johni58 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βαρεθηκαα να ακουω για boost και μαλακιες! Εχουμε μαρτη μηνα..και ακομα ασχολειστε με αυτα..να και εχει τι στο διαολο θα σου αλλαξει αυτο?? Απο την αρχη ξερεις οτι ειναι ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ..με τα καλα και τα ασχημα του..παιξτε εκει να βγαλετε την καυλα σας και αφηστε τα επιτελους αυτα..οκ εκνευριζει το γεγονος οτι χανεις αδικα..χανεις διοτι δεν σου βγαινουν πραγματα..και μπλα μπλα πολλα αλλα...αλλα αυτο ειναι το φιφα..δεν το μαθαινουμε σημερα..απλα παιξτε και απολαυστε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Johni58 να υποθεσω οτι δεν εχεις συναντησει ποτε σου σε παιχνιδι (σε σενα ή στον αντιπαλο) ``δαιμονισμενο παιχνιδι``? Μην εξαπτεσαι παντως, με τον φιλο σπαμε πλακα και συνεχιζουμε να παιζουμε κανονικα...το ερωτημα μου δεν ειχε απογνωση, θυμο ή κατι αλλο... ...γι αυτο be cool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το πήρα και γω από amazon.com! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 cd key που εχει χρησιμοποιηθει δλδ τελος ε? δεν γινεται να το δωσω σε φιλο? το εχω κανει uninstall το παιχνιδι τελειως απο το πισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 cd key που εχει χρησιμοποιηθει δλδ τελος ε? δεν γινεται να το δωσω σε φιλο? το εχω κανει uninstall το παιχνιδι τελειως απο το πισι. πακέτο με το origin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όπως και στο Steam. Δεν ισχύει από φέτος αυτό, αλλά από καταβολής Origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ... οποτε ακυρο. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwskws Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 γεια σε ολους λοιπον ειμαι νεος εδω αυτο πουθελω να σας πω ειναι οτι φτιαχνω βιντεο για fifa15 k teamfrotress2 χτες ανεβασα το πρωτο μου βιντεο για fifa αν θελετε δειτο ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Edit:Ακυρο Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από zisis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τα sites που πουλάνε fut coins να τα εμπιστευτω? Όπως http://www.goldah.com/fifa15/pc Και https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PC,FIFA-15/ Από mmoga έχω αγοράσει και παιχνίδια αλλά και gold για το diablo,και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Προταση: αντι να πληρωνουμε την ΕΑ και τα σαιτ αγοραζοντας κοινς, τι πιο ωραιο να φτιαξεις ομαδιτσα (παιζοντας σιγα σιγα θα την κανεις ομαδαρα αγοραζοντας ή πετυχαινοντας παιχτες-αυτη ειναι και η ουσια πιστευω) με την οποια ΘΑ ΝΙΚΑΣ ομαδες με πρωτοκλασσατους...εγω τουλαχιστον αυτο κανω. Προσπαθω τουλαχιστον. Προσφατα πετυχα τον Ιμπραιμοβιτς σε πακετακι των 5.οοο (3 πακετα πηρα στα 2 πρωτα τπτ σπουδαιο, στο 3ο μου κατσε!) Θα μπορουσα να τον πουλησω αλλα ο τυπος αν και εχω Αγγλικη ομαδα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!χε χε χε Οποτε τον κραταμε προς το παρον! Αυτο που κανω ειναι να αγοραζω πακετα των 400. Μου εχουν κατσει 1-2 φορες παιχτακια καλα οπου εχω βγαλει 50.000 ακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Προταση: αντι να πληρωνουμε την ΕΑ και τα σαιτ αγοραζοντας κοινς, τι πιο ωραιο να φτιαξεις ομαδιτσα (παιζοντας σιγα σιγα θα την κανεις ομαδαρα αγοραζοντας ή πετυχαινοντας παιχτες-αυτη ειναι και η ουσια πιστευω) με την οποια ΘΑ ΝΙΚΑΣ ομαδες με πρωτοκλασσατους...εγω τουλαχιστον αυτο κανω. Προσπαθω τουλαχιστον. Προσφατα πετυχα τον Ιμπραιμοβιτς σε πακετακι των 5.οοο (3 πακετα πηρα στα 2 πρωτα τπτ σπουδαιο, στο 3ο μου κατσε!) Θα μπορουσα να τον πουλησω αλλα ο τυπος αν και εχω Αγγλικη ομαδα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!χε χε χε Οποτε τον κραταμε προς το παρον! Αυτο που κανω ειναι να αγοραζω πακετα των 400. Μου εχουν κατσει 1-2 φορες παιχτακια καλα οπου εχω βγαλει 50.000 ακια. μωρέ καλά είναι έτσι όπως το λες,αλλά είπα να έστινα κάτι μεσαίας τάξης,να μπορέσω να ξεφύγω από τα τελευταιά division..και μετά ναι θα κάνω αυτό που είπες! Δεν φόρτωσα εκατομύρια τον λογαριασμό,αλλά 300k διάλεξα. Επίσης θα ήθελα μια μικρή κατατόπιση στο FUT,γιατί είχα παίξει λίγο παλιά και δεν είχα ασχοληθεί και πολύ,φέτος είπα να δώσω βάρος σε αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλα πάω τελευταία. 4 σερί νίκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 κάντε κάνα add: xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μωρέ καλά είναι έτσι όπως το λες,αλλά είπα να έστινα κάτι μεσαίας τάξης,να μπορέσω να ξεφύγω από τα τελευταιά division..και μετά ναι θα κάνω αυτό που είπες! Δεν φόρτωσα εκατομύρια τον λογαριασμό,αλλά 300k διάλεξα. Επίσης θα ήθελα μια μικρή κατατόπιση στο FUT,γιατί είχα παίξει λίγο παλιά και δεν είχα ασχοληθεί και πολύ,φέτος είπα να δώσω βάρος σε αυτό! Τι ντιβιζιον εισαι? εγω ειμαι 4...(λογικα θα ανεβω στην 3 ετσι οπως παω) Απο οτι διαβαζω παντως στην 1 γινεται χαμος. Σπανε τα νευρα. Ναι οκ καταλαβαινω τι λες και τι εγραψες απο την αρχη. Σιγουρα εγω πολυ δυσκολα θα παιξω με τους πρωτοκλασατους. ΟΚ συμβιβαζομαι, ειδικα οταν σκευτομαι οτι εκει στην ΕΑ μας ψιλοεχουν καπως ΜΠΙΠ εσμενους. Η χημεια να ειναι 100 (βεβαια και αυτο ειναι σχετικο...) και χαμηλο rating (γυρω στο 78-80...κι αυτο επισης σχετικο)... Εγω εστησα την Αρσεναλ με ολους του βασικους παιχτες+καποιους αναπληρωματικους (εκτος του Σαντσεζ που ειναι πανακριβος) και προσθεσα πχ Ρεμυ, Ιμπραιμοβιτς(που μου κατσε σε πακετο των 5.000-μου χει βγαλει και 2 γκολακια) υγ σε τι μηχανημα παιζεις? δεν σε εμφανιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα