stratigos24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Οκ, ίσως είναι και έτσι, αν και μου φαίνεται ότι γίνεται σε λογικά πλαίσια. Πχ στο online που παίζω seasons, μια φορά στα 8 - 10 μάτς, δεν με πειράζει να είναι λίγο ''άκιροι'' οι παίχτες μου και να χάνουν κάτι άχαστα, να μην κάνουν κάτι πανεύκολα κοντρόλ και να βγαίνει η μπάλα πλάγιο κλπ.. Περί ορέξεως, αλλά κουβέντα να γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αρχικά συγχαρητήρια στον ektelion Αυτό που θα πώ δεν είναι για να απαξιώσω το πρωτάθλημα σου απλα για αυτό που μπορεί να λέτε η σκέφτεστε οτι παλιότερα δε μπορούσα να πάρω νίκη και τώρα το πήρα. Το σύστημα που χρησιμοποιεί το φίφα με τις divisions δεν είναι απόλυτα σωστό όσο περνάει ο καιρός ολο και περισσότερα άτομα ανεβαίνουν στη div 1 οπότε είναι και πιο έυκολες οι νίκες γιατί δεν είναι 100 πλέον στη div 1 αλλά 3000 (πχ) και απο αυτούς τους 3000 οι πολύ καλοι παίχτες έστω οτι είναι οι 100 αρα μπορεί να νικάς πιο έυκολα τους υπολοιπους 2900. Δε ξέρω αν καταλάβατε τι λέω .+ 1 συμμετοχή αν έχω ιντερνετ στο χωριό τη περιόδο εκείνη που θέλετε να το κάνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ποιο πρωταθλημα γιατι δεν βρισκω κατι.... (Ισως να μην ειδα καλα, ειμαι απο το κιν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το σύστημα που χρησιμοποιεί το φίφα με τις divisions δεν είναι απόλυτα σωστό όσο περνάει ο καιρός ολο και περισσότερα άτομα ανεβαίνουν στη div 1 οπότε είναι και πιο έυκολες οι νίκες γιατί δεν είναι 100 πλέον στη div 1 αλλά 3000 (πχ) και απο αυτούς τους 3000 οι πολύ καλοι παίχτες έστω οτι είναι οι 100 αρα μπορεί να νικάς πιο έυκολα τους υπολοιπους 2900. Thnx! Αυτό που λες έχει μια λογική, αλλά υπόψιν ότι αν είσαι div1, παίζεις και μέχρι τρεις div κάτω. Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι div1 και να παίζω με άτομα από div3 και div4. Οπότε γενικά η κατάσταση εξισορροπείται γρήγορα. Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι περίεργο Μάιο μήνα (υπό την έννοια ότι η κατάσταση στις divisions έχει σταθεροποιηθεί κάπως), εκεί που χαροπάλευα ξαφνικά να μοιράζω παστέλια δεξιά κι αριστερά. Τώρα από εκεί και πέρα ποιος ξέρει, το μέλλον θα δείξει αν όντως ανέβηκα επίπεδο σε skill ή αν το παιχνίδι είναι scripted και κάποια στιγμή αποφασίσει να με καταβαραθρώσει ξανά με απανωτές ήττες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ βάζω από τώρα στοίχημα χίλια αφρικάνικα δολάρια πως τελικά θα συμβεί το τελευταίο. Τα σερί νικών-ηττών στο Fifa είναι παγκόσμια σταθερά. Σταθερότερη και από αυτή του Grim Fandango. Celso: Oh, Manny. Is there a greater constant in nature than the treachery of women? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλα ολα αυτα που λετε αλλα ολα συμβαινουν στα assisted controls. Στα full manual control και online και offline μια χαρα παιζω την μπαλιτσα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν περιμένεις να βρεις αντίπαλο online με full manual, τότε φίλε μου σε συγχαίρω για την υπομονή σου. Εγώ παράτησα από νωρίς την προσπάθεια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Να τολμήσω να παίξω online σήμερα που ο οτε μου κάνει σήμερα 1 αποσύνδεση το 20λεπτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Άσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 1) Δεν υπάρχει online και manual. Δεν πρόκειται να βρεις ποτέ αντίπαλο, εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να ψάχνεις μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. 2) Δεν υπάρχει offline γενικά, παρά μόνο αν έχεις τη δυνατότητα να φέρνεις φίλους κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Οι περισσότεροι δεν την έχουν. Αλλά ακόμα κι έτσι πόσους τέτοιους αγώνες να παίξει κάποιος; Εγώ προσωπικά μετά από καμια δεκαριά θα άρχιζα να βαριέμαι (στην πράξη ούτε τρεις δεν αντέχω). Εννοείται πως τα single player modes τα θεωρώ σχεδόν ανύπαρκτα, όσο βελτιωμένα κι αν είναι. Φέτος έπαιξα 2 σεζόν σε Β/Γ Αγγλίας και βαρέθηκα τη ζωή μου. Η μόνη λύση που μπορεί να σκεφτώ είναι είτε να απαγορευθεί εντελώς το assisted από τους ranked αγώνες (όπως έγινε καλή ώρα με την αυτόματη legacy άμυνα), είτε να δοθούν περισσότερα κίνητρα στον κόσμο να παίξει manual (πχ. περισσότερα coins κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Άσε μας. Εμένα λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Thnx! Αυτό που λες έχει μια λογική, αλλά υπόψιν ότι αν είσαι div1, παίζεις και μέχρι τρεις div κάτω. Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι div1 και να παίζω με άτομα από div3 και div4. Οπότε γενικά η κατάσταση εξισορροπείται γρήγορα. Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι περίεργο Μάιο μήνα (υπό την έννοια ότι η κατάσταση στις divisions έχει σταθεροποιηθεί κάπως), εκεί που χαροπάλευα ξαφνικά να μοιράζω παστέλια δεξιά κι αριστερά. Τώρα από εκεί και πέρα ποιος ξέρει, το μέλλον θα δείξει αν όντως ανέβηκα επίπεδο σε skill ή αν το παιχνίδι είναι scripted και κάποια στιγμή αποφασίσει να με καταβαραθρώσει ξανά με απανωτές ήττες. Ξεχνα το scripted (δε λεω οτι μπορει να υπαρχει) παιξε με καθαρο μυαλο και παιξε τη μπαλιτσα σου και θα δεις οτι δε θα γινει αυτο. Απλα να ξερεις πως ποτε δεν ειναι σταθεροποιημενη η κατασταση στα divisions οσο παιζουν οι παιχτες τοσο προχωρανε στη div 1 σκεψου ενα φιφα αν υπηρχε για 5 χρονια και παιζαν seasons στο τελος θα ηταν ολοι div 1 και 2. Εγω φετος στην αρχη οταν πηγα div 1 οταν το πρωτοπηρα ματωνα για να παρω νικη τωρα πια οποτε ξανα παιξω γιατι φετος εχω τα λιγοτερα παιχνιδια απο καθε αλλη χρονια κατα 80% θα κερδισω. Οσο για το scripted ναι υπαρχει οποτε το καταλαβαινετε ομως απλα προσπαθηστε να κερδισετε και αυτο μπειτε με τη μπαλα στα διχτυα που λεει ο λογος. Υγ. Επειδη καμια φορα μπαινω για κανα seasons αλλα βαριεμαι Padelis7GR το nickname μου στο origin οποιος θελει και με δει μεσα για κανα ματσακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ξεχνα το scripted (δε λεω οτι μπορει να υπαρχει) παιξε με καθαρο μυαλο και παιξε τη μπαλιτσα σου και θα δεις οτι δε θα γινει αυτο. Απλα να ξερεις πως ποτε δεν ειναι σταθεροποιημενη η κατασταση στα divisions οσο παιζουν οι παιχτες τοσο προχωρανε στη div 1 σκεψου ενα φιφα αν υπηρχε για 5 χρονια και παιζαν seasons στο τελος θα ηταν ολοι div 1 και 2. Εγω φετος στην αρχη οταν πηγα div 1 οταν το πρωτοπηρα ματωνα για να παρω νικη τωρα πια οποτε ξανα παιξω γιατι φετος εχω τα λιγοτερα παιχνιδια απο καθε αλλη χρονια κατα 80% θα κερδισω. Οσο για το scripted ναι υπαρχει οποτε το καταλαβαινετε ομως απλα προσπαθηστε να κερδισετε και αυτο μπειτε με τη μπαλα στα διχτυα που λεει ο λογος. Υγ. Επειδη καμια φορα μπαινω για κανα seasons αλλα βαριεμαι Padelis7GR το nickname μου στο origin οποιος θελει και με δει μεσα για κανα ματσακι Εσυ γιατί έχεις σταματήσει να παίζεις seasons?Κοντέυω να σε φτάσω στους πόντους στα leaderboards... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εμένα λες; Ναι μωρέ, πλάκα σου κάνω... Αφου σε πετάει κάθε λίγο, τί να μπεις να παίξεις? Να χάνεις βαθμούς τζάμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 @blue_panther ετσι γινεται οταν δε παιζεις μενεις στασιμος οι αλλοι παιρνουν ποντους αρα πεφτεις φετος καταφερα μεχρι νομιζω 9ος στο τοπ 100 των leaderboards οταν επαιζα. Ε λιγο ο λιγοτερος χρονος φετος λιγο το λιγοτερο ενδιαφερον δεν εχω παιξει αρκετα μπαινω που και που και παιζω 2 ματσακια να δω που βρισκομαι. Το μυστικο για μενα μετα απο 4 χρονια φιφα seasons ειναι να μη πηγαινουμε για τη νικη αλλα για διασκεδαση με αυτο το τροπο το μυαλο ειναι καθαρο τα νευρα λιγα κ η νικη ευκολοτερη και αν δεν ερθει δε πειραζει. Στο τελος του 14 το συνειδητοποιησα αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα