδώ μέσα που να μπορούν να "νικούν και το FIFA". Εγώ προσπάθησα, αλλά δεν μπόρεσα. Θα μου πεις, "κάτσε ρε φίλε, εσύ δύο σελίδες πριν δεν πανηγύριζες για το πρώτο σου πρωτάθλημα; Τώρα δηλαδή επειδή χάνεις θυμήθηκες ξαφνικά πόσο "μούφα" είναι το παιχνίδι;" Η απάντησή μου σε αυτό είναι ότι αφενός δεν χάνω περισσότερο από όσο έχανα πριν, αφετέρου ανέκαθεν έκραζα τη λογική που υιοθέτησε η ΕΑ από το 2012 και μετά (όσοι παρακολουθείτε τα σχετικά νήματα θα θυμάστε τα σεντόνια που γράφω κατά καιρούς επί του θέματος, καλή ώρα). Απλά, πλέον βαρέθηκα να κερδίζω και να χάνω ως απλός θεατής. Εντάξει, δεν παρομοιάζω το παιχνίδι και με το Dragon's Lair (οι παλιότεροι θα καταλάβουν τι εννοώ). Αν το αναλύσουμε στα εξ ων συνετέθη, κατά βάση το input μας γίνεται αποδεκτό από το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα, όμως, κρίνεται μέσω των παραγόντων που προανέφερα. Με τα πολλά κατάφερα να πάρω ένα πρωτάθλημα στην Division 1 φέτος, ενώ έχω και τρία κύπελλα από το κάθε ένα. Οπότε θα ανέβω ξανά στην Division 1 αν μου το επιτρέψει το παιχνίδι και μετά αριβεντέρτσι Ρόμα. Δυστυχώς (για εμένα, αφού προφανώς υπάρχουν πολλοί που δεν συμμερίζονται τους προβληματισμούς μου), η ΕΑ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει τη λογική του παιχνιδιού, οπότε και του χρόνου μάλλον μια από τα ίδια θα δούμε (το ότι το hype για το FIFA 2016 ξεκίνησε με την ανακοίνωση γυναικείων εθνικών ομάδων σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι για την εξέλιξη του παιχνιδιού στο κομμάτι του gameplay). 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ektelion σου προτείνω πριν το παρατήσεις οριστικά δωστου μια ακόμα ευκαιρία.Μια ακόμα ευκαιρία που του δωσα και γω.Γράψε τα όλα στα @@ σου ,παίζε σαν να μη σε νοιάζει οτι πρέπει να κερδίσεις.παίζε και μη σε νοιάζει αν θα κάνεις 10 σερι ήττες,παίζε χωρίς να σκέφτεσαι οτι θα χάσεις εκαντοντάδες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.Παίζε μεχρι να πέσεις 5 division ,έτσι θα παίζεις με ευκολότερους αντιπάλους και γελάς με το πόσο ευκολα θα νικάς. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ρε βάλε Witcher 2 και παράτα το Fifa (το Last of Us το τελείωσες ή ακόμα; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Επίσης custom tactics βάζεις?στους παικτες αλλάζεις τα instructions?Formation ποιο βάζεις ?Για να σου πω μερικά κόλπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ektelion σου προτείνω πριν το παρατήσεις οριστικά δωστου μια ακόμα ευκαιρία.Μια ακόμα ευκαιρία που του δωσα και γω.Γράψε τα όλα στα @@ σου ,παίζε σαν να μη σε νοιάζει οτι πρέπει να κερδίσεις.παίζε και μη σε νοιάζει αν θα κάνεις 10 σερι ήττες,παίζε χωρίς να σκέφτεσαι οτι θα χάσεις εκαντοντάδες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.Παίζε μεχρι να πέσεις 5 division ,έτσι θα παίζεις με ευκολότερους αντιπάλους και γελάς με το πόσο ευκολα θα νικάς. Αυτα Μα δεν κατάλαβες το γιατί το παρατάω. Δεν με νοιάζει να νικήσω ή να χάσω. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αντί ο καθοριστικός παράγοντας να είναι το skill μου, είναι τα κέφια της ΑΙ. Για να μην με πεις υπερβολικό, αντιλαμβάνομαι σε κάθε παιχνίδι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ή χειρότερος από εμένα. Αλλά αυτό ποσώς επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Μόλις πριν λίγο έπαιξα με έναν δύσμοιρο που είχε άμυνα γρανίτη. Ε, σε κάποια φάση αποφασίζει το παιχνίδι ότι πρέπει να νικήσω, τραβάω ένα κωλόσουτο της απελπισίας με τον ρονάλντο από τα 40 μέτρα (που τον μάρκαραν και δύο άτομα), πάρ' το στο παραθυράκι. Ε, μετά του καταλόγισε κι ένα πέναλτι μούφα (όχι ότι υπάρχουν λογικά πέναλτι στο φίφα), του έβαλε κι ένα αυτογκόλ από αυτά τα ωραία του FIFA που νομίζεις ότι ο αμυντικός είναι καθυστερημένος και τελείωσε η υπόθεση. Να σου πω ότι το χάρηκα, θα σου πω ψέματα. Συνεπώς, αντίο ζωή. Ρε βάλε Witcher 2 και παράτα το Fifa (το Last of Us το τελείωσες ή ακόμα; ) Πφφφ, πού χρόνος. Το Witcher 2 το ξεκίνησα, αλλά θέλει εξοικείωση και βαριέμαι. Αν όμως βρω το κουράγιο να πάρω το κολάι, πιστεύω θα το λιώσω μετά. Και το ΜΚΧ που το πήρα για "FIFA killer" τελικά δεν έχει πλάκα αν δεν παίζεις με φίλο. Το να κάθομαι να τις τρώω από ένα 12χρονο που έχει απομνημονεύσει τα 12χιτα κόμπο δεν με ενδιαφέρει. Πάντως το online του είναι απρόσμενα πιο ομαλό από ό,τι περίμενα. Αλλά και πάλι, είπαμε, είμαι της παλιάς σχολής. Όσον αφορά στο ΜΚ, γουστάρω μόνο παραδοσιακό διπλό με φίλους στο ίδιο δωμάτιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι το φιφα πλεον ειναι οτι να ναι...και γενικα τα ποδοσφαιρακια προοριζονται για τα πιτσιρικια δλδ να σουταρουν απο τα 40 μετρα και να χαιρονται...οπως ειπε κι ο εκτελιον το πασιν γκειμ παει στο βροντο διοτι απλα ΔΕΝ χρειαζεται. Ο πιτσιρικας που παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε νικαει χωρις ουσιαστικα να παιξει μπαλα ειτε επειδη εχει βρει τους μηχανισμους του παιχνιδιου ειτε επειδη εχει λιωσει και το παιχνιδι τον ανταμοιβει...ειτε λογω του χαντικαπ...ειτε ειτε ειτε..... Δεν ειναι ποδοσφαιρακια πλεον...μοιαζουν αλλα δεν ειναι....παιζουμε κατι αλλο που απεχει πολυ απο το αθλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filologos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδια τα online seasons ειναι τραγικα... Και το λεω αυτο ενω εχω παρει πρωταθλημα στη division 1 τεσσερις φορες.. Εγω με τα φιλαρακια μου παιζουμε game speed slow ...σε slow το παιχνιδι μαμαει... Απλα δοκιμαστε το.. Ειναι αλλη εμπειρια... Αμα δεν πιστευτε οτι το εχω παρει 4 φορες σας στελνω και φωτογραφια.. Επισης ποτε δεν παιζω με 5 αστερες ομαδες.. Ειναι σαν να παιζω ping pong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Για το συνδυασμό slow/manual το λέμε εδώ και μια πενταετία. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που παίζει ο περισσότερος κόσμος, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι πρακτικά αδύνατον να βρεις αντίπαλο που να παίζει έτσι. Η μόνη ελπίδα είναι να δώσει κίνητρα η EA για διοργανώσεις σε slow/manual, αλλά δεν το βλέπω. Γι' αυτό και δεν ασχολούμαι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 O φιλος ισως να εννοει assisted με slow ταχυτητα. Σιγουρα στο φιφα πρεπει να αλλαξει κατι , δεν γινεται να συνεχιστει αλλο ετσι...στο UT πχ ειναι τρελομπαλακι. Καμια σχεση με το seasons. Σημερα κατεβασα ξανα το προ15 ντεμο και ομολογω οτι μου φανηκε πολυ ρεαλιστικο σαν ποδοσφαιρακι παιχνιδι. Το αλλο σε τρελενει με τον καταιγιστικο ρυθμο κυριως στο UT & dev1. Kανουνε τακλιν και πετιουνται αμεσως πανω σαν ελατηρια. Ειναι παντου και στριβουν αφυσικα ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Slow με assisted πάλι φλιπεράκι είναι. Τι σημασία έχει αν οι παίκτες τρέχουν/στρίβουν λίγο πιο αργά, αλλά οι πάσες γίνονται πάλι χωρίς να σημαδεύουμε παίζοντας πινγκ πονγκ; Το UT δυστυχώς πάντα ήταν πιο arcade από τα υπόλοιπα modes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Πέρα από το "στημένο" του πράγματος που έθιξα στο προηγούμενο post μου, το παιχνίδι έχει πολλές στοιχειώδεις αδυναμίες. Η βασικότερη εξ αυτών είναι σίγουρα η ελλιπής ΑΙ και η αδυναμία του παιχνιδιού να αντιληφθεί τη θέση της μπάλας και τις σχετικές θέσεις των παικτών μεταξύ τους. Υπάρχουν, όμως, και άλλα θέματα, όπως οι καταφανέστατα ΟΡed επιθετικοί που στο 99% των περιπτώσεων καθιστούν τα τάκλιν (τόσο τα sliding όσο και τα standing) εντελώς ανούσια. Ουσιαστικά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις double team τον επιθετικό (άλλο μη-ρεαλιστικό στοιχείο αυτό, πώς είναι δυνατόν ο επιθετικός που πρέπει να ελέγχει και την μπάλα να είναι πιο ευκίνητος από τον αμυντικό) και να ελπίζεις ότι δεν θα ρίξει πάνω σου η ΑΙ τον παίκτη που ελέγχει. Αυτό βέβαια γίνεται σαφές και στα φάουλ, που προσωπικά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν καταλαβαίνω καν πώς γίνονται. Συνήθως εκεί που παίζω απλά σφυρίζει ο διαιτητής και δίνει φάουλ στο σημείο από όπου έγινε η τελευταία πάσα. Αυτή τη scripted λύση βρήκε η ΕΑ για να σουλουπώσει κάπως τα στατιστικά του παιχνιδιού, αφού αλλιώς απλά δεν θα γίνονταν ποτέ φάουλ στο παιχνίδι. Εδώ ούτε εσκεμμένα δεν μπορείς να πετύχεις τον επιθετικό με τάκλιν. Τέλος, άλλη μια ένδειξη του ότι η μηχανή του παιχνιδιού απλά δεν μπορεί να αντιληφθεί τη γενική εικόνα του αγώνα, είναι τα εντελώς άκυρα πλεονεκτήματα και σημεία στα οποία αποφασίζει ο διαιτητής να λήξει το ημίχρονο ή και τον αγώνα. Για φάουλ και οφσάιντ δεν το συζητώ, στην πραγματικότητα δίνεται το 20% των πλεονεκτημάτων από αυτά που θα έπρεπε. Όσο για τη λήξη του αγώνα, το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί εμένα είναι να σφυρίζει τη λήξη ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν σουτάρω από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να καταλήγει τελικά δοκάρι και μέσα (i.e. αποκλείεται να το έπιανε ο τερματοφύλακας). Όπως προείπα, αυτά είναι γνωστά. Ορισμένοι μπορούν ενδεχομένως να προσαρμοστούν, εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Όσες δηλαδή φορές κι αν το έχω δει να συμβαίνει, αδυνατώ να χωνέψω ότι αν επιχειρήσω να κάνω πάσα στα τρία μέτρα, η μπάλα θα πάει για κάποιο λόγο στον αντίπαλο επιθετικό ο οποίος θα κάνει αυτόματα τίναγμα που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ, θα διακτινιστεί στην πορεία της και θα μου το καρφώσει. Τέλος, όσον αφορά στα χαμηλότερα επίπεδα, ναι, είμαι σίγουρος ότι θα θυμίζει πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς όταν προσπαθούσα στην αρχή να βρω αντίπαλο με ΠΑΟ (τον οποίο παίρνω σε όλα τα FIFA), αναγκαζόμουν να προσπαθώ τρεις και τέσσερις φορές, και πλέον δεν έχω χρόνο για να περιμένω να μου βρει αντίπαλο το FIFA. Σε κάθε περίπτωση, ανέβηκα ξανά στην πρώτη για την τιμή των όπλων, και το απεγκατέστησα έχοντας ένα πρωτάθλημα στην Div1 και τρία από κάθε κύπελλο. Παρότι ανέβηκα τρένο (7-2-1) δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Πλέον έχω αρκετή εμπειρία με το παιχνίδι και ήταν πασιφανές πότε ήθελε να κερδίσω και πότε να χάσω. Το έκανα καθαρά διαδικαστικά για να ικανοποιήσω τον ψυχαναγκασμό μου. Τα ξαναλέμε του χρόνου, αν και η ΕΑ δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να διορθώσει τα προαναφερθέντα (βασικά για τα scripted αποτελέσματα το αρνούνται, ενώ αυτά που αναφέρω ως μειονεκτήματα του gameplay δεν τα αναγνωρίζουν καν). Η ΚΟΝΑΜΙ το γύρισε στα φρουτάκια, οπότε μάλλον για να ξαναευχαριστηθώ ποδοσφαιράκι θα πρέπει να γίνει θαύμα. ΥΓ: Αν θεωρείτε ότι υπερβάλλω, απλά δείτε πόσοι κάνουν quit όταν είναι πασιφανές ότι έχουν χάσει πλέον. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, οι περισσότεροι παίζουν απλά για τα rankings και τους τίτλους. Ελάχιστοι παίζουν απλά για τη χαρά του παιχνιδιού. Αυτό, πιστεύω, λέει πολλά για το gameplay του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Συμφωνω με τον εκτελιον σε ολα. Βεβαια ανεβασα φωτο με την 1η μου dev 1 (πριν απο λιγο) στο παιχνιδι και ισως ειναι λιγο αχαρο. Παντως ΟΚ το αθλημα παει χερι χερι με τις διακρισεις. Ευτυχως ειχα αρκετα ματς και ηθελα μονο μια νικη. Μαλιστα στο πρωτελευταιο παιχνιδι κι ενω πετυχαινω στο 90 το 2-1 και πανηγυριζω ο αντιπαλος παιρνει τον Σταριτζ στη σεντρα, καλπαζει και κανει το 2-2 κι αυτος στο 90! Μου ρθε να τα σπασω ολα με το παλιοπαιχνιδο... Εχει αυτα τα μουφτικα που με νευριαζουν....+ τις λαθος πασες!!!!!!Ελεος!!!!πιο σωστα θα επαιζα με μανιουαλ!!! Εχω κανει τη σκεψη μηπως ασυναισθητα παταω πολυ το σπριντ γι αυτο και οι αρκετες λαθος πασες ΑΛΛΑ τελικα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εγω πάντως με τα φιλαράκια μου το λιώνουμε στο διπλό φυσικά με πίτσες & μπύρες φοβερός συνδιασμός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ωραίος. Να σημειώσω όμως ότι δεν είμαστε στο 2000 ή ακόμα και στο 2005, οπότε η φάση "Fifa/Pro και παρέα στο σαλόνι και πίτσες και μπύρες κλπ" είναι μάλλον η εξαίρεση παρά ο πάλαι ποτέ κανόνας. Οι περισσότεροι αναγκαστικά παίζουν online αφού είναι το βολικότερο mode, τόσο για πιτσιρίκια όσο και για μεγαλύτερους σε ηλικία που δεν έχουν την ευχέρεια της συχνής συμμάζωξης. Εκεί είναι που πρέπει να δώσει το μεγαλύτερο βάρος η EA sports, αφού εκεί είναι που χωλαίνει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ωραίος. Να σημειώσω όμως ότι δεν είμαστε στο 2000 ή ακόμα και στο 2005, οπότε η φάση "Fifa/Pro και παρέα στο σαλόνι και πίτσες και μπύρες κλπ" είναι μάλλον η εξαίρεση παρά ο πάλαι ποτέ κανόνας. Οι περισσότεροι αναγκαστικά παίζουν online αφού είναι το βολικότερο mode, τόσο για πιτσιρίκια όσο και για μεγαλύτερους σε ηλικία που δεν έχουν την ευχέρεια της συχνής συμμάζωξης. Εκεί είναι που πρέπει να δώσει το μεγαλύτερο βάρος η EA sports, αφού εκεί είναι που χωλαίνει το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά αν δεν μαζευτώ με το φιλαράκι(α) μου τότε παίζω offline πρωταθληματάκι σε legendary και γουστάρω χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω, μακάρι να βελτιώνανε κάποια πράγματα αλλά στην τελική απο το να καταφέρει να με χαλάσει το γυρίζω αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα