nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πιο πιθανό να είναι καμια κάρτα γραφικών ή/και οι drivers της. Ποια ακριβώς R7 2xx έχεις; Μοντέλα σαν το 250 δεν είναι καλύτερα από την 5770, η οποία είναι η κάρτα που αναφέρεται στις χαμηλότερες δυνατές απαιτήσεις. Minimum Required Specifications: OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz RAM: 4GB Hard Drive Space Required: 15.0 GB Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650 DirectX: 11.0 Ο δε επεξεργαστής σου (Athlon X2 4800) προτεινόταν στα recommended requirements του Fifa14, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αφού εκείνη η έκδοση δεν έτρεχε τη φετινή ignite engine και είχε πολύ μικρότερες απαιτήσεις. Πιθανολογώ πάντως ότι αν υπάρχει θέμα θα είναι μάλλον με την κάρτα γραφικών. Μπορείς να ρωτήσεις και στα επίσημα φόρουμ της ΕΑ Sports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 και γω δεν νομιζω να φταιει η καρτα σου. εγω παιζω το φιφα 15 ακομα και στο λαπτοπ μου αξιας 340 ευρω. με καρτα nvidia gt 820m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ψήνεστε να διοργανώσουμε κάνα summer cup? σε φάση που είχαμε κάνει το 2012? Εγώ ψήνομαι... για μάζεψε συμμετοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το όνομα μου είναι Islazandeh αν θέλει κανείς να παίξουμε κάνα ματσακι . Τελευταία ασχολήθηκα με UT div 2 και ανεβαίνω . Πως έχουν μαζέψει τόσα φράγκα και βλέπω ομάδες με neymar messi bale δεν μπορώ να καταλάβω. Το AH φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον ,τα packs δεν αξίζουν τον κόπο καθόλου όπως το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγώ ψήνομαι... για μάζεψε συμμετοχές. να το δρομολογίσουμε τώρα ή μετά από πανελλήνιες και εξεταστική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ας δούμε αν θα έχουμε και άλλες συμμετοχές και βλέπουμε. Ακόμα 2 είμαστε.... Επίσης, γνώμη μου είναι, οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και εχω κρεμασει τα παπουτσια μου, για ενα τετοιο event τα ξαναφοραω Count me in... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Νταξ, δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Εκεί που πάντα χαροπάλευα στην division 1 κι είχα και 8 υποβιβασμούς στη 2, τώρα είμαι 7-0-0 και θέλω δύο ισοπαλίες ή μία νίκη σε τρεις αγώνες για να πάρω το πρώτο μου πρωτάθλημα. Για να δούμε, θα καταφέρει να μου προκαλέσει έμφραγμα η μ@1k!@; EDIT: NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, TO ΣΗΚΩΣΑΜΕ, 2-1 ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΙΟΛΑΣ! Με ρεκόρ 8-0-2. Μπορώ να πεθάνω ήσυχος τώρα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από ektelion 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγω δυστυχως δεν έχω καταφέρει να πάρω πρωτάθλημα σε κανένα φιφα ως τώρα.Αλλά έχω πάρει 3 κύπελλα ποιά ομάδα είχες εσύ όταν έπαιξες με την βραζιλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Με Ρεάλ παίζω. Στα προηγούμενα που είχα πάνω από 20 πρωταθλήματα στο καθένα έπαιρνα αποκλειστικά ΠΑΟ, αλλά σε αυτό δυσκολεύομαι να βρω αντίπαλο ρε γμτ. Οπότε αναγκαστικά Ρεάλ (αν και κανονικά υποστηρίζω Μπάρτσα). Από κούπες έχω 2 σε κάθε "διοργάνωση" και τρία Premier. Ελπίζω να τσιμπήσω κάνα δύο ακόμη μέσα στο Σ/Κ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα. Το 95% των γκολ που θα φάω/βάλω είναι undefendable. Οπότε μπορεί κάλλιστα να κάνω τώρα 8 ήττες σερί καπάκια και να βρεθώ div2 και ακόμη πιο κάτω. Το κόλπο - για εμένα - είναι να παραδεχτείς την αμπαλοσύνη της ΑΙ και να αφήνεις το παιχνίδι να παίζει μπάλα μόνο του, ακόμη κι αν χρειάζεται να πας κόντρα σε κάθε σου ένστικτο που σου λέει ότι αυτά που βλέπεις επί του monitor είναι παράλογα. Οπότε βάζεις το switch player στον αυτόματο, ξεχνάς την ύπαρξη του LB στην άμυνα (με το οποίο αλλάζεις παίχτη), επαναλαμβάνω, ακόμη κι αν η ΑΙ συμπεριφέρεται εντελώς παράλογα (~80% των περιπτώσεων) και εν συνεχεία απλά προσπαθείς να αποφύγεις τον συμπαίχτη που προσπαθεί μετά μανίας να ρίξει πάνω σου η ΑΙ. Οι Άγγλοι το λένε counter-intuitive, εγώ το λέω FIFA 15. Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στην εξής πρόταση: Αντί να προσαρμόσει η ΑΙ το παιχνίδι της πάνω στο δικό σου, πρέπει να προσαρμόσεις εσύ το παιχνίδι σου πάνω στις κινήσεις της ΑΙ. Επίσης, κάτι άλλο που με βοήθησε είναι ότι αντιλήφθηκα πως τα settings για το πόσο επιθετική/αμυντική θα είναι η διάταξη της ομάδας σου είναι εντελώς άχρηστα. Παλιά έπαιζα ultra attacking και τα έτρωγα σαν στραγάλια. Παραδόξως (= το επίσημο επίρρημα του FIFA) με balanced βγάζω ακόμη περισσότερες επιθέσεις. Αρκεί λίγη υπομονή, να γυρίσεις λίγο την μπάλα και πίσω για να φύγουν αρκετοί μπροστά. Άπαξ και πιάσεις περιοχή, όλα εξαρτώνται από την Ignite. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να αποφασίσει ότι ο Τσιτσαρίτο είναι ο Χουλκ, να τους πάρεις όλους παραμάζωμα και να σκίσεις τα δίχτυα. Ή μπορεί και να τη στείλει στα περιστέρια εξ επαφής. Όπως είπα, undefendable. Όπως έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν, η ΕΑ επιμένει σε ένα totally free, αλλά και totally random ποδοσφαιράκι. Επειδή δεν βλέπω να παίρνει πρέφα ότι η μηχανή της (εν προκειμένω η Ignite) απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τόσο ελεύθερο χαρακτήρα του παιχνιδιού, ελπίζω να τη βελτιώσει στο μέλλον ώστε να ξεχωρίζουν οι πραγματικά καλύτεροι και να μην είναι τόσο στην τύχη τα πράγματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Eγω στο 14 ειχα σηκωσει κουπα dev 1 με Παναθηναικο! Ειχα φτασει βεβαια στην πηγη με την Τσελσι (Ετο μπροστα παστελωνε τρελα). Στα τελευταιο ματς που ηθελα χ ή νικη το παστελωσε ο Ατζαγκουν σε αιφνιδιασμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Στο 14 είχα 23 πρωταθλήματα στην div1 με Παναθηναϊκό αν θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα είναι ότι πέρσι ο ΠΑΟ ήταν προς την κορυφή της κατηγορίας του, ενώ φέτος είναι μάλλον προς τον πάτο. Π.χ. κάτι Λέγκιες, Δυναμό κλπ που πέρσι ήταν οι καλύτεροι πελάτες μου, φέτος μου έβγαζαν την πίστη. Συνυπολόγισε και ότι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φέτος παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ποτέ στη διαμόρφωση του αποτελέσματος (άλλη μλκία αυτή, πόσο μου λείπουν οι μέρες του FIFA11 που μοίραζα παστέλια απλόχερα σε Ρεάλ με Παναθηναϊκό), οπότε είναι ζόρικα τα πράγματα αν θες να παίξεις με ΠΑΟ. Και πάλι, θα το έκανα, αλλά πλέον τη Ρεάλ την ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά και βαριέμαι τώρα να αλλάζω. Ξέχασα να πω, σημαντικό ρόλο στο να πάρω το πρωτάθλημα έπαιξε ότι έκλεισα εντελώς τον ήχο του FIFA κι έβαλα από την αρχή όλους τους δίσκους των Maiden να παίζουν στο YouTube όσο έπαιζα. Άκουσα μέχρι και το Seventh Son μέχρι να το πάρω (ξεκίνησα από div2). Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από ektelion 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Άπαξ και πιάσεις περιοχή, όλα εξαρτώνται από την Ignite. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να αποφασίσει ότι ο Τσιτσαρίτο είναι ο Χουλκ, να τους πάρεις όλους παραμάζωμα και να σκίσεις τα δίχτυα. Ή μπορεί και να τη στείλει στα περιστέρια εξ επαφής. Όπως είπα, undefendable.Όπως έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν, η ΕΑ επιμένει σε ένα totally free, αλλά και totally random ποδοσφαιράκι. Επειδή δεν βλέπω να παίρνει πρέφα ότι η μηχανή της (εν προκειμένω η Ignite) απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τόσο ελεύθερο χαρακτήρα του παιχνιδιού, ελπίζω να τη βελτιώσει στο μέλλον ώστε να ξεχωρίζουν οι πραγματικά καλύτεροι και να μην είναι τόσο στην τύχη τα πράγματα. ^ Αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι, αλλά και στην πραγματικότητα, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σωστά αλλά έχει σημασία η συχνότητα με την οποία γίνονται αυτά τα παράδοξα. Στην πραγματικότητα έχουν υπάρξει κάμποσες φορές που μια ομάδα νίκησε ένα αγώνα με 1-10 σουτ εντός εστίας. Γίνεται όμως μια φορά στους τόσους μήνες. Στο Fifa συμβαίνει πολύ συχνότερα απ' ότι θα περίμενε κανείς (το ίδιο ισχύει και για το μάνατζερ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα