nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν ο φίλος αντέχει να κάνει υπομονή 4 μήνες, τότε προτείνω κι εγώ να περιμένει. Σαν να το έχει πάρει ήδη απόφαση όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού έπαιξα με πολλές ομάδες φέτος (Chelsea, Manchester, Bilbao και άλλες που δεν θυμάμαι) κατέληξα σε ομάδα. Everton. Tην πήρα πρώτη φορά χθές και είναι πολύ καλή, με καλά στατιστικά και παίχτες. Aρκετά παιχνίδια εναντίον Juventus έρχονται βλέπω με αυτήν. Εδώ και ένα σημερινό γκολάκι του Pienaar: https://www.youtube.com/watch?v=t6qqVJEZR0I 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στήλη άλατος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μαγάλος Pienaar παιδία. Ψυχρός εκτελεστής. Άλλα 3 γκόλ σε 3 αγώνες με αυτόν. Τα 2 εκτός περιοχής με εξαιρετική τεχνική. Λενον δεν πιάνεται, μιραλας πολύ καλός, μπαρρυ επίσης, Λουκάκου δυνατός και κρατάει μπάλα/κερδίζει μονομαχίες...γενικά πολύ θετικά τα πράγματα. Το καλό με την Everton είναι ότι δεν έχω πετύχει Barca και Real (που σαι nzeppos ). Παίζω με juventus, lyon, liverpool, roma, inter, milan κλπ. Να εδώ το ιστορικό των τελευταίων αγώνων μου με Everton για να δείτε τους αντιπάλους. Οι νίκες είναι λογικές αφού από 3η κατηγορία έκανα βλακίες και έπεσα 6η...χαχα (δηλαδή αρκετοί αντίπαλοι είναι πιο εύκολοι) αλλά παίζω και εγώ συγκεντρωμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πήρα το κύπελλο παιδιά!! 3-1 στον τελικό!Το Premier Cup πήρα στο Online!! Το μόνο κύπελλο που μου έλειπε .ΝΑΙΙΙ! Τα χω πάρει όλα χαχαχ... δε μπορώ να το πιστέψω πωωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν ο φίλος αντέχει να κάνει υπομονή 4 μήνες, τότε προτείνω κι εγώ να περιμένει. Σαν να το έχει πάρει ήδη απόφαση όμως Πραγματι το πηρα χτες Ειναι πιο ωραιο απο το 14 στο οποιο οι παικτες κανανε κατι ακυρα με τρελλες κινησεις Τα χρωματα και η φωτεινοτητα αλλαζουν απο το μενου του παιχνιδιου ? Τα βλεπω λιγο μουντα και σκοτεινα και δε θελω να πειραξω τις ρυθμισεις της τιβι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγω αναγκαστικά αλλάζω τις ρυθμίσεις της TV ,LG εχω Παντως οντοπικ .Φέτος είναι μακράν η πιο επιτυχημένη μου χρονιά στο Fifa,στο online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μιας και βλεπω οτι ανεβαζετε μερικα γκολ και λογο οτι δεν εχει φετος την επιλογη η αγαπημενη EA να τα αποθηκευσουμε πως τα ανεβαζετε με ποιο προγραμμα τα κανετε ''εγγραφη'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν έχεις nvidia με το shadowplay, αν έχεις amd, τότε με το raptr μέσω amd gaming evolved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καποιες φορες σε γρηγορη κινηση βλεπω κατι οριζονττιες γραμμες Το vertical refresh θελει on ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι ενεργοποίησε το Vsync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 @BLuE_PaNtHeR Thank you για τα δωράκια στο Fifa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 https://www.google.gr/search?q=fifa+15+account&espv=2&biw=1920&bih=979&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=Pyh3VfX_GcOasAG134fQBQ&ved=0CAgQ_AUoAw#tbm=isch&q=fifa+15+menu&imgrc=m-wuflZ3n1p9vM%253A%3BD0NhnM-xSbDp3M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.popcultureonline.net%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F10%252FFifa-15-ps4-review-screen-shot-01.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.popcultureonline.net%252Ffifa-15-ps4-review%252F%3B974%3B548 οπως σε αυτη την φωτο πανω δεξια εχει σε αυτον το σημα της united εμενα εχει λιβερπουλ ενω εχω διαλεξει αλλη αγαπημενη ομαδα τι γινεται; 2)Μπορω να αλλαξω το ονομα στο save γιατι καταλαθος πατησα εντερ και ειναι το PErsonal settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 @BLuE_PaNtHeR Thank you για τα δωράκια στο Fifa! χαχα τίποτα να σαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Hat Trick από Pienaar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα