Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω δυστυχώς βλέπω οτι δεν υπάρχει μέλλον στα ποδοσφαιρακια.για να παιζεις με φιλους καλά είναι αλλά κάποιος που δουλεύει και επενδύει τον χρονο του στο να φτιαξει μια ομάδα που γουσταρει είναι κρίμα ο κάθε τσιτακιας να νικάει 3-0 και εσύ να κοιτάς το ρουτερ αν έχει σβήσει η όχι.προσωπικά ασχολουμαι όλα μου τα χρόνια με το προ αλλά είπα να γυρίσω σε ΦΙΦΑ γιαυτον τον λογο.παρόλα αυτά διάβασα μερικές σελίδες και εδώ τα ίδια βλέπω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το cheating υπάρχει αλλά δεν είναι συνηθισμένο. Τέτοιες περιπτώσεις θα σου κάτσουν μία στους 20 αγώνες και αν (θα έλεγα πως μία στους 50 είναι ίσως πιο πιθανό).

Αυτη ειναι η ομαδιτσα μου στο UT. Εχετε καμια προταση για μελλοντικη αγορα-προσθηκη, αλλαγη ?

IF aubameyang σε θεση ST για χημεια.Αν δεν εχεις λεφτα παρε change position cards και καντον RF

• Like 1

Εγω δυστυχώς βλέπω οτι δεν υπάρχει μέλλον στα ποδοσφαιρακια.για να παιζεις με φιλους καλά είναι αλλά κάποιος που δουλεύει και επενδύει τον χρονο του στο να φτιαξει μια ομάδα που γουσταρει είναι κρίμα ο κάθε τσιτακιας να νικάει 3-0 και εσύ να κοιτάς το ρουτερ αν έχει σβήσει η όχι.προσωπικά ασχολουμαι όλα μου τα χρόνια με το προ αλλά είπα να γυρίσω σε ΦΙΦΑ γιαυτον τον λογο.παρόλα αυτά διάβασα μερικές σελίδες και εδώ τα ίδια βλέπω....

Παίζω πολύ Fifa τα τελευταία 4 χρόνια με μερικούς χιλιάδες αγώνες και πρέπει να είναι κάτω από 10 αυτοί στους οποίους μπορεί (δεν είμαι σίγουρος) να έχασα λόγω cheat. Δεν ξέρω πως σε μερικούς τυχαίνουν συνέχεια τέτοια θέματα.... Μάλλον είμαι τυχερός :) 

• Like 1

Στο φιφα κανουν και το αλλο, ξεκιναει ο αγωνας και ξαφνικα σου βγαζει μηνυμα διακοπης, αν κοιταξεις στο σαιτ της ΕΑ εχεις χασει τον αγωνα ασχετα με το οτι δεν σε εχει χρεωσει ηττα. Ο αλλος ομως φαινεται οτι νικησε.

Στις μεγαλες κατηγοριες μου εχει τυχει αυτο παρα πολλες φορες. Μαλιστα μια φορα επιασα και την κουβεντα με εναν απο δαυτους.

ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Πήρα για πρώτη φορά στη ζωή μου πρωτάθλημα της 1ης Division στο Online Seasons!Με 23 βαθμούς ακριβώς! Δε περιγράφω άλλο .Ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος πιστέυω τώρα χαχαχαχ

• Like 3

Εδω το κύπελλο δεξιά πάνω!

NR0381h.jpg

Εδώ η θέση στην παγκόσμια κατάταξη που είμαι .Εφτασα πια στην 6.309 θέση. Απο τα 250.000 περίπου ατομα που υπαρχουν στο seasons

bVB6EHF.jpg

Και εδώ η κατάταξη συγκριτικά με τους φίλους μου. Παντελή σε πέρασα χαχαχ

OJtkNSG.jpg

Μπράβο παίχτη! Εμένα πάλι ως αναμενόταν με πάει π*** κ*** μετά το πρωτάθλημα. Κατάφερα να μείνω στην 1 με νύχια και με δόντια στην αμέσως επόμενη σεζόν, αλλά τώρα θέλει οπωσδήποτε να με ρίξει. Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα μου κάνει πέναλτι ο τύπος, του δίνει και κόκκινη. Χάνω το πέναλτι παρότι είχα πετύχει dead center το πράσινο, ε, και μετά αρχίζουν όργια που όμοιά τους σπάνια έχω ματαδεί. Ο τύπος απλά πέταγε την μπάλα στον Ρονάλντο τον οποίο για κάποιο λόγο απέφευγαν οι αμυντικοί μου που ήλεγχε η ΑΙ, ενώ αυτόν που ήλεγχα εγώ, απλά πέρναγε από μέσα του. Αντίστοιχα οι δικοί μου δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα, τα γνωστά. Στο 85 έκανε και δεύτερο δολοφονικό τάκλιν κι έχασε και τον Μπενζεμά με απευθείας κόκκινη. Ήταν πασιφανές ότι ο τύπος είχε πάρει πρέφα ότι το παιχνίδι είχε προαποφασίσει τον νικητή κι έκανε απλά την πλάκα του. Νταξ, κι εγώ το κάνω αυτό αν μου κάτσει τέτοια αβάντα. Τελικά έχασα 3-1. Δεν με πειράζει πια όμως, έχω αποδεχτεί πια ότι ποδοσφαιράκι της προκοπής που ο καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη να είναι το skill του παίχτη δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον, οπότε απλά παίζω για το χάβαλο κάνα δύο ματσάκια όποτε δεν έχω χρόνο για να βάλω κάνα Witcher 2.

• Like 2

Δε σας είπα και για το ματς που μου χάρισε το τρόπαιο.

Λοιπόν είχα μαζέψει μέχρι εκείνη την στιγμή 20 βαθμούς (6*νίκες-2*ισοπαλίες-1*ήττα)και ήθελα μόνο νίκη στο τελευταίο ματς.

Παίρνω εγώ Ρεαλ ,ο αντίπαλος barcelona.

Ο τύπος ευτυχώς για μένα έκανε κοτσάνες απ την αρχή.

Στο 6 λεπτό μόλις του έβαλα το γκολ με οργανωμένη επίθεση και σουτ γκολάρα από τον Modric απ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής 

Φτάνουμε στο 30 λεπτό -νέα κοτσάνα από τον αντίπαλο- μου δίνει πάσα με τον τερματοφύλακα του στο επιθετικό μου , τον ρονάλντο. πλασεδάκι και 2-0!

Έχω πεταχτεί πάνω και πανηγυρίζω έξαλλα!

Η κατοχή μπάλας είναι δικιά μου και οι ευκαιρίες χάνονται για μένα μία μετά την άλλη.

Ο τύπος φαινόταν έτσι όπως παίζει ότι είναι ηλίθιος!

Αλλά εγώ απ την εμπειρία μου έχω μάθει ότι δε πρεπει να υποτιμάω κανέναν.

Και όπως τα λέγαμε ,μου κάνει μια αντεπίθεση από τι απειροελάχιστες και μου καρφώνει το γκολ στο 67' κάπου λεπτό.

Τρελαίνομαι εγώ αγχώνομαι λέω όχι πάλι θα χάσω το πρωτάθλημα.

Ως που έρχεται το 75'λεπτό περίπου ,και μου κάνει πέναλτι! Άψογα εκτελεσμένο ο benzema και 3-1!! Έγινε χαμός απο πανυγηρια.το πιο τρελό πανηγυρι που εχω ρίξει

Ως το τέλος με πίεζε συνεχώς χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να μου βάλει γκολ. Έληξε -Πανηγύρια!

Και τι σού πε  αν επιτρέπεται?

επιτρεπεται επιτρεπεται!

(Μπραβο κι απο μενα για την κουπα!)

Κανω μια παρενθεση, τον τυπο αυτον (Τουρκος ορ Αραβας ηταν) ηταν η 2η στο καπακι φορα που τον πετυχα. Την πρωτη μπαμ μπαμ νομιζω εβαλε αυτογκολ και βγηκε απο το παιχνιδι. Την 2η τον σταματησα αφου παλι εβαλε γκολ και αρχισαμε να μιλαμε.

Μου ειπε οτι δεν μιλαει καλα Αγγλικα ωστοσο μου ειπε το ε μαιλ του (του ειπα οτι το εγραψα αλλα δεν το εκανα, δεν ειχα και χαρτι -στυλο, οξεια τεμπελιτιδα κι ετσι) να του στειλω μια εγω ωστε να μου στειλει με τη σειρα του ενα προγραμματακι.

Ολη την ωρα (μη νομιζεις οτι μιλησαμε και πολυ) που μιλαγαμε στο μικροφωνο ειχα την μπαλα και αλλαζα πασες με τους παιχτες μου.

Το σκορ ηταν 1-0 υπερ μου. Οποτε του λεω σε μια φαση τωρα τι θα γινει?ποιος κερδιζει του κανω?

Βαζει τα γελια και μου λεει ΕΓΩ (δλδ αυτος) κερδιζω και βγαινει.

Μπαινω στο σαιτ της ΕΑ.

Ειχε παρει το ματς....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ στα στατιστικα του αγωνα!!!!!! :eek:

Εννοειται τον ανεφερα στην ΕΑ. (σιγα μην εγινε τπτ)  :-(

Ολα τα παραπανω συνεβησαν στη ντιβιζιον 1.

• Like 1

Εδω το κύπελλο δεξιά πάνω!

NR0381h.jpg

Εδώ η θέση στην παγκόσμια κατάταξη που είμαι .Εφτασα πια στην 6.309 θέση. Απο τα 250.000 περίπου ατομα που υπαρχουν στο seasons

bVB6EHF.jpg

Και εδώ η κατάταξη συγκριτικά με τους φίλους μου. Παντελή σε πέρασα χαχαχ

OJtkNSG.jpg

1) Ορδές από cheaters στην πρώτη 15άδα.

2) Σταθερή αξία ο cartman!

3) Βλέπω ο nzeppos πάλι μηδέν από μηδέν...

Δεν είναι η σωστή κατάταξη αυτή πάνθηρα. Πάτα το lt και πήγαινε στο τοπ100. Το τοπ100 είναι η κατάταξη με την οποία βγάινει η βαθμολογία σύμφωνα με τις νίκες-ισοπαλίες-ήτες σου. Το seasons παει σύμφωνα με το πόσες σεζον έχεις παίξει και πόσα παιχνίδια έχεις παίξει. (λογικά και στο τοπ100 θα με περνάς, αλλα δε θές να αρχίσω χαχα  :P .

O cartman είναι μεγάλο παιχτάκι τον γνώρισα και προσωπικά και μιλάμε πλέον σα φίλοι έχω πάει και απο το σπίτι του  :P . Στο 14 ήταν η καλύτερη του χρονιά που αν δεν υπήρχαν cheaters θα ήταν πρώτος συνέχεια όλη τη διάρκεια του φιφα 14, αυτοί που το παιρνούσαν ξέραμε κ οι 2 οτι ηταν cheaters. Στο 15 φέτος είχε πρόβλημα στην αρχή να το συνηθίσει αλλα τα κατάφερε.

• Like 2

O cartman είναι arguably ο καλύτερος Έλληνας στο FIFA, ασχέτως αν παίρνει το μεγαλύτερο τσιτέλι που φέτος τυγχάνει να είναι η Μπορούσια του Ντόρτμουντ :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...