delpetro Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Κάντε αdd να παίξουμε κανα φιλικό σε slow delpetro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Προσπαθω να μαθω καλη αμυνα να ανεβω κανα επιπεδο και ο μονος τροπος που βρηκα να το πετυχω ειναι αλλαγη σε manual το player change. Συν το οτι κωλοευχαριστιεμαι ετσι τα παιχνιδια. 1. Οταν εισαι σε manual σου βρισκει αντιπαλους που να εχουν την ιδια ρυθμιση? δλδ restriction μονο και μονο για αυτη τη μικρη αλλαγη? Απο τοτε που το αλλαξα σαν να μη μου βρισκει τοσο ευκολα αντιπαλο 2. Οταν βλεπω διαφορετικα usernames παει να πει οτι με παιζουν δυο? Και αυτο αρχισε να μου το κανει απο τοτε που αλλαξα την απο πανω ρυθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εχω ενα σοβαρο προβλημα. το παιχνιδι κρασαρει μετα την εισαγωγη, με το που παταω start για να ανοιξει το κεντρικο μενου. εαν πατησω στο origin επαναφορα αποθηκευσης, θα ανοιξει αλλα μετα στο τελος του 1ου αγωνα θα κρασαρει και παλι. το κανει σε κανεναν αυτο?. οποιος ξερει ας βοηθησει plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τελικα το εκανα. εσβησα τον φακελο fifa 15 απο τα documents και εγινε. ευτυχως. πριν απο λιγο επαιξα εναν κουλο αγωνα στο online seasons. ο αντιπαλος μου μιλουσε απο το μικρόφωνο του!!. απο την προφορα πρεπει να ηταν μαυρος και ακουγε κατι ραπ τραγουδια. εφαγε μια 4αρα και ησύχασε. με καθε γκολ που ετρωγε με εβριζε!. λολ. πως το εκανε αυτο με το μικρόφωνο? δε πιστευω να κολλησα κανα ιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πως το εκανε αυτο με το μικρόφωνο? δε πιστευω να κολλησα κανα ιο ? φιλε Νικ εχεις τικαρισμενη την επιλογη του μικροφωνου προφανως. Αν εχεις μικροφωνο συνδεδεμενο σε ακουει κι ο αντιπαλος. Κάντε αdd να παίξουμε κανα φιλικό σε slow delpetro Εχεις δει διαφορα (απο normal) σε slow????!!!!!! Προσπαθω να μαθω καλη αμυνα να ανεβω κανα επιπεδο και ο μονος τροπος που βρηκα να το πετυχω ειναι αλλαγη σε manual το player change. Συν το οτι κωλοευχαριστιεμαι ετσι τα παιχνιδια. 1. Οταν εισαι σε manual σου βρισκει αντιπαλους που να εχουν την ιδια ρυθμιση? δλδ restriction μονο και μονο για αυτη τη μικρη αλλαγη? Απο τοτε που το αλλαξα σαν να μη μου βρισκει τοσο ευκολα αντιπαλο 2. Οταν βλεπω διαφορετικα usernames παει να πει οτι με παιζουν δυο? Και αυτο αρχισε να μου το κανει απο τοτε που αλλαξα την απο πανω ρυθμιση. Κι εγω ετσι επαιζα αλλα εχανα στα περισσοτερα ματς, απ οταν το αλλαξα σε auto και ολα assisted εφτασα dev 1. Το παιχνιδι ειναι πολυ γρηγορο και δεν προλαβαινα να αλλαξω παντα στον σωστο παιχτη με μανιουλ επιλογη. Ωστοσο και στο auto θελει προσοχη γιατι μπορει να σου αλλαξει σε παιχτη που δεν θελεις! Μανιουαλ παιζουν ελαχιστοι και λογικο ειναι να περιμενεις μεχρι να βρει αντιπαλο. Ειναι δυσκολο βλεπεις και γινονται πολλα λαθη ακομα και σε μια πασα στο 1 μετρο. Το 2ο ερωτημα δεν νομιζω οτι το καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κι εγω ετσι επαιζα αλλα εχανα στα περισσοτερα ματς, απ οταν το αλλαξα σε auto και ολα assisted εφτασα dev 1. Το παιχνιδι ειναι πολυ γρηγορο και δεν προλαβαινα να αλλαξω παντα στον σωστο παιχτη με μανιουλ επιλογη. Ωστοσο και στο auto θελει προσοχη γιατι μπορει να σου αλλαξει σε παιχτη που δεν θελεις! Μανιουαλ παιζουν ελαχιστοι και λογικο ειναι να περιμενεις μεχρι να βρει αντιπαλο. Ειναι δυσκολο βλεπεις και γινονται πολλα λαθη ακομα και σε μια πασα στο 1 μετρο. Οι λόγοι που σταμάτησα να παίζω, συγκεντρωμένοι σε 4 γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 nzeppos γινεται χωρις ποδοσφαιρακι ομως ? πως τη βγαζεις, με παλιοτερους τιτλους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ε αναγκαστικά γίνεται. Προκειμένου να μου σπάει τα νεύρα, καλύτερα καθόλου (τα ίδια που έκανα και με το manager)... Μια περίοδο γύρω στα Χριστούγεννα έπαιζα single player καριέρα από Γ' Αγγλίας, μπας και ανεβάσω την ομάδα. Εννοείται manual όλα. Μετά από καναδυο μήνες βαρέθηκα και το παράτησα εντελώς. Τώρα πια μόνο κανα διπλό με φίλους, αλλά φυσικά έχω σκουριάσει τόσο πολύ που χάνω από τους πάντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ε αναγκαστικά γίνεται. Προκειμένου να μου σπάει τα νεύρα, καλύτερα καθόλου (τα ίδια που έκανα και με το manager)... Μια περίοδο γύρω στα Χριστούγεννα έπαιζα single player καριέρα από Γ' Αγγλίας, μπας και ανεβάσω την ομάδα. Εννοείται manual όλα. Μετά από καναδυο μήνες βαρέθηκα και το παράτησα εντελώς. Τώρα πια μόνο κανα διπλό με φίλους, αλλά φυσικά έχω σκουριάσει τόσο πολύ που χάνω από τους πάντες nzeppos εχεις υποψη σου ενα ποδοσφαιρακι το οποιο λεγεται gameplay football ? Το εχει φτιαξει ενας τυπος, Bazkie το ονομα του. Υπαρχει σε beta εκδοση να το κατεβασεις. δες εδω: (εχει κι αλλα βιντεακια στο youtube) σορρυ για το οφτοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ομολογώ πως δεν το ήξερα. Βλέπω πως το αναπτύσσουν από το 2011. Μακάρι να ξαναζήσουμε εποχές με περισσότερους από δύο τίτλους, αν και με τα εκατομμύρια που έχουν επενδύσει EA και Konami βλέπω λίγο δύσκολο να μπορέσουν να τους κοντράρουν ανεξάρτητοι developers. Ίσως μόνο αν οι τελευταίοι κατάφερναν να φτιάξουν μια αρκετά ρεαλιστική μηχανή και βασίζονταν σε τεχνική και οικονομική συνεισφορά από την κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Eιναι low budget παραγωγη, ενα ατομο τα χει κανει ολα αυτα. Σιγουρα δεν εχει τα μεσα ωστε να προσφερει ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ σιγουρα ουτε τις αδειες. Αυτο ομως που βλεπω να τον ενδιαφερει και προσπαθει να προσφερει ειναι το gameplay. Ενας τομεας δλδ που τρομπαρουν οι αλλοι 2 μεγαλοι ΕΑ και Κοναμι. Ο τυπος περα απο το οτι το δουλευε so slow το project του καποια στιγμη το παρατησε κι ολας. Ωστοσο απ οτι πηρε το ματι ειπε οτι θα ανεβασει νεα αρχεια (απ οτι εγραψε τελευταια) http://www.properlydecent.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ερωτηση: Γιατι οι παιχτες στο ΜΛΣ ειναι τοσο ακριβοι αφου δεν εχουν καλα στατς περαν της ταχυτητας...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε guys οποιος ξερει ας δωσει τις γνωσεις του please. Παιζω UT & seasons κοντρα με φιλαρακι. Η χημεια (το 100) αλλα και η χημεια του καθε παιχτη (μεχρι το 10) παιζουν ρολο ΚΑΙ στο seasons ή μονο στο UT? Δηλαδη στο seasons εαν αλλαξω τον Ροναλντο απο winger σε ST/CF θα εχει αλλη αποδοση? Καποιοι youtubers λενε οτι ειναι καλυτερος σαν επιθετικος απο winger. Εαν ισχυει αυτο τοτε ΟΚ η χημεια ειναι μονο στο UT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ψήνεστε να διοργανώσουμε κάνα summer cup? σε φάση που είχαμε κάνει το 2012? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σε εμένα προσωπικά, χωρίς να σέρνεται βέβαια όσο περιγράφεις, βοήθησε όταν τίκαρα την επιλογή "Lock to 60fps" στα settings. Αν το άφηνα ξεκλείδωτο σερνόταν. Νομίζω επίσης κάτι παίζει με το Vsync, αλλά δεν βλέπω σχετική επιλογή στα settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα