Karellen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 καλησπέρα μπορει καποιος να δωσει ένα λινκ για τα στατιστικα στο ον λαιν σεισονς γιατι δεν μπορω να τα βρω?? ευχαριστω προκαταβολικα νομιζω μεσα απο το easports.com τα βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ΚΥΠΕΛΛΟ!!!ΟΛΕΕΕ! ΟΛΕΕΕΕ! ΟΛΕΕΕΕ! Πήρα το κύπελλο για 2η φορά στο FIFA 15 παιδιά !!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!. CONTINENTAL CUP! Ξεκινάει το παιχνίδι ... Ρεαλ μαδρίτης - Ρεάλ μαδρίτης(ίδιες ομάδες είχαμε)...πολύ άγχος στην αρχη εγώ ,φτανουμε στο 18 λεπτό τρώω το πρώτο γκολ.(απο κάθετη μπαλιά στον benzema και πλασε εκείνου )και 0-1.Νευριάζω εγώ αλλάζω 10 χρώματα /βρίζω μου ερχεται να σπάσω το χειριστήριο.. Το παιχνίδι πάει στο 35 και τρώω και 2ο γκολ...0-2...Νευριάζω ακόμα πιο πολύ...Αλλά πλέον μου χει φύγει το άγχος. Τα επόμενα λεπτά κάνω διαδοχικές επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα ...Ωσπου φτανουμε στο 45+καθυστερήσεις 1ου ημιχρόνου.Κάνω πάλι μία αντεπίθεση με τον Bale και μου κάνει φάουλ 4-5 μέτρα έξω απο την περιοχή . Σημαδεύω ...σουτάρω και η μπάλα στο παραθυράκι !!!Εκτελεστής ο Ρονάλντο. Μειώνω 1-2 λοιπόν.Αμέσως λήγει το ημίχρονο. Αρχίζει το 2ο ημιχρονο.φτάνουμε στο 60κάτι και βγάζω μπαλιά στο Benzema μεσα στην περιοχή ,σουτάρω και 2-2! Έκανα το μικρό θάυμα! Ο τύπος ο αντίπαλος έχει αγχωθεί ξεκάθαρα φαίνεται...και φτάνουμε στο 73'λεπτό περίπου ,βγάζω μια σέντρα απο τα αριστερά κάνω κεφαλιά με το Bale και 3-2!!! Το γύρισα!!Μοιάζει απιστευτο! Εχανα με 0-2 . Υστερα μέχρι την λήξη ο αντίπαλος με πίεζε συνεχως ,ομως δε κατάφερε να με ισοφαρίσει. Τα στατιστικά του τελικού 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εντάξει σε πιστεύουμε! Δεν χρειαζόταν το χαρτάκι Συγχαρητήρια για το κύπελλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) NAIIIIII!!!! Devision 1 παντου! (UT και seasons) Aχαστος!!! Στον τελευταιο αγωνα ο αντιπαλος ηταν πολυ δυνατος. Παρατηρησα οτι ειχε την Μπαγερν κομπλε, οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Αυτο ισως να παιζει καποιο ρολο τελικα στο UT. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από Karellen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ελα ρε επρεπε να κανεις βιντεακι οπως την αλλη φορα Τιποτα δεν συγκρινοταν με την χαρα σου τοτε χαχαχα Ωραιος. Και μια ερωτηση.Δεν σου τυχαινουν αντιπαλοι που λαγαρουν το παιχνιδι επιτηδες και ενω το latency ηταν καταπρασινο πριν τον αγωνα μεσα στο game να κολλαει απειρα?Και να διαρκει το game 35 λεπτα βλεποντας εικονες?Αυτος για μενα ηταν ο κυριος λογος που σταματησα το ονλινε. Σπαζομουν απειρα με κατι τετοιους τυπαδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τον τελευταιο καιρο παιζω αρκετα fifa15.Πλεον δεν εχω προβληματα με lag.Aλλα χθες πραγματικα πηγα να τα σπασω ολα.Οσο καλα και να παιζω , οσο καλος και αν εχω γινει , δεν αντεχω αλλο αυτο το πραγμα που συμβαινει με την Real Madrid.9 στους 10 αντιπαλους παιρνουν Real.Εγω εχω Manchester.Eimai division 6 , οτι και να κανω , οτι συστημα και να βαλω , οι επιθετικοι της Real με αποκορυφωμα τον Ronaldo παιζουν με handicap σε ολα ( αυτος με τις κοντρες δε , αλλο πραγμα , ο Ροναλτο ο Σουπερμαν ! ) . Ο μονος τροπος για να αντιμετωπιστει αυτο το φαινομενο ειναι να παρω ειτε Barcha , ειτε την ιδια την Real που μισω αφανταστα.Αλλα και παλι εγω θελω Μανστεστερ και μονο Μαντσεστερ ! Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να προσπαθω , φοβαμαι μην κανω καμια ζημια στο pc ειναι και καινουργιο.Λιγο nerfarisma θελει και θα ειναι ολα καλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου τυχαίνουν πολλές φορές ναι ,αν είναι πολυ ασχημη η κατάσταση πατάω quit ,αλλά αν είναι σημαντικός αγώνας η ημιτελικός -τελικός κυπέλλου ,αναγκαστικά πρέπει να το ανεχτώ. Ευτυχως σ αυτό το κύπελλο δε μου τυχε κάτι τετοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Προσωπικά παίζω με ομάδες στα 4 ή 4.5 αστέρια. Πρόσφατα ξεκίνησα στο seasons (είχα κολλήσει με UT) και είμαι 5η div με Ελλάδα. Για να δούμε πόσο ψηλά θα την πάω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τον τελευταιο καιρο παιζω αρκετα fifa15.Πλεον δεν εχω προβληματα με lag.Aλλα χθες πραγματικα πηγα να τα σπασω ολα.Οσο καλα και να παιζω , οσο καλος και αν εχω γινει , δεν αντεχω αλλο αυτο το πραγμα που συμβαινει με την Real Madrid.9 στους 10 αντιπαλους παιρνουν Real.Εγω εχω Manchester.Eimai division 6 , οτι και να κανω , οτι συστημα και να βαλω , οι επιθετικοι της Real με αποκορυφωμα τον Ronaldo παιζουν με handicap σε ολα ( αυτος με τις κοντρες δε , αλλο πραγμα , ο Ροναλτο ο Σουπερμαν ! ) . Ο μονος τροπος για να αντιμετωπιστει αυτο το φαινομενο ειναι να παρω ειτε Barcha , ειτε την ιδια την Real που μισω αφανταστα.Αλλα και παλι εγω θελω Μανστεστερ και μονο Μαντσεστερ ! Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να προσπαθω , φοβαμαι μην κανω καμια ζημια στο pc ειναι και καινουργιο.Λιγο nerfarisma θελει και θα ειναι ολα καλα... Kι εγω Μαν Γιου υποστηριζω αλλα δεν ξαναπαιζω με δαυτην. Αμυντικοι για τα πανηγυρια, επιθετικοι αργοι (τον Φαλκαο πως τον εχουν κανει ετσι ρε φουστη μου), κεντρο αστο καλυτερα, κλπ κλπ Παιζω με Αρσεναλ, δοκιμασε την αν θελεις με Γουλκοτ αριστερο ST!σφαιρα ο τυπος και φινισερ! Για να κοντραρεις παντως τη Ρεαλ προτεινω Τσελσι ή Μπαγερν ή Παρι. Μπαρτσα για μενα δεν εχει τερμα και παγκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Kι εγω Μαν Γιου υποστηριζω αλλα δεν ξαναπαιζω με δαυτην. Αμυντικοι για τα πανηγυρια, επιθετικοι αργοι (τον Φαλκαο πως τον εχουν κανει ετσι ρε φουστη μου), κεντρο αστο καλυτερα, κλπ κλπ Παιζω με Αρσεναλ, δοκιμασε την αν θελεις με Γουλκοτ αριστερο ST!σφαιρα ο τυπος και φινισερ! Για να κοντραρεις παντως τη Ρεαλ προτεινω Τσελσι ή Μπαγερν ή Παρι. Μπαρτσα για μενα δεν εχει τερμα και παγκο. Συμφωνω σε οσα λες για την Μανσεστερ.Μονο αν παιξω με 4 αστερια ομαδα και κατω καλαταβαινω οτι εχω γρηγορους επιθετικους αλλιως στο συνολο η ομαδα ειναι πιο αργη απο replay.Δεν θελω να παρω καμια απο τις μεγαλες ομαδες.Εχω κερδισει την Real αλλα η αναλογια ειναι 4 θα χασω μια θα κερδισω.Θα παλεψω οσο μπορω ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 UPDATE 3/23/2015 A new PC-only title update is now available for FIFA 15. This is a small update that addresses stability issues in FIFA Ultimate Team discovered after the previous title update. Our commitment to improve the FIFA 15 experience is ongoing, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements. Thanks again for your continuous feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. We’ll continue to provide you with information through those channels as and when it becomes available. Thanks,The FIFA Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ...ή εχει χαλασει στο gamepad το RB (με το οποιο τρεχω) ή κατι αλλαξε στο gameplay. Ενω παταω να τρεξει ο παιχτης υπαρχει μια χρονοκαθυστερηση πριν σπρινταρει. Συμβαινει και σε αλλους μηπως κατι παρομοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ...ή εχει χαλασει στο gamepad το RB (με το οποιο τρεχω) ή κατι αλλαξε στο gameplay. Ενω παταω να τρεξει ο παιχτης υπαρχει μια χρονοκαθυστερηση πριν σπρινταρει. Συμβαινει και σε αλλους μηπως κατι παρομοιο? Θα το δω το βράδυ και θα σου πω γιατί μέχρι και χθες αργά μια χαρά ήταν Ερώτηξη μιας και σε πέτυχα τώρα Στο fut τι ομάδα να προσπαθήσω να στήσω (όχι στο στοίχημα) ? π.χ. να προσπαθήσω να στήσω μία ομάδα συλλόγου (την Άρσεναλ), μία εθνική, μία από παίκτες από ίδιο πρωτάθλημα (π.χ. Ιταλικό), ή παίζει τπτ άλλο? θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Θα το δω το βράδυ και θα σου πω γιατί μέχρι και χθες αργά μια χαρά ήταν Ερώτηξη μιας και σε πέτυχα τώρα Στο fut τι ομάδα να προσπαθήσω να στήσω (όχι στο στοίχημα) ? π.χ. να προσπαθήσω να στήσω μία ομάδα συλλόγου (την Άρσεναλ), μία εθνική, μία από παίκτες από ίδιο πρωτάθλημα (π.χ. Ιταλικό), ή παίζει τπτ άλλο? θενξ Ναι thx, ισως να ειναι του παιχνιδιου... Τωρα οσον αφορα το UT (αν και δεν ειμαι O ειδικος). Εγω seasons&UT ειμαι devision1 με Αρσεναλ. Στο UT (μονο ο Σαντσεζ μου λειπει και ο Μπελεριν) δεν εχω καταφερει ποτε να βγαλω αρκετα ωστε πχ να αγορασω τον Σαντσεζ και αγωνιζομαι με τον Ρεμι της Τσελσι μπροστα (ST). Αν εισαι ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ φτιαξε υβριδικη, αν οχι παρε σαν σκελετο μια ομαδα που πηγαινεις με 2-3 προσθηκες. Δεν ξερω και το μπατζετ που διαθετεις... Κανε γενικα οτι νομιζεις απλα θα ελεγα να προσεξεις περα απο τη χημεια της ομαδας (100) να ειναι και ο καθε παιχτης (10) *. Ισως παιζει ρολο στις μεγαλες κατηγοριες. Εχω παιξει κοντρα στην Μπαγερν (ο τυπος ειχε τις εμφανισεις, τα σηματα, τους παιχτες ΟΛΟΥΣ) η οποια φανταζε ομαδαρα μπροστα μου σε ταχυτητα και body balance. Μου ειχε κανει εντυπωση η διαφορα δυναμικοτητας. * Παραδοξο, αν και η χημεια της ομαδας μου ειναι 100 ο Tio Walcott τον οποιο τον εχω βαλει μπροστα με τον Ρεμι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10 (αν θυμαμαι καλα η καρτελα του δειχνει 3) ωστοσο εχει πετυχει σημαντικα γκολ στην ανοδο της ομαδας μου.Ειναι σημαντικος παιχτης! Περιεργο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ακριβως αυτο ειναι το προβλημα αντιμετωπιζω και περιγραφεται σε αυτο το φορουμ http://forum.ea.com/uk/posts/list/2958990.page Λυση καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα