padelis71992 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πάντα υπήρχαν αυτοί. Προσοχή στους ρώσους και μερικούς γερμανους το 90% των ρώσων cheatαρουν. Απλά δεν είναι όλοι cheaters στη πρώτη 10αδα βλέπε σκορ και κρίνε μπορεί και να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Παίζω be a pro και είχα επιλέξει στην αρχή ως όμάδα μου την chelsea. Με ζήτησε η Πορτσμουθ που ήταν 3η ή 4η Αγγλίας, πήγα, βγήκαμε πρώτοι και ξανα γύρισα στην Chelsea. Μετά ήθελε πάλι να με δώσει δανεικό και με ζητούσαν κάτι 2ης κατηγορίας (ίσως και μερικές 3ης) και δεν πήγαινα. Ήθελα κάτι 1ης κατηγορίας και τελικά με ζήτησε η Μπόλτον που είναι στην 1η και πήγα. Όταν γυρίσω στην chelsea μετά από ένα χρόνο και θα θέλω να φύγω, θα με ζητάνε μεγάλες ομάδες ή μπα? Εννοώ ότι δεν θέλω να κάτσω στην Chelsea ακόμα και αν με θέλει εκείνη κάποια στιγμή. Θέλω σε κάποια άλλη σχετικά καλή να πάω και αν γίνεται όχι σε τύπου real, barcelona κλπ.. Εdit: Ένα κουλό που μου συνέβηκε 2 φορές (μια με την Πόρτσμουθ και μια τώρα στη πρώτη κατηγορία), έπαιζα και κέρδιζα και στο 89+ πήγε ο παίχτης της αντίπαλής ομάδας και κρατούσε τη μπάλα στο πλάγιο στο πλάι από την περιοχή μου, για καθυστέρηση ενώ έχανε.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filologos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Παιδια το φετινο online του φιφα ειναι απαραδεκτο... οι παιχτες τρεχουν σαν πυραυλοι.. Εγω με τους φιλους μου παιζουμε game speed slow και γουσταρουμε παιχνιδι..στα seasons ειμαι σταθερα division 1 εδω και πλ καιρο αλλα το σιχαθηκα... Οσοι δεν με πιστευτε δοκιμαστε να παιξετε μερικα παιχνιδια σε game speed slow και θα δειτε ποσο καλο φαινεται το φιφα.... Στα seasons ειναι σκετη αηδια... το παιχνιδι παει τοσο γρηγορα που δεν εχεις χρονο ουτε να σκεφτεις που θελεις να δωσεις πασα... αυτα ηθελα να πω... Καλο κουραγιο σε οσους εχουν την υπομονη να παιζουν το φλιπερακι στα seasons... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σωστός. Σε manual/slow είναι που δείχνει την πραγματική αξία του το παιχνίδι. Τι να το κάνεις όμως, που μόνο με (μετρημένους) φίλους που μπορείς να παίξεις έτσι, αφού στο online σχεδόν κανένας δεν τολμάει να παίξει χωρίς assisted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 @nzeppos Το 2020 θα παίζω μόνο manual και θα παίζεις μαζί μου, μη σκας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filologos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Για εμενα το μεγαλυτερο προβλημα στο φετινο φιφα δεν ειναι το assisted\manual... Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι το game speed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 @nzeppos Το έχεις (ή το έχεις σβήσει.. ) αμα είναι μήπως μπούμε καμια μέρα manual (ή semi manual... πιο καλά για μένα, γιατί και εκεί άσχετος θα είμαι) να παίξουμε? Και γενικά αν θέλει κανείς stratigos24 το origin μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αν και σε αυτο το υποforum αλλα θα ρωτησω pro vs fifa (για pc)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Φιλε κανενα απο τα 2, περιμενε το 16 ντεμο. Τωρα αν δεν μπορεις να κρατηθεις για πισι ΜΟΝΟ φιφα. Απο Νορμαλ σπιντ σε σλοου δλδ εχετε δει εσεις μεγαλη διαφορα? Το παιχνιδι δυστυχως εχει δικιο ο φιλος ειναι τοσο γρηγορο οπου δεν προλαβαινεις να σκευτεις....αυτο ισχυει 100% για εναν παιχτη που το βαζει και παιζει ναι καπως ετσι ειναι. Εαν ομως εισαι hardcore παιχτης ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ προλαβαινεις να σκευτεις. Σιγουρα παραμενει σπιντατο. Απλα πρεπει να ρυθμισεις ετσι την ομαδα σου ωστε να ελεγχεις-σλοου νταουν τον αντιπαλο.Μια μακρινη καμερα επισης βοηθαει πολυ. Παντως ΜΛΣ που εχω δει βιντεακια αληθινο ποδοσφαιρο θυμιζει πολυ το φιφα (σε ταχυτητα-ρυθμο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Απο Νορμαλ σπιντ σε σλοου δλδ εχετε δει εσεις μεγαλη διαφορα? Και εγώ αυτό είδα. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 stratige σορρυ που σε νίκησα χθές στο oνλινε χαχαχ ,ο MaGiC_ChEeTaH είμαι.χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Χαχα.. ωραίος. Πόσο ήρθε για να θυμηθώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 2-0 σε νίκησα. Επαιζα με σύστημα 5-4-1 με αντιπιθέσεις στο τέλος εκνευρίστηκες μάλλον και πάτησες quit χαχαχ Δε με κατάλαβες οτι ήμουν εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 όχι, δεν θυμόμουν το id σου. Ναι, θα βγήκα έτσι, συνήθως βγαίνω όταν δεν θέλω άλλο . όποτε θες παίζουμε πάλι, σου έστειλα και add στο origin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αυτη ειναι η ομαδιτσα μου στο UT. Εχετε καμια προταση για μελλοντικη αγορα-προσθηκη, αλλαγη ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα