xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ακριβως αυτο ειναι το προβλημα αντιμετωπιζω και περιγραφεται σε αυτο το φορουμ http://forum.ea.com/uk/posts/list/2958990.page Λυση καποιος? How to Reset Xbox 360 Controllers δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) How to Reset Xbox 360 Controllers δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει ...νομιζω αυτο ειναι οταν παιζεις σε κονσολα. Απο οτι καταλαβαινω ειναι μπαγκ του παιχνιδιου. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2015 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιδια μια ερωτηση εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο ενω παιζω το team of the week στο FUT να μην το αποθηκευει οταν το περναω τις τελευταιες εβδομαδες. ακομα και να βγω απο το FUT και να ξαναμπω αμεσως χωρις να κλησω το FIFA τα δειχνει σαν να μην τα εχω παιξει. Σας το κανει και εσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ...ηθελα οπωσδηποτε νικη στο τελευταιο ματς για να παραμεινω στην dev 1 και μου τυχαινει αντιπαλος με 11 μπρονζ παιχτες! Δευτερολεπτα πριν τη σεντρα κι εχω αρχισει να κανω σεναρια τυπου οτι ειναι παιχταρας, θα με διαλυσει, θα εχει το χαντικαπ με το μερος του (λογω low rating κι ετσι), κλπ . Σεντρα. Ο τυπος δινει πασα πισω στον τερματοφυλακα του, βαζει αυτογκολ ...και quit! ντοιννννν!!!! Μου δινει τους 3 βαθμους, παραμενω κατηγορια + 7.000coins! Ποσο πιο τελειο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ετσι! πηρα τουρνουα με επαθλο 15.000 κοινς και 1 πακετακι δωρο. Το πακετο δεν ειχε κατι φοβερο μεσα. Ειναι untrable ετσι κι αλλιως... Για να δουμε τι θα εχει το αλλο δωρακι αποψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Παιδια καλησπερα,μια ερωτηση (ναι δεν το εχω ψαξει λογο μεγεθους του τοπικ) Εχω ενα joystick για το φιφα αλλα δεν μ δουλευει το δεξι αναλογικο και τα RB-LB. υπαρχει καποιο fix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Παιδια καλησπερα,μια ερωτηση (ναι δεν το εχω ψαξει λογο μεγεθους του τοπικ) Εχω ενα joystick για το φιφα αλλα δεν μ δουλευει το δεξι αναλογικο και τα RB-LB. υπαρχει καποιο fix? Πες μας το joystick που έχεις να σου πούμε τα υπόλοιπα αν μπορούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το κλασσικο απο το πλαισιο εχω...ενα Τurbo X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το κλασσικο απο το πλαισιο εχω...ενα Τurbo X Sorry αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το συγκεκριμένο Joystick, ελπίζω κανένας συμφορουμίτης να μπορεί (αν και δεν το κόβω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 το φιφα νομιζω εχει προβλημα συμβατοτητας με καποια gamepads.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 το φιφα νομιζω εχει προβλημα συμβατοτητας με καποια gamepads.... όλα τα παιχνιδία έχουν θέματα συμβατότητας με nonane-μουφοgamepads 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι? η θα πρεπει να δωσω 30 ευρο για gamepad? -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Με έχει τσακίσει στις αποσυνδέσεις αυτήν την ώρα το fut... Εσάς παίδες πως πάει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση οι IF παίκτες που έχουμε στην ομάδα μας στο FUT σε αυτό το Fifa την επόμενη χρονιά στο καινούργιο fifa δηλαδή παραμένουν IF; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι? η θα πρεπει να δωσω 30 ευρο για gamepad? -.- δοκίμασε αρχικά τον emulator για το gamepad του x360 https://code.google.com/p/x360ce/downloads/list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα