johni58 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εγω παλι ειμαι στην ντιβιζιον1 και παντα φτανω στους 21 ποντους και το τελευταιο ματς το χανω..το κυπελο το περνεις στους 23..τωρα παλι ειμαι στους 21 και μ εχει μεινει ενας αγωνας ελπιζω να το σηκωσω..δεν ειναι ποιο δυσκολο..απο αποψη οτι ο αλλος ειναι τοσο καλος οσο οτι δυσκολευει το gameplay..δηλαδη δεν βγαινουν πραγματα..πειτε λιγο id ναι κανουμε κανα ματσακι..εμενα με λενε stelios1726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τι ντιβιζιον εισαι? εγω ειμαι 4...(λογικα θα ανεβω στην 3 ετσι οπως παω) Απο οτι διαβαζω παντως στην 1 γινεται χαμος. Σπανε τα νευρα. Ναι οκ καταλαβαινω τι λες και τι εγραψες απο την αρχη. Σιγουρα εγω πολυ δυσκολα θα παιξω με τους πρωτοκλασατους. ΟΚ συμβιβαζομαι, ειδικα οταν σκευτομαι οτι εκει στην ΕΑ μας ψιλοεχουν καπως ΜΠΙΠ εσμενους. Η χημεια να ειναι 100 (βεβαια και αυτο ειναι σχετικο...) και χαμηλο rating (γυρω στο 78-80...κι αυτο επισης σχετικο)... Εγω εστησα την Αρσεναλ με ολους του βασικους παιχτες+καποιους αναπληρωματικους (εκτος του Σαντσεζ που ειναι πανακριβος) και προσθεσα πχ Ρεμυ, Ιμπραιμοβιτς(που μου κατσε σε πακετο των 5.000-μου χει βγαλει και 2 γκολακια) υγ σε τι μηχανημα παιζεις? δεν σε εμφανιζει. μόλις ανέβηκα 9 με τίτλο.. Φέτος λέω να ασχοληθώ μόνο με το FUT,φαίνεται πιο ενδιαφέρον,δεν ξέρω αν θα σπάσει νεύρα αργότερα στις μεγαλύτερες λίγκες. δεν πάω να φτιάξω μια συγκεκριμένη ομάδα,αλλά μου αρέσει έτσι να χω παιχτάκια εδώ και κει,για κάποιο λόγο μου έδωσε αρκετούς αργεντίνους,οπότε το συνδίασα και έχω μπροστά 3,και στο τέρμα. Στο pc το παίζω. κάποιοι με κάνατε add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ph5t2o8pM-w Eνα βιντεακι (By OggyGR) με γκολακια και χιουμοριστικη διαθεση απο τα μεταξυ μας φιλικα. Εγω με Μπαρτσα, Ατλετικο. Ο OggyGR με ρεαλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 +10000 για το soundtrack! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 +10000 για το soundtrack! Αυτό και τπτ άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Γιατι πρεπει τα replay να τα δειχνει στα 30 fps.?.Αν βαλω unlimitided εχω tearing λογο monitor! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλημέρα παίδες! Πείτε καμιά συμβουλή για FUT : Ξεκίνησα μία ομάδα και έκανα την μλκία και πούλησα τους μάπα παίκτες που σου δίνει στην αρχή και πήρα κάποιους άλλους. Τώρα αρχίσαν να τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και πρέπει να ξοδεύω πόντους για να αγοράζω συμβόλαια. Γενικά τι θα πρέπει να προσέχω στις αγορές των συμβολαίων - παικτών και αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες γενικές συμβουλές για το fut Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μια συμβουλή θα δώσω που αφορά το fitness. Για να μην χρειάζεσαι να παίρνεις κάρτες θα φτιάξεις 2 ομάδες από τις οποίες η μια θα παίζει και η άλλη θα είναι αναπληρωματική. Έτσι μόλις κουραστεί η μία και πέσει το fitness (2-3 αγώνες) θα βάζεις την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και fitness κάρτες και πολλούς τραυματισμούς. Έχω 2 ομάδες (μια αγγλική και μια γαλλική) και συνεχώς τις εναλλάσσω. Για φτηνές ομάδες στην αρχή δες Ρωσία και Ιταλία (+ Τουρκία αν δεν έχεις θέμα με την επιλογή). Αργότερα θα μάθεις να κάνεις και μίξεις μεταξύ χωρών. Το θέμα της χημείας το έχεις καταλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μια συμβουλή θα δώσω που αφορά το fitness. Για να μην χρειάζεσαι να παίρνεις κάρτες θα φτιάξεις 2 ομάδες από τις οποίες η μια θα παίζει και η άλλη θα είναι αναπληρωματική. Έτσι μόλις κουραστεί η μία και πέσει το fitness (2-3 αγώνες) θα βάζεις την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και fitness κάρτες και πολλούς τραυματισμούς. Έχω 2 ομάδες (μια αγγλική και μια γαλλική) και συνεχώς τις εναλλάσσω. Για φτηνές ομάδες στην αρχή δες Ρωσία και Ιταλία (+ Τουρκία αν δεν έχεις θέμα με την επιλογή). Αργότερα θα μάθεις να κάνεις και μίξεις μεταξύ χωρών. Το θέμα της χημείας το έχεις καταλάβει; Yep για χημεία κατάλαβα ότι παίζει ρόλο ή ίδια χώρα, ή ίδια λίγκα ή ίδια ομάδα και στο φετινό πρόσθεσαν και το σύστημα που παίζει η ομάδα αν κατάλαβα καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ...και η θεση του παιχτη ωστοσο εχω τον Γουλκοτ αριστερο ΣΤ και μπορω να πω οτι τα παει μια χαρα, σφαιρα και φινισερ μεγας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Άρα τώρα που 4-5 βασικοί είναι out of contract και τους μάπα τους έχω πουλήσει, να πάω στην αγορά και να αγοράσω συμβόλαια? και κανέναν μάπα παίκτη να βγάζω τους χαλαρούς offline αγώνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μια συμβουλή θα δώσω που αφορά το fitness. Για να μην χρειάζεσαι να παίρνεις κάρτες θα φτιάξεις 2 ομάδες από τις οποίες η μια θα παίζει και η άλλη θα είναι αναπληρωματική. Έτσι μόλις κουραστεί η μία και πέσει το fitness (2-3 αγώνες) θα βάζεις την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και fitness κάρτες και πολλούς τραυματισμούς. Έχω 2 ομάδες (μια αγγλική και μια γαλλική) και συνεχώς τις εναλλάσσω. Για φτηνές ομάδες στην αρχή δες Ρωσία και Ιταλία (+ Τουρκία αν δεν έχεις θέμα με την επιλογή). Αργότερα θα μάθεις να κάνεις και μίξεις μεταξύ χωρών. Το θέμα της χημείας το έχεις καταλάβει; ετσι ομως ανεβαινει το rating. οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Όταν έγραψα 2 ομάδες εννοώ μια squad που έχει και τις 2 ομάδες (2x11+1=23 παίκτες). ετσι ομως ανεβαινει το rating. οχι? Τι εννοείς? Παίζεις κανονικά και ανεβαίνεις κατηγορίες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 amigo καταλαβα τι εγραψες. Το θεμα ειναι οτι καποιοι παιζουν ως εξης: εχεις τους 11 κανονικα και στις αλλαγες εχεις παιχτες μπρονζ (παιχτακια) αντε και 2-3 gold για αλλαγες ωστε να μην ανεβαινει πολυ το rating (αστερια) της ομαδας ωστε να αποφευγεις ισχυρες αντιπαλες ομαδες. https://www.youtube.com/watch?v=Lip9Gf_qI60 ...και κατι για να γελασουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καλησπέρα μπορει καποιος να δωσει ένα λινκ για τα στατιστικα στο ον λαιν σεισονς γιατι δεν μπορω να τα βρω?? ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα